Jaký čaj pro staršího kojence?

1371
11.8.10 22:02

Jaký čaj pro staršího kojence?

Ahoj,
hledám dobrej čajík pro 7m kojený mimi.
Dodnes prakticky mimo MM nic jinýho nepije - fenyklový čaj (od více značek) plive a šklebí se, vody zas pocucne jen pár kapiček a čau.
Nechci granulovaný (cukr).
Nejradši bych prostě dělala nějaký sypaný nebo pytlíčkový, ale netuším, jaký se dělají a který dětem chutnají. Předpokládám, že klasická Jemča apod. asi ještě pro tak malý děti vhodná není (barviva, aromata …).

Dejte prosím tip na nějaký neslazený ovocný čaj.

Díky moc, P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5597
11.8.10 22:14

já jsem kupovala dětský ovocný od MEGAFITU, já ho sehnala jen v lékárně, je pytlíkový, od 6m, různé ovocné příchutě, pak od 9m je od lerosu dětský ovocný pytlíkový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.8.10 22:16

Tom nejraději pije ovocný s inulinem od Megafitu. Je sáčkový, od 6m.

• Citovat
  • Upravit
13794
11.8.10 22:23

My také kupovali dětský od Megafitu a také jsem kupovala dětský bylinný od Teekane… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.8.10 22:25

já kupovala od Lerosu, ale ovocnýn mají až od 9. měsíce. ale teď jsem slyšela dobrý tip - uvařit slupky z ovoce a prý je to mňamka. Ale tam je asi problém případná alergie a je lepší až po zavedení daného ovoce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
11.8.10 22:28

Panuška to mě nikdy nenapadlo :think: ! A už jsi to zkoušela ?? Bych to mohla vyzkoušet pro malého … :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
11.8.10 22:30

u těch slupek mě teda jen napadlo, aby to nebyly slupky chemicky ošetřené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
11.8.10 22:32

No tak naše mlaďaska si zvykla na babylove fenyklový čaj s jablíčkem.Tak jsem jí koupila leros ovocný,ale neee,ten nám nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.8.10 22:39

Já myslím, že to nemusí být nutně slupky. Když jsem začínala s ovocem, tak jsem ho krátce povařila v trošce vody a vodu pak dávala pít. Chutnalo to dobře, ale v té době mi kluk nechtěl pít nic kromě MM. Pak to přišlo naráz a pije v podstatě cokoli, takže se mi vyvřovat s ovocem nechce.

• Citovat
  • Upravit
9511
12.8.10 09:55

dávám obyčejný pigi čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
12.8.10 10:35

PeBa - jako černej čaj ??? Bych se bála, že ho tim nafrčim (kofein) a zacpu (staví) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
12.8.10 13:43

to určitě nenaučíš :lol:
já normálně do hrníčku naliju vodu a ten čaj tam jen chvilinku ponořím, vytáhnu, nechám jen zbarvit vodu a je to(žádný luhování 3min jako dospělýmu)
doporučovala ho i mudra, že je to právě jen čaj, žádný přídavky v něm
a pokud třeba při kojení piješ kafe 1-2denně, tak toho bych se taky nebála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
12.8.10 13:44

…jo a samozřejmě ho pije hořkej
(a čajíky jedeme od měsíce věku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.8.10 13:57

Marcelko nezkoušela, malá mi pije bez problémů vodu takže natočím z kohoutku a je to. :lol: :lol: ale říkala mi o tom kamarádka a přišlo mi to jako dobrý tip, taky by mě to nenapadlo, třeba na zimu vyzkouším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
20.9.13 10:43

heřmánkový čaj

Dáváte někdo dětem čaj přímo ze sušeného heřmánku? Malému je 9 měsíců a dosud jsem mu dávala jen čistou vodu, teď trochu pochrblává tak jsem mu 3 dny dělala slabý heřmánkový čaj ale četla jsem článek, kde psali že je to podobné, jako černý čaj, tak mě zajímá, jestli ho někdo taky prckovi děláte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí