Večeře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Večeře
Mamči poraďte mi…mám roční holčičku doteďka jsem jí před spaním dávala kašičku (Nutrilon, Sunarka) pak někdy mlíčko a spala do 6hod, do rána. Teď mi celou noc poplakává takže ji musím min. 1× ještě dát mlíko, nevyspím se já ani ona, poraďte mi čím bych ji mohla na noc více zasytit. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sisi, tak máme podobný problém. Náš malý spal pěkně, večer mu stačila k večeři kaše, před usnutím ještě lahev UM a spal až do rána.
Poslední dobou se to nějak hatí, jednou spí, jednou ne, vzbudí se klidně i třikrát za noc. Ale je zlatej, vypije UM a zase usne sám.
Nijak víc ji asi nezasytíš, ono to, že se probouzí, nemusí být jen hladem, nebolí ji něco? Zuby?
- Citovat
- Upravit
Nebo třeba chce jen pomazlit, aby si ověřila, že tam nění sama. Taky jsem si myslela, že se mi mrně budí hladem, ale bylo to touto potřebou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám sice dítko starší 19 měsíců. Dostává kolem 6 až půl 7 kaši od HAMI (hustou) a pak než jde spát dostane UM - 180 ml., to je někdy kolem 8 až půl 9 a spíme do půl osmý. A ráno dostane do postýlky UM a je spokojený. Jenže mi máme problém, že je to nežravec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to podle mne totiž vůbec nebude hladem… nějaká jiná potřeba, která se mlíčkem „maskuje“… kontakt, pohlazení, nějaký zoubek, horko, zima, nepříjemné pyžamo, nějaká změna v rodině, skok ve vývoji, cokoli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit