Nestlé mléčné kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27305
6.8.10 19:36

Nestlé mléčné kaše - žmolky

ahoj maminky,
co používáte tyhle kaše. Já jich pár druhů koupila na vyzkoušení a zjistila, že dělají příšerné žmolky! To u Sunarek neznám…
Nasypu kaši do vody, rozmíchám a žmolků velikosti až třešně je tam hafo. A nejde to nijak rozmíchat… vzala jsem to ze zoufalství přes pasírovací sítko, ale to přece takhle dělat nebudu… máte s tím zkušenost? Co s tím, jak to dobře rozmíchat bez žmolků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
6.8.10 19:44

Ja je slehala vidlickou na hlubokem taliri, aby to nestrikalo a pritom jsem vsypavala kasi. Trosinku zmoliku tam bylo, alemalickych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.8.10 19:47

Aha, já to nasypala do užší misky vše a rozmíchala teda taky vidličkou, ale výsledek katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.8.10 19:51

Sypat postupne a spis jako rovnomerne po povrchu, nehrcnout to tam vsechno najednou.
Ony ty nestle kase jdou rozmichavat blbe, ja je davala jen proto, ze nejsou slazene, a maji jako neslazene hodne prichuti, jinak by sli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.8.10 20:02

Zkus takovou tu drátěnou metličku… a přisypávat pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
6.8.10 20:09

Já teda žádné žmlky v této kaši nemám užívám jí od začátku a žmolky se mi neudělali snad ani jednou.. někdy šlehám vydličkou jindy šlehačem na dětskouu stravu… Vždy musí být přesná teplota proto se dělají žmolky …

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
6.8.10 20:09
:palec:
Pipet píše:

A ne v misce, ale tom plastovém odměřovači…

• Citovat
  • Upravit
425
6.8.10 20:13

já taky koupila nestlé a pokaždé tam byly hrudky. ( pokaždé jsem ji přelévala ještě přes sítko) Nakonec jsem změnila značku na Hami…ta se nádherně rozpouští a dokonce i lépe chutná ( a Nestle mám doma ještě jednu krabici a vážně uvažuji že půjde do koše) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
6.8.10 20:18
Pipet píše:

Přesně. Tou to dělám taky a to nasypu všechno naráz a mám kaši krásně hladkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
6.8.10 20:34

Ano ano, koupila jsem ji jednou a kvůli hrudkám jsem ji už nikdy víc nekoupila.
Zlatá Sunarka a Hami, ty jsou hladké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.8.10 20:36

Hami jsem zkusila jednu a byla jak lepidlo, malej ji vyblil. No a když je teď v Intersparu ta 25% akce na kojeneckou stravu, tak jsem koupila pár příchutí Nestlé (švestkovou, ovocnou, sušenkovou…), ať nemá pořád jen Jogurtovou Sunarku a ono tohle :cry:
Zkusím zítra metličku a hluboký talíř, co to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
6.8.10 20:39

Ale zas nestlé je dobrý, že je myslím neslazený. Vlastně s jednou jsem byla spokojená. Byla to kukuřičná krupička nemléčná, neslazená, ale malému chutnala. Hrudky nedělala, rozpouštěla jsem ji v MM.
Teď už neodstříkávám, tak kupuji mléčné kaše, tam to střídám. Beru v akcích a podobně, nejradši Sunarku, Hami a kupodivu jsem spokojená i s BabyDream z Rosmannu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
6.8.10 20:57

Ja jsem koupila taky nestle a micham to s hippem, pak to netvori zmolky, jinak kdyz dam samotnou nestle, tak hluboky talir do nehoz po troskach prisypavam a micham vidlickou, pak je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.8.10 20:59

micham to primo v lahvicce…aaaale sypu pomalinku a vidlickou u toho sleham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
7.8.10 00:03

Ahojky taky se mi tam dělaly hrudky no byly to spíš hroudy :roll: takže jsem to švrdlala dost dlouho vidličkou než se hrudky rozpustily,ale i tak to ucpávalo savičku a já se pak mohla divit proč mi malá u papání z ničeho nic brečí,když to neteklo že :roll: Takže jsem ji dobrala a už nekupuji a jsme na Sunarce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí