Jaký dárek do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
27.6.16 19:27

My vyrobili obrázek z písku a je v rámečku a k tomu kytičku. Akorát do školky nesu už zítra a sama, synek dostal angínu, tak se léčí a vrátí se až po prázdninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
27.6.16 19:27

@HanHa Čokolád není nikdy dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.6.16 19:28
@Saffiraa píše:

Na nervy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
27.6.16 19:29

Když jsem byla menší tak jsme nosili vždy kytičku a nějakou ručně vyrobenou věc - dělala jsem od malička keramiku, tak mi maminka pomohla udělat nějakou hezkou věc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459

Díky, takže něco vezmeme…
Dneska jsem viděla v květinářství malinké květináčky s krásnými barevnými sukulentíky :-) Myslíte, že by se to hodilo? Třeba by dcerka mohla do toho vyrobit ještě i malinký zápich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715

@Fima Přesně tak, mluvím z praxe učitelky MŠ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
27.6.16 19:42

Letos jsem kazde ucitelce dala sklenku nasi marmelady jahodove a bezoveho sirupu. Kytky jsme vyrobili z latky. Syn letos konci a dcera byla prvni rok.
Syn a nektere ucitelky byly v patek naposledy, tak jsme dali uz v ten patek a rovnou i za dceru ktera jeste tento tyden chodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
27.6.16 19:48

@Fircon myslím, že to je hodně hezký nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
27.6.16 19:50
@Saffiraa píše:

já to s nimi myslím dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
27.6.16 19:50

Jelikož jsem loni nebyla schopná vyřešit tohle docházkové prázdninové dilema-kdy vlastně když chodí i přes prázdniny, vykašlala jsem se a nenesl nic. :lol: Letos bude o prázdninách doma a přechází k jiným učitelkám do dalšího oddělení, tak jsem koupila každé lepší gurmán marmeládu a mandle v medu, jen tak symbolicky.:-)

Já bych se vyhla keramice a jiným „trvalým“ věcem, kdyby každá dostala od někoho nějaký výrobek a pod, měla by doma smeťák, ikdyž je to pěkné, tak asi fakt né. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
27.6.16 19:53

Tady jsme vybírali http://www.fler.cz/zbozi?… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.6.16 19:58
@HanHa píše:
Tady jsme vybírali http://www.fler.cz/zbozi?… :)

Třeba něco takovýho jo? Aby o prázdninách nezapomněla. :mrgreen:

http://www.fler.cz/…ma-z-3400911

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.6.16 20:13

@Fircon Já už mám ze samotvrdnoucí hmoty vyrobené základy na zápichy, dcerka je namaluje, přilepíme tavnou pistolí na špejle a ozdobíme mašlemi s několika korálky. A každý zápich přivážeme na růžičku. Dárek dostanou všechny učitelky i pomocný personál, protože školka je malinká a tak jsou všechny děti v kontaktu se všemi zaměstnanci, každý z nich dětem pomáhá třeba s oblíkáním, při akcích atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
27.6.16 20:14

Taky jsme letos chodily první rok. Od kámošky co tam měla dítě už vloni jsem se dozvěděla, že vloni nesli kytku a čokoládu. Tak to taky tak uděláme, kytka a čokoláda. Poneseme 30.6. přes prázdniny dcera chodit do školky nebude.

• Citovat
  • Upravit
2612
27.6.16 20:20

Tak já jsem se rozhodla upéci koláč/dort-je lehký, pro každou jeden větší kousek a konec, kytek a serepetiček dostanou, tohle si aspoň dají k odpolední kávičce, jestli nějakou mají, když děti usnou :). Za mě radši nic, než lapač prachu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin