Nestlé mléčné kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nestlé mléčné kaše - žmolky
ahoj maminky,
co používáte tyhle kaše. Já jich pár druhů koupila na vyzkoušení a zjistila, že dělají příšerné žmolky! To u Sunarek neznám…
Nasypu kaši do vody, rozmíchám a žmolků velikosti až třešně je tam hafo. A nejde to nijak rozmíchat… vzala jsem to ze zoufalství přes pasírovací sítko, ale to přece takhle dělat nebudu… máte s tím zkušenost? Co s tím, jak to dobře rozmíchat bez žmolků?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja je slehala vidlickou na hlubokem taliri, aby to nestrikalo a pritom jsem vsypavala kasi. Trosinku zmoliku tam bylo, alemalickych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, já to nasypala do užší misky vše a rozmíchala teda taky vidličkou, ale výsledek katastrofa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sypat postupne a spis jako rovnomerne po povrchu, nehrcnout to tam vsechno najednou.
Ony ty nestle kase jdou rozmichavat blbe, ja je davala jen proto, ze nejsou slazene, a maji jako neslazene hodne prichuti, jinak by sli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda žádné žmlky v této kaši nemám užívám jí od začátku a žmolky se mi neudělali snad ani jednou.. někdy šlehám vydličkou jindy šlehačem na dětskouu stravu… Vždy musí být přesná teplota proto se dělají žmolky …
- Citovat
- Upravit
Pipet píše:
Zkus takovou tu drátěnou metličku… a přisypávat pomalu.
A ne v misce, ale tom plastovém odměřovači…
- Citovat
- Upravit
já taky koupila nestlé a pokaždé tam byly hrudky. ( pokaždé jsem ji přelévala ještě přes sítko) Nakonec jsem změnila značku na Hami…ta se nádherně rozpouští a dokonce i lépe chutná ( a Nestle mám doma ještě jednu krabici a vážně uvažuji že půjde do koše) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:
Zkus takovou tu drátěnou metličku… a přisypávat pomalu.
Přesně. Tou to dělám taky a to nasypu všechno naráz a mám kaši krásně hladkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano ano, koupila jsem ji jednou a kvůli hrudkám jsem ji už nikdy víc nekoupila.
Zlatá Sunarka a Hami, ty jsou hladké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hami jsem zkusila jednu a byla jak lepidlo, malej ji vyblil. No a když je teď v Intersparu ta 25% akce na kojeneckou stravu, tak jsem koupila pár příchutí Nestlé (švestkovou, ovocnou, sušenkovou…), ať nemá pořád jen Jogurtovou Sunarku a ono tohle ![]()
Zkusím zítra metličku a hluboký talíř, co to udělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale zas nestlé je dobrý, že je myslím neslazený. Vlastně s jednou jsem byla spokojená. Byla to kukuřičná krupička nemléčná, neslazená, ale malému chutnala. Hrudky nedělala, rozpouštěla jsem ji v MM.
Teď už neodstříkávám, tak kupuji mléčné kaše, tam to střídám. Beru v akcích a podobně, nejradši Sunarku, Hami a kupodivu jsem spokojená i s BabyDream z Rosmannu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem koupila taky nestle a micham to s hippem, pak to netvori zmolky, jinak kdyz dam samotnou nestle, tak hluboky talir do nehoz po troskach prisypavam a micham vidlickou, pak je to ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
micham to primo v lahvicce…aaaale sypu pomalinku a vidlickou u toho sleham.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky taky se mi tam dělaly hrudky no byly to spíš hroudy
takže jsem to švrdlala dost dlouho vidličkou než se hrudky rozpustily,ale i tak to ucpávalo savičku a já se pak mohla divit proč mi malá u papání z ničeho nic brečí,když to neteklo že
Takže jsem ji dobrala a už nekupuji a jsme na Sunarce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit