Jaký čaj pro děti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nikdy jsem zvlast detske nekupovala. Caj pije syn cca od 1,5 let a normalni co pijeme i my ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vždy koukám aby nebyli přidané aroma… a to většinou jsou takto u těch dětských… kupují megafit, leros dětský, dm bio, v lékarně různé… je jich fůra moc druhů.
Edit… i nám dospělým kupuji právě tyto dětské ovocné. Ovocné jiné nekupují pro nás pak bylinkové, zelené a černé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem caj nedavala, piji vodu.
Zacala jsem az s cajem na prudusky, obcas si daji ovocny, ale uz jsou vetsi, vyberou si samy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pobavil mě teď ten dětský čaj, nevím značku, ale je běžně v prodejnách. Je to malinový nebo jahodový a maliny a jahody to nevidělo ani z rychlíku
má to jen přírodní aroma ![]()
Takže já se na to vykašlala. Kupuji prostě čaj, snažím se vybírat nějaké kvalitnější, který uvařím pro sebe a dítěti odliju.
Dítě pije klidně mátový, černý, zelený, ovocný a vůbec i bylinné.
Myslím, že na tom většinou jenom rejžují prachy.
A když nestihnu/nechci vařit čaj, dám vodu. Začala jsem dávat na cucání láhev s pítmem od 6. měsíce a tak stejně zkoušíme i pití z kelímku, normální petky, hrnečku. Teď v 9. krásně pije ze všeho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malineka píše:černý a zelený čaj je pro děti tedy méně vhodný. Zelený obsahuje povzbudivé látky… černý má kofein, já kupovala při průjmu přímo dětský černý čaj bez kofeinu… nedávála bych ani jeden na běžné pití a i ne všechny bylinky jsou vhodné, např. šalvěj je od 18ti let dokonce… dávala bych si na to trošku pozor…
Pobavil mě teď ten dětský čaj, nevím značku, ale je běžně v prodejnách. Je to malinový nebo jahodový a maliny a jahody to nevidělo ani z rychlíkumá to jen přírodní aroma
Takže já se na to vykašlala. Kupuji prostě čaj, snažím se vybírat nějaké kvalitnější, který uvařím pro sebe a dítěti odliju.
Dítě pije klidně mátový, černý, zelený, ovocný a vůbec i bylinné.
Myslím, že na tom většinou jenom rejžují prachy.A když nestihnu/nechci vařit čaj, dám vodu. Začala jsem dávat na cucání láhev s pítmem od 6. měsíce a tak stejně zkoušíme i pití z kelímku, normální petky, hrnečku. Teď v 9. krásně pije ze všeho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušela jsem čaje od Sunaru a bebivity. Ty pije a pak mu dělám anýzový čaj. Na 200 ml jednu čajovou lžičku. Zalijí vodou a přecedím. Taky má rád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My objednáváme na Manu tea
sice jsou dražší ale jsou super. Fakt chutnají a nádherně voní, navíc je tam opravdu výběr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dávala pít vodu a maximálně, když bylo zle, tak nějaký dětský průduškový, heřmánkový, fenyklový.. dle potřeby.
Kojila jsem, tak to nějak nebylo potřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera za 11 měsíců pije pouze čajové nápoje. Převážně sypaný dětský, druhá dcera pouze ovocné. Bylinkové pouze když je nachlazená nebo nemocná jinak to do ní nedostanu
Dnes dostane na mikuláše dostane v balíčku čajové medvídky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, prosím o radu, jaký jste svým dětem dávali čaj a odkdy jste přešli na nějaký běžný (ne vyloženě dětský)? Nám chutná Megafyt, ale rada bych zkusila i něco jiného, ale nechci volit úplně naslepo.