Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravim, mam dnes po ketu 8 den. Vlozeny dve 5denni blastocysty. Na krev jdu az pristi tyden, ale nevydrzela jsem a testila.
prikladam fotku myslite, ze to je tehotenstvi?
5tý den je brzo i na dušíka. Tak jestli máš bílo, nic to neznamená. Vím jaké to je čekat ![]()
@Lenek já vím, že 5. den je ještě brzo, ale stejně si připadám už nějak beznadějně ![]()
@Anonymní píše:
@Lenek já vím, že 5. den je ještě brzo, ale stejně si připadám už nějak beznadějně
ono je to různé. Já po ket dvou 6ti denních měla ducha 7. den, ale jsou holky které měli ducha až třeba 10. den
Taky mam na fotce ten 6 den jen mini dusika skoro nic
fakt je to ruzne.
@Anonymní píše:
Zdravim, mam dnes po ketu 8 den. Vlozeny dve 5denni blastocysty. Na krev jdu az pristi tyden, ale nevydrzela jsem a testila.prikladam fotku myslite, ze to je tehotenstvi?
Ahoj, taky jsem měla takové dušíky 6den po Ket, pak slabší // a 11.den po Ket krásné dálnice, 15.den jsem šla na krev a Hcg 2500, příští týden mě čeká ultrazvuk ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny dlouhodobé snažilky. Je tady někdo, kdo 5 dnů po KETu 2 nebo 1 blastocysty neměl na testu ani dušíka?
Souhlasím s názorem, že někdo dušíka nemá 5.den, ale 10 nebo dokonce 12-14. Takže nic nevzdávej, někomu se embryjko zahnízdí rychle, někomu 3-4 den po Ketu
@VeronikaV31 píše:
Ahoj, taky jsem měla takové dušíky 6den po Ket, pak slabší // a 11.den po Ket krásné dálnice, 15.den jsem šla na krev a Hcg 2500, příští týden mě čeká ultrazvuk
já to měla v podstatě stejně, jen těch 2500 už 14. den ![]()
@Lenek Já mívala 14.den hcg 300 a těhu nedopadlo…tak věřím, že tentokrát to dopadne dobře. někdo měl 14.den hcg 180 a těhu v pohodě, je to individuální
@VeronikaV31 tak to já takovou hodnotu měla když se chytly obě
@Lenek
tak to bylo určitě fajn že se chytly obě dvě, já chtěla dát jedno, tak uvidíme, věřím, že tentokrát těhu bude dobré
Zdravím všechny dlouhodobé snažilky. Je tady někdo, kdo 5 dnů po KETu 2 nebo 1 blastocysty neměl na testu ani dušíka?