Jaký čaj??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4498
19.2.08 11:36

Já dávám zatím jen sáčkové Leros. Zkoušela jsem i granulované,ale malé moc nejely a navíc nechutnají ani mě. S cukrem by to nebyl až takový problém - vybírala jsem ty s laktózou a dávku jsem dávala vždy menší než je psalaná v návodu.

Spíš mám problém, že dávám pořád bylinkové od Lerosu, neboť mi ovocný (taky Leros) nechce - je moc kyselý a ani když jsem přisladila, tak se nepřestala oklepávat po kyselém.
Nemáte někdo zkušenost s jinými čaji než bylinkovými, které by se neměly dávat pořád…nějaký ovocný méně kdyselý nebo je ještě jiná kategorie dětských čajů než ovocné a bylinkové??? :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.2.08 11:41

Střídám granule a džusy (oboje hodně ředěné), je to hned (nadávkuju od oka do hrnečku, doleju balenou vodou příp. ohřeju v mikrovlnce), když mám uvařený vychladlý čaj (černý nebo bylinky) tak ho použiju taky. Vodu dávám na noc, aby holky pily jen když mají žízeň a kvůli vyčištěným zoubkům.
Bára (holky 11m a 2,75roku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.2.08 13:55

Ahoj, přesunula jsem diskusi do začínáme s příkrmy…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.2.08 23:04

Ahoky, děkuji za rady. Ještě mám jednu prozbu. V noci jste čajík nějak ohřvaly nebo jste ho dávaly studený. Ten studený se mi moc nezamlouvá. :?
Mějte se papa Jana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko