Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My vyrobili obrázek z písku a je v rámečku a k tomu kytičku. Akorát do školky nesu už zítra a sama, synek dostal angínu, tak se léčí a vrátí se až po prázdninách.
Když jsem byla menší tak jsme nosili vždy kytičku a nějakou ručně vyrobenou věc - dělala jsem od malička keramiku, tak mi maminka pomohla udělat nějakou hezkou věc ![]()
Díky, takže něco vezmeme…
Dneska jsem viděla v květinářství malinké květináčky s krásnými barevnými sukulentíky
Myslíte, že by se to hodilo? Třeba by dcerka mohla do toho vyrobit ještě i malinký zápich ![]()
Letos jsem kazde ucitelce dala sklenku nasi marmelady jahodove a bezoveho sirupu. Kytky jsme vyrobili z latky. Syn letos konci a dcera byla prvni rok.
Syn a nektere ucitelky byly v patek naposledy, tak jsme dali uz v ten patek a rovnou i za dceru ktera jeste tento tyden chodi.
Jelikož jsem loni nebyla schopná vyřešit tohle docházkové prázdninové dilema-kdy vlastně když chodí i přes prázdniny, vykašlala jsem se a nenesl nic.
Letos bude o prázdninách doma a přechází k jiným učitelkám do dalšího oddělení, tak jsem koupila každé lepší gurmán marmeládu a mandle v medu, jen tak symbolicky.:-)
Já bych se vyhla keramice a jiným „trvalým“ věcem, kdyby každá dostala od někoho nějaký výrobek a pod, měla by doma smeťák, ikdyž je to pěkné, tak asi fakt né. ![]()
@HanHa píše:
Tady jsme vybírali http://www.fler.cz/zbozi?…
Třeba něco takovýho jo? Aby o prázdninách nezapomněla. ![]()
@Fircon Já už mám ze samotvrdnoucí hmoty vyrobené základy na zápichy, dcerka je namaluje, přilepíme tavnou pistolí na špejle a ozdobíme mašlemi s několika korálky. A každý zápich přivážeme na růžičku. Dárek dostanou všechny učitelky i pomocný personál, protože školka je malinká a tak jsou všechny děti v kontaktu se všemi zaměstnanci, každý z nich dětem pomáhá třeba s oblíkáním, při akcích atd.
Taky jsme letos chodily první rok. Od kámošky co tam měla dítě už vloni jsem se dozvěděla, že vloni nesli kytku a čokoládu. Tak to taky tak uděláme, kytka a čokoláda. Poneseme 30.6. přes prázdniny dcera chodit do školky nebude.
Tak já jsem se rozhodla upéci koláč/dort-je lehký, pro každou jeden větší kousek a konec, kytek a serepetiček dostanou, tohle si aspoň dají k odpolední kávičce, jestli nějakou mají, když děti usnou
. Za mě radši nic, než lapač prachu
.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.