Ručičky v pusině...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4706
31.7.10 16:51

ručičky v pusině...

--- ahoooj, malý jsou tři měsíce a furt si začala strkat ručičky do pusinky.. my si mysleli, že se jí prořezávaj zoubky, ale to asi ještě nee… četla jsem že až v půl roce… holky myslíte, že je to možný??? nebo je to normální, že má v pusině pořád celou pěstičku??? :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
31.7.10 16:55

ahojky..naše slečna má 4 měsíce a ruce jsou nejlepší hračka a zároveň nejchutnější ( poslední měsíc). Člověk až žasne jak do pusinky narvou celou pěst :-) A hlavně nádherně u toho slintá . :palec: Takže závěr..je to normální. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
31.7.10 16:59
Kamca78 píše:
ahojky..naše slečna má 4 měsíce a ruce jsou nejlepší hračka a zároveň nejchutnější ( poslední měsíc). Člověk až žasne jak do pusinky narvou celou pěst :-) A hlavně nádherně u toho slintá . :palec: Takže závěr..je to normální. :lol:

nooo taky je s podivem, co v tý ručičce všechno najdu, i přes to, že je dost často meju… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
31.7.10 17:07

ahoj, ty ručičky v puse jsou celkem normální, já jsem dávala malé do ruky takovou plastovou hračku - kroužek a pomohlo to (naše malá ale nechtěla dudlík), jinak zoubky můžou vylézt kdykoliv, u nás to bylo ve 4 měsícíc, u známé třeba až v roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
31.7.10 17:12

Malá ma zrovna dneska dva měsíce a ručičky už objevila také. Nemá je tam furt,ale často a strašně u toho mlaská a v noci mě tak budí na kojení :-D

• Citovat
  • Upravit
24837
31.7.10 17:14

Jo,jo, potvrzuju, ručky v pusu, to je jedna z největších lahůdek :lol: Je to úplně normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
31.7.10 17:42

Taky je v té době objevil :-) Pak byl chvíli klid a co mu rostou zoubky, je to tu zas a poslední dobou nevyndá palec z pusy, má už i kousance na kloubech ukazováčků, jak si okusuje na bříšku ručičky :-( A to má kousátek celou řadu i dudlík, ale ne, prostě palec :zed:

Jinak zuby prej můžou tápit klidně i měsíc dva dopředu, než se prořežou, může být nepříjemný i ten „pohyb“ v dásni a tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
31.7.10 18:21

Tak moje Adunka ma rucicku v pusince porad.Je to hracka,kterou ma neustale pri sobe,tak proto.A doktorka mi rekla,ze je to dane tim,ze zacala objevovat svet,tak proc nezacit u sebe,ze? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
31.7.10 18:22
:think: :mavam: :mavam: :mavam: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.7.10 20:01

Je to normální. Nám je 4 1/2m a ručičky má v pusince pořád,strašně u toho mlaská a slintá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
1.8.10 13:31

Přesně, jak píšou nade mnou. Máme 4,5 měsíce a už víc jak měsíc se pokouší narvat celou pěst do pusy:) Kroužky na žužlání nepomáhají, drží je v jedný ruce a druhou má v puse:) Zoubky se prý mohou drát na světlo i 3 měsíce, takže klidně to být mohou. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1823
2.8.10 12:52

Jo jo, skoro přesně na 3-měsíční narozky jsem jí vytáhla palec z pusy, až to mlasklo :lol: A to je zvyklá na dudlíka, ale teď začínají vést ruce. A navíc při pasení - kolikrát místo aby se snažila, hlavu dolů a už si pochutnává na levé ručičce, jak na nanuku :-D Myslíte, že bude levačka, když si víc líže levou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
2.8.10 12:55

Darek má 3 měsíce a objevili sme dolní jedničky, ještě neprořezané, ale jsou tam! Strašně slintá a strká si obě ruce do papulky, ale prej by to dělal i kdyby zuby nerostly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.10 17:24

Ahoj, nas Vojtik ma tri mesice a neco a dava si rucicky do pusiny porad, i kdyz se mu nadavuje, tak si je tam da potom znova. Neresim to, jen mu je pak utru ;o) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí