Jaký další postup a vyšetření po spermiogramu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
152
30.4.15 10:48

Jaký další postup a vyšetření po spermiogramu?

Milé snažilky,
obracím se s prosbou o radu na vás zkušenější.
S mým nynějším manželem se pokoušíme víc než rok o miminko. Musím hned úvodem napsat, že už jedno šestileté dítko mám s bývalým partnerem.
Moje Dr. nás odeslala na spermiogram, který máme za sebou, dopadl dobře. Ráda bych se zeptala, jak vaše Dr. postupovala dál a jaké vyšetření by měla čekat mě? Příští týden jdu na konzultaci spermiogramu ke své Dr. a tak bych ráda věděla, na co se mám připravit.
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
30.4.15 10:53

@janalesk
U mě následoval hormonální profil, následně sledování folikulu na UTZ (při užívání Clostilbegytu). Pak je ještě možnost zjištění průchodnosti vejcovodů, ale to už je na zvážení Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
30.4.15 11:07

@janalesk Hormonální profil u tebe a pomocí UTZ potvrzení ovulace (vše zatím bez hormonů). To je základní vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.4.15 11:10

@janalesk Me i manzelovi pak brali krev na hormony, me delali ultrazvuk v dobe ovulace, pak nasledoval zakrok na pruchodnost vejcovodu a konzultace na genetice. Manzel dopadl spatne, tak pak sel jeste k urologovi. Asi se budou postupy lisit, zalezi asi na aktualnich vysledkach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.4.15 11:15

Mně právě Dr. docela překvapila, protože naznačila, že chyba bude asi na manželově straně, protože já už jedno dítě mám, takže u mě by problém nehledala. A to ještě před výsledkem spermia! Docela mě tím zaskočila, protože je to už 6let, co jsem otěhotněla a dle mého situace aktuální může být jiná. Manžel teda děti nemá. Mám si na dalších svých vyšetřeních trvat, pokud by se Dr. k vyšetřování mojí osoby moc neměla, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.4.15 11:22
@janalesk píše:
Mně právě Dr. docela překvapila, protože naznačila, že chyba bude asi na manželově straně, protože já už jedno dítě mám, takže u mě by problém nehledala. A to ještě před výsledkem spermia! Docela mě tím zaskočila, protože je to už 6let, co jsem otěhotněla a dle mého situace aktuální může být jiná. Manžel teda děti nemá. Mám si na dalších svých vyšetřeních trvat, pokud by se Dr. k vyšetřování mojí osoby moc neměla, co myslíte?

U nas, i kdyz je prokazatelne nejvetsi problem na strane manzela, tak mi delali vsechny mozny dostupny testy. I kdyz od zacatku dopadaly dobre. Ja bych se urcite nenachala odbyt. Problemy se muzou objevit i ze dne na den, natoz po sesti letech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
30.4.15 11:22

@janalesk určitě ano. Alespoň ta základní, od kterých je pak možné se odpíchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
30.4.15 11:27

@janalesk
Pokud jsou výsledky spermio dobré, tak jí bude jasné, že musí začít vyšetřovat tebe. To, že už jedno dítě máš v tomhle případě vůbec nic neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí