Jaký dárek do školky?

459
27.6.16 19:00

Jaký dárek do školky?

Zdravím,
dcera byla letos první rok ve školce, tak nevím, jak to chodí…
Nosí učitelkám kytku nebo dárky všechny děti nebo jen ty, co ve školce končí a nastupují do školy?
Pokud bychom měli dárek donést, tak kdy? Školka je otevřená i přes červenec, i když jiné pracoviště (z důvodu menšího počtu dětí) a nevím, jestli tam bude mít své učitelky… 30.6.? Nebo až 1.7., kdy bude poslední den ve „své“ školce?
Nebo nenést nic?
Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
27.6.16 19:04

@Fircon Povinnost to není…ani v ZŠ nemáš povinnost něco nést. Je to jen na tobě. Je to milé poděkování, pokud jsi byla spokojená…asi tak. :kytka:
Jinak konzumní dárek vždy potěší :mrgreen: Lapačů prachu má každý dost.
Já dostala třeba čokoládu zabalenou v bílém papíru, který dané dítě pomalovalo…krásně pomalovalo…samý hlavonožec :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.6.16 19:06

Pokud budeš chtít dát, rozhodni se komu (třeba vašim učitelkám ve třídě) a zeptej se, KDY tam naposledy budou? Že se chcete přijít rozloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.6.16 19:06

Syn je ve školce druhým rokem, kytku na konci roku jsme loni nesli a poneseme i letos. Většina rodičů a dětí učitelkám děkovala a něco dávala, jenom opravdu malá část ne. My nosíme vždy poslední den školního roku, tedy letos 30.6. Je to den, kdy jsou všichni naposledy pospolu jako třída, od 1.7. už je prázdninový provoz, jede jen polovina tříd a učitelky si různě vybírají dovolené. Už nejsou kompletní, ani se svými učitelkami. Letos mám syna nemocného, takže do školky už se do konce roku nevrátí, ale ve čtvrtek půjdeme v poledne (kdy tam jsou obě paní učitelky) do školky poděkovat, předat dárečky a zároveň si vyzvednout věci. Do předškoláků s nimi jde jen jedna paní učitelka, takže s druhou bude loučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.6.16 19:10

Teď mě tak napadá…češtinářské okénko…samý hlavonožec…píše se tam tvrdé Y..??? Safra :oops: :mrgreen: Zní to jako „mladý“, ale není to přídavné jméno… :think: :think: No nic, když tak jsem za blbou úču… :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
27.6.16 19:15

@SIMONA1234 tvrdý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.6.16 19:19
@SIMONA1234 píše:
@Fircon Povinnost to není…ani v ZŠ nemáš povinnost něco nést. Je to jen na tobě. Je to milé poděkování, pokud jsi byla spokojená…asi tak. :kytka:
Jinak konzumní dárek vždy potěší :mrgreen: Lapačů prachu má každý dost.
Já dostala třeba čokoládu zabalenou v bílém papíru, který dané dítě pomalovalo…krásně pomalovalo…samý hlavonožec :mrgreen: :srdce:

Já tedy nevím, ale dnes jsme byly s dcerkou v Lidlu a všechny maminky s dětičkama tam kupovaly bombošky. Myslíš, že toho nebudou mít moc? Tedy na jednu stranu bych ráda koupila něco originálnějšího, ale na stranu druhou nevím co. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.6.16 19:21
@SIMONA1234 píše:
Teď mě tak napadá…češtinářské okénko…samý hlavonožec…píše se tam tvrdé Y..??? Safra :oops: :mrgreen: Zní to jako „mladý“, ale není to přídavné jméno… :think: :think: No nic, když tak jsem za blbou úču… :mrgreen: :oops:

samý hlavonožec
samí hlavonožci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.6.16 19:22

Teda, tak to nevím, zda to nebude trapné - s dcerkou jsme se pustily do výroby drobnosti - zápichu do květináče pro každou zaměstnankyni ve školce, je to malá školka, cca 9 lidí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.6.16 19:23
@tiffany píše:
Já tedy nevím, ale dnes jsme byly s dcerkou v Lidlu a všechny maminky s dětičkama tam kupovaly bombošky. Myslíš, že toho nebudou mít moc? Tedy na jednu stranu bych ráda koupila něco originálnějšího, ale na stranu druhou nevím co. :think:

Já loni kupovala dárkový kornout s ovocem a ořechy. K Vánocům jsem třeba dělala s malochem pečený čaj a perníčky. Letos jsem kupovala krabičky z Moje mlsání. Taky jsem nevěděla co, tohle na mě jednoho dne vyjelo na FB jako reklama a doslova mi to vytrhlo trn z paty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658

My kupovali kytku růži a dárkový koš, školka konci, a syn vyrobil obrázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715

My jdeme naposledy 30.6. a poneseme bonboniéry a kytičky :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716

My poneseme pidi skleněná zvířátka :) kytek a čokolád myslím budou mít až až

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.6.16 19:27
@Fima píše:
Já loni kupovala dárkový kornout s ovocem a ořechy. K Vánocům jsem třeba dělala s malochem pečený čaj a perníčky. Letos jsem kupovala krabičky z Moje mlsání. Taky jsem nevěděla co, tohle na mě jednoho dne vyjelo na FB jako reklama a doslova mi to vytrhlo trn z paty.

To mlsání vypadá moc pěkně, ale to už nestihneme pořídit. Možná zajdu do zdravého obchodu a něco tam vyberu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.6.16 19:27

Pokud se mohu přidat, tak my neseme do školky jako poděkování kytičku a malá voňavá mejdlíčka ve tvaru kytiček v krásné krabičce. Taky jsem nevěděla co a pak jsem našla u nás v krámku toto a bylo rozhodnuto :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin