Jaký čaj pro staršího kojence?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký čaj pro staršího kojence?
Ahoj,
hledám dobrej čajík pro 7m kojený mimi.
Dodnes prakticky mimo MM nic jinýho nepije - fenyklový čaj (od více značek) plive a šklebí se, vody zas pocucne jen pár kapiček a čau.
Nechci granulovaný (cukr).
Nejradši bych prostě dělala nějaký sypaný nebo pytlíčkový, ale netuším, jaký se dělají a který dětem chutnají. Předpokládám, že klasická Jemča apod. asi ještě pro tak malý děti vhodná není (barviva, aromata …).
Dejte prosím tip na nějaký neslazený ovocný čaj.
Díky moc, P.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já jsem kupovala dětský ovocný od MEGAFITU, já ho sehnala jen v lékárně, je pytlíkový, od 6m, různé ovocné příchutě, pak od 9m je od lerosu dětský ovocný pytlíkový
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tom nejraději pije ovocný s inulinem od Megafitu. Je sáčkový, od 6m.
- Citovat
- Upravit
My také kupovali dětský od Megafitu a také jsem kupovala dětský bylinný od Teekane… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já kupovala od Lerosu, ale ovocnýn mají až od 9. měsíce. ale teď jsem slyšela dobrý tip - uvařit slupky z ovoce a prý je to mňamka. Ale tam je asi problém případná alergie a je lepší až po zavedení daného ovoce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Panuška to mě nikdy nenapadlo
! A už jsi to zkoušela ?? Bych to mohla vyzkoušet pro malého … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u těch slupek mě teda jen napadlo, aby to nebyly slupky chemicky ošetřené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak naše mlaďaska si zvykla na babylove fenyklový čaj s jablíčkem.Tak jsem jí koupila leros ovocný,ale neee,ten nám nechutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že to nemusí být nutně slupky. Když jsem začínala s ovocem, tak jsem ho krátce povařila v trošce vody a vodu pak dávala pít. Chutnalo to dobře, ale v té době mi kluk nechtěl pít nic kromě MM. Pak to přišlo naráz a pije v podstatě cokoli, takže se mi vyvřovat s ovocem nechce.
- Citovat
- Upravit
PeBa - jako černej čaj ??? Bych se bála, že ho tim nafrčim (kofein) a zacpu (staví) …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to určitě nenaučíš ![]()
já normálně do hrníčku naliju vodu a ten čaj tam jen chvilinku ponořím, vytáhnu, nechám jen zbarvit vodu a je to(žádný luhování 3min jako dospělýmu)
doporučovala ho i mudra, že je to právě jen čaj, žádný přídavky v něm
a pokud třeba při kojení piješ kafe 1-2denně, tak toho bych se taky nebála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…jo a samozřejmě ho pije hořkej
(a čajíky jedeme od měsíce věku)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marcelko nezkoušela, malá mi pije bez problémů vodu takže natočím z kohoutku a je to.
ale říkala mi o tom kamarádka a přišlo mi to jako dobrý tip, taky by mě to nenapadlo, třeba na zimu vyzkouším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
heřmánkový čaj
Dáváte někdo dětem čaj přímo ze sušeného heřmánku? Malému je 9 měsíců a dosud jsem mu dávala jen čistou vodu, teď trochu pochrblává tak jsem mu 3 dny dělala slabý heřmánkový čaj ale četla jsem článek, kde psali že je to podobné, jako černý čaj, tak mě zajímá, jestli ho někdo taky prckovi děláte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit