ZŠ Psáry a ZŠ Strančice

366
22.6.16 10:54

zš Psáry a zš Strančice

Ahoj, zvažujeme přesun směr Praha východ, chci se prosím dmorodců a rodáků ze Strančic a Psár zeptat, jaká je tam zš? vybavení, učitelky, případně řešila se někdy šikana? dítě půjde napřesrok do školy, prvnák, hledáme bydlení již „nadosmrti“ a důležitým kritériem je dobrá zš. Moc děkuji za Vaše zkušenosti.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9053
22.6.16 11:08

@softee
Ahojky, my bydlime ve Strancicich rok-skvele misto!!! Maly pujde v zari do skoly a z ni jsem nadsena uz ted! Skvela pani reditelka, super pristup k detem i rodicum.
Maminky, ktere maji deti ve vyssich rocnicich a obcas se potkame si skolu opravdu neustale chvali.
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
22.6.16 11:10

A jeste se mi moc libi, ze deti je ve tride max. 23 a ne narvano - 30 deti jako v jinych skolach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
22.6.16 11:18
@BettyB. píše:
A jeste se mi moc libi, ze deti je ve tride max. 23 a ne narvano - 30 deti jako v jinych skolach.

tak to jsou dobre zpravy:-)ja jsem prave na strancickou zs take slysela od dvou nezavislych zdroju ok hodnoceni.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
22.6.16 11:18

@BettyB. a tam je zs od prvni do devate tridy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
22.6.16 11:31

@softee
Ju normalne devitiletka :D coz je take super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
22.6.16 11:53

@BettyB. tak to je opravdu fajn:-)a myslis, ze by na tu zs vzali i dite, ktere prave bydli v Psarech? nebo je zs jako skolka vazana trvalym mistem pobytu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
22.6.16 12:10

@softee
Pokud budete kupovat nemovitost ve Strancicich, tak bych hned udelala trvale bydliste. Pak Ti vezmou dite 100%. Je tam naval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin