Má hlad?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Má hlad?
Dobrý den.
Syn 3 a půl měsíce si strká neustále ručičky do úst. Zdá se mi, že hladový není. Je pouze kojený a prospívá výborně. Ručičky strká před kojením i po kojení, zkouším ho přikládat, vždy když začne, ale někdy si lokne a hned se odvrací, někdy ani to ne… Všimli jsme si s manželem, že si ručičky necucá, ale jako by jezdí po dásních. Myslíte, že může jít o zoubky. Zdá se mi to poměrně brzy. Ještě doplním, že v poslední době hodně slintá. Díky za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A pláče? malá mi to dělala v porodnici když měla hlad teda, ale později až se zubama, na tvou otazku, ano můžou to být zuby, některé děti se s nimi již rodí, ale zvážila bych i jestli ho nebolí v krku. Pokud ovšem nepláče, tak to budou buď zuby nebo se jen tak zabavuje, koukni do pusy jestli někde uvidíš bouličku nebo dokonce už zub nebo zarudlý krk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tomto věku je to naprosto normální, dělá to většina dětí, tedy aspoň ty moje a v okolí také. O zoubky se klidně jednat může, rovnají se v dásních a proklubat se můžou klidně za dva měsíce i dýl. Řekla bych, že se nemusíte znepokojovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepláče, a zdá se mi, že mu nějak ztvrdly dásně. Pociťuju to hlavně u kojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malá si v tomhle věku taky strkala pořád pěstičky do pusy, je to normální, myslím si že hlad nemá prostě jen objevuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíš si jen objevil ruce a zkouší jak chutnají. Navíc jak s nimi začne jezdit po tvářičkách, ozve se jeho pátrací reflex a jakoby hledá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Panuška píše:
malá si v tomhle věku taky strkala pořád pěstičky do pusy, je to normální, myslím si že hlad nemá prostě jen objevuje
Já bych řekla, že je to zobkama. U nás to bylo taky tak. Ony zoubky nemusí hned vykouknout, ale jak prořezávají dásně, tak to to miminko svědí nebo i může bolet a pak si pomáhá tou pěstičkou v pusince. Jestli uchopí hračku, tak bych zkusila kousátko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To budou zuby. Náš malý to začal dělat cca ve 3 měsících a ve 4 měs. byly první dva zoubky. S cucáním ručiček pak na chvíli přestal než se začaly klubat další.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimčo pusinkou zkoumá svět a co má nejblíž, přece ručičky:)Ale zoubky klíďo taky, i když, kdyby každé větší slintání mělo u nás znamenat zoubek, máme už malého žralůčka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Mates to dělal od 3 měsíců a první zub mu vylezl v 10ti měsících…
takže u něj to opravdu zuby nebyly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzouš píše:
Mimčo pusinkou zkoumá svět a co má nejblíž, přece ručičky:)Ale zoubky klíďo taky, i když, kdyby každé větší slintání mělo u nás znamenat zoubek, máme už malého žralůčka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit