Jaký dárek do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
27.6.16 21:03

@SIMONA1234 klid, můj muž furt něco obědnává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.6.16 21:04
@matkabagristy píše:
@SIMONA1234 podle příd. jmen se skloňuje spousta zájmen nebo i číslovek

Aha…no vidíš, já myslela, že jen přídavná jména… 8o :mrgreen: Díky za osvětu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.6.16 21:07

@SIMONA1234 děcka přicházejí domů s různými nesmysly, školka je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.6.16 21:43
@Pherenike píše:
to si taky myslim, ze by ucitelky mely pak doma spoustu harampadi :-) Navic clovek nezna jejich vkus… :nevim:A k tem vlastnorucnim vyrobkum od deti si rikam, ze to mozna prikde roztomile a hezke rodicum, kdyz jim vlastni ditko neco vyrobi, ale ucitelka z toho asi jasat nebude :nevim:

Já učím na sš. A byla jsem fakt ráda, když jsem někdy dostala něco jinýho, než čokoládu, kytku. Domů jsem to nemohla odnést, kytky každý pes jiná ves, doma byl problém to nějak solidně umístit. Kolegyně to dokonce vozila na hrob :oops:. Čokoláda je prima, ale jde to přecejen na váhu, tak jsem to stejně musela rozdat. :nevim:. Nejkrásnější zážitek z vysvědčení mám z předávání posledního vysvědčení čtvrťákům v mé maturitní třídě - oni si dali tu práci a domluvili se - většina mi donesla kytku - jeden tulipán. To byla nádherná, barevná, jednodruhová kytka, nad kterou zaplesala nejedna kolegyně. Byly to zlatíčka, ty děti :srdce:.
Původně jsem uvažovala, že pančelkám napeču minipecny, ale tak snad růží se zápichem, který si můžou/nemusí nechat, nic nepokazíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
27.6.16 22:12
@SIMONA1234 píše:
Jo…ale odůvodnění???
člověk se skládá z pocitů :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.6.16 22:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
28.6.16 08:29

Syn je letos poprvé ve školce a budeme dávat zítra kytičky z pralinek. :pale:paleae dvě skvěle učitelky tak každém jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
28.6.16 08:39

Když tady píšete, že kytky a čoko ne, co kvetoucí čaj?
 http://caje.heureka.cz/…vem-2-x-6-g/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
28.6.16 08:44

@Králičice ten dával syn učitelkám na vánoce. Myslím že se dárek moc líbil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.6.16 08:48
@danyk píše: člověk se skládá z pocitů :mrgreen:
:mrgreen: jo, to znám…mám pocit, že mě všechno se*e… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16199
28.6.16 09:10

Já ještě nemám zkušenost, ale kamarádka dávala celému personálu Fair Trade výrobky (čaj, kafe, čokolády) s kartičkou, kde bylo něco jako „Děkujeme paní XY za férový přístup a srdce, na práci je to vidět.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.6.16 13:31

@SIMONA1234 Tobě se nelze divit, šk. rok končí, děti jsou už rozběsněné… :mrgreen: Já kdykoliv vlezu do školky, tak mám pocit, že šatna je pro děti místo na mimořádné předvádění se před ostatními rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.6.16 17:13
@danyk píše:
@SIMONA1234 Tobě se nelze divit, šk. rok končí, děti jsou už rozběsněné… :mrgreen: Já kdykoliv vlezu do školky, tak mám pocit, že šatna je pro děti místo na mimořádné předvádění se před ostatními rodiči.

8o Tys byla u nás v šatně…???!!! 8o :mrgreen:
Dnes i včera jsme šli s dětmi později ven, myslím odpoledne…a tak se cca 50 dětí nacpalo do šatny ve chvíli, kdy si začínají rodiče vyzvedávat odpoledne děti…řev, děti blbnuly, běhaly sem-tam, neposlouchaly, pošťuchovaly se…ty maminky jen zíraly 8o 8o 8o Pak se ke mně jedna přitočila a povídá: „Už chápu, že máte ten chraplák (hlasivky ;) ) Mě bolí hlava a jsem tu 5 minut, jak to můžete vydržet celý den???“ Tak jsem se usmála a odvětila: „Jj, je to pohodová práce, samé hraní, kafe, klídek…“ :mrgreen:
Jsem ráda, když tu atmosféru zažijí i rodiče. Ono to vypadá jinak, když se děti rozběhnou po zahradě a je „klid“…a jiné je to ve školce (hluk, šrvátky, neposlouchání, předvádění se…)
Teď jsou fakt děti napružený, léto se blíží…v rámci zachování psychického zdraví se snažíme být co nejvíc venku… :mrgreen: Ať se vykřičí, vyblbnou, vyřádí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
28.6.16 20:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.6.16 21:01

@SIMONA1234 přežít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin