Alternativní léčba endometriózy

380
23.4.15 13:48

Alternativní léčba endometriozy

Ahoj, nedávno mě byla z výsledků HP zjištěna endometrióza, laparoskopie mě teprve čeká tak nevím jak moc a kde je. Pročítala jsem na netuiu vše možný a docela mě to děsí, ale narazila jsem na články kde jsou doporučovány bylinné čaje, detox jater…
Máte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
23.4.15 14:25

Zkušenost nemám, ale tohle téma je pro mě taky víc než aktuální.. Tak na rady si počkám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
23.4.15 14:58

@Pajka89 já zatím objednala čaje a olej toho ostropestře. Říkala jsem si i kdyby to nepomohlo tak to neublíží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.4.15 15:07

@mis29 Přesně tak, co člověka nezabije, to ho posílí :D Taky mě příští měsíc čeká zákrok na odstranění endometriózy a už teď umírám strachy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
23.4.15 15:10

@Pajka89 laparoskopie? Já mám jít taky, ale ještě nevím termín. Ty to máš potvrzené taky z krve? Mám strach, že až půjdu na tu laparku tak mě řeknou, že je to v pr.. a jinak než uměle to nepůjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.4.15 15:23

@mis29 Výsledky z krve zatím nemám hotové, ale mám vidět nějaký symptomy na ultrazvuku + další příznaky, které tomu nasvědčují :? Přišlo se na to až v caru, po dlouhým snažení o miminko.. Můj gynekolog mi zanedbal kde co, už k němu víckrát nepůjdu :roll: Manžel je na tom vůbec špatně, nás nic jinýho než umělý určitě nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
23.4.15 15:32

@Pajka89 aha, mě na utz v lednu nic neříkal, krom cysty, kterou jsem měla podruhé během půl roku a vždy se s ms vstřebala. Jinak při ms mám celkem velký bolesti. Mě na to právě došli v caru po hormonálním profilu.Jak dlouho se snažíte o malý jestli se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.4.15 15:45

@mis29 Asi tak necelý dva roky. Cysty se mi dělají taky a při každý ms trpim jako zvíře :( O tom, že to bude vidět v HP asi není vůbec pochyb..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
23.4.15 15:49

@Pajka89 hm, to je opravdu už dlouho, manželovi taky nevyšel smg úplně nejlíp :roll: tak jsme taky nasadili vitamíny a příští týden má jít na kontrolní tak uvidíme jestli to mělo nějakej vliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.4.15 16:01

@mis29 Manzel nemel spatnej spg, ale primo tragickej. Zkoumaji ho na nejakou vrozenou genetickou poruchu, ktera znamena absolutni a nezvratnou neplodnost. Cekame na jeho vysledky a jsme z toho uplne vyrizeny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
23.4.15 16:13

@Pajka89 aha, tak to držím pěsti ať to dopadne nejlíp jak může :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.4.15 16:18

Vam taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.8.15 13:13

Pokusím se obnovit toto téma.. Zkoušela jste některá alternativní léčbu a s jakými výsledky? Např. homeopatie, detox, cvičení, meditace, změna stravy, vitamíny nebo třeba speciální přípravky?

Jsem rok od poslední laparoskopie (celkem 3×) a nyní opět vysoké CA125. Mám tu mrchu endometrickou strašně agresivní :( Rozhodla jsem se pro detox - nyní podstupuji 28 dní detox s Mačingovou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.15 13:17

@Ammalie Zkousela jsi vyradit z jidelnicku mleko? Mne to tedy pomohlo dost, o ms bolestech jiz temer nevim.

• Citovat
  • Upravit
21
25.8.15 13:21

Mléko a mléčné výrobky téměř nejím, spíš velice výjimečně. Cítím se po nich nedobře a někdy se mi po jogurtech zvedá kýbl. Ale jsem ráda, že jsi našla cestičku, která ti pomohla a děkuji za tvůj příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí