Jaký byl pro Vás návrat po MD do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký byl pro Vás návrat po MD do práce?
Hezké odpoledne,
jen ze chci zeptat, jaý byl pro Vás návrat po MD do práce. Jestli jste to braly jako další etapu života, nebo spíš byste ještě byly doma, kdyby to šlo? Někdo do práce pospíchá i u miminka nebo batolete, protože nemá navýběr, někdo proto, že ho práce naplňuje.
Jak to vnímáte? Ta 1. odpověď, která Vás napadne je: a) Hurá, b) Bojím se, jak to zvládneme, c) Je to úleva. Nebo ještě jiná odpoveď?
Děkuji. Pokud nechcete psát sem, napište SZ.
Evca
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
za Dé, těším se na kontakt s dospělými lidmi, ale netěším se na práci jako takovou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do práce jsem se vracela po třech letech s trochou obavy, co mě tam čeká a jak to organizačně zvládnem, ale klidně se přiznám, že jsem se těšila, jak si trošku odpočinu od malé
Přestávala jsem jí dle mého stačit, v dětském kolektivu je spokojenější, já zase v práci a společně strávené večery a víkendy si o to víc užíváme
V práci se to nakonec vyvinulo báječně a i když je to někdy časově náročnější zkloubit práci, rodinu a to ostatní, neměnila bych a nelituju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mě to bylo v takových etapách… 1)Nástup byl těžký, protože jsem zaměstnavateli musela sdělit, že jsem šťastně těhotná… 2)Muž měl dovolenou,aby se staral o synka, tak jsem si zaměstnání maximálně užívala. I ty vydělané penízky … 3)Muž nastoupil do práce a dosti se mi stýskalo po synkovi, který byl ve školce… 4)Začaly problémy s nemocností synka ve školce (muž býval na paragrafu, a v práci se to nikomu samozřejmě nelíbilo) 5)Dojížděla jsem denně 30 km, těhotenská únava mě čím dál víc zmáhala
Takže asi
d)Hurá, ale kdyby mé pracoviště bylo v místě bydliště a neměla těhotenské potíže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit