Jaký dárek pro 7měsíční miminko k Vánocům?

73
23.11.05 21:22

Jaký dárek pro 7 měsíční mimi k Vánocám?

Ahoj holky,

máte nějaký tip na vánoční dárek pro 7 měsíční mimi k ježíšku?
Díky předem za inspiraci!

lejla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kdoviktera
23.11.05 22:04

Ahojky,

myslím že se nic nezkazí hračkou, kterou využije třeba později. U nás se hodně osvědčil tzv. mluvící hrnec se vkládacími tvary (nevzpomenu si teď na značku a hledat to nemůžu, má ho půjčený švagrová), s tím si vyhrajou poměrně dlouho. Nebo třeba aktivní chodítko, jestli o něm do budoucna uvažujete. Hračku do vany (na přísavky, do různých částí se leje voda, ta protéká mlýnkem, příp. stříká skrz otvory…), dřevěné (plastové) kostky, pyramidy z kroužků ze dřeva… Prostě možností je spousta. Asi to chce nezaměřovat se přímo na hračky k danýmu věku, bylo by to jenom na chvíli. :wink:

Tak hezké Vánoce. Katka

• Citovat
  • Upravit
2901
23.11.05 22:30

Ahoj,

vloni na Vánoce bylo naší Elis 8 měsíců .. dárků dostala strašnou kupu, nejvíc hračky. Ale co ji na celém štědrém večeru zaujalo nejvíc, to byly obaly a šňůrky od všech těch balíčků… :lol:
Leto suž to bude o něčem jiném … jen doufám, že na sebe nestrhne stromek nebo adventní věnec a nepodpálí barák 8O

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
24.11.05 07:48

Ahojky,
já mám 8 měs. chlapečka a pár dárků už mám. A o některých už vím, co kdo z rodiny bude malému kupovat. Z dřevěných hraček takový „jezdík“, je to hračka pro děti co už chodí, udržuje stabilitu dítěte. Jak to dítě veze před sebou tak ty nožky pěkně mlaskají. Odrážedlo ze kterého se dá udělat chodítko, které dítě tlačí před sebou. Lego kosty, myslím, že je to lego quatro už od 6 do 18měs. Kalíšky do vody. Hudební hračky atd. Šťastný výběr
ahoj jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
007
111
24.11.05 09:54

Ahojky,
spise nez lego quatro bych asi doporucila lebo baby. Malou podlozku a k tomu pár kostek. Ondra si s tím kolem 9 mesice docela vyhral.
 Klara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.11.05 10:24

dárečky

No já napsala dědovi a babi, že bychom chtěli chodítko od Chicca activity, moc se mi líbí a myslím že by ho mohl malý užít. Tak doufám, že s nima ta cena nesekne, budu doufat, že nedostanem pletené svetříky a podobné nechuťárny. Babi(tchyňa) je na to expert :roll: věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
24.11.05 10:39

Asi budeme kupovat taky převážně hračky. Zatím mám koupený takový chodící a chrochtací plyšový prasátko ze Sparkys (asi 500,–). Ještě se mi tam moc líbí taková příšerka připevněná na šňůrce, která se přidělá ke stropu a ona pak lítá a krouží dokola (asi 300,–). Když to malej viděl, tak z toho nemohl spustit oči.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.11.05 10:41

Ahoj

No malému na Vánoce bude víc, jak 6 měsíců. Budu mu kupovt nějaké oblečení, hračky. Zrovna včera jsem objednala takové látkové knížečky ve tvaru zvířátek, to malého určitě zaujme. Moje ségra mu bude kuponat takové slona na kterm se dá jezdit, ale dá se i tlačit, takže to využije později. Jo a ještě takový domeček a ten hraje, mohou se do něj dávat kostky, pouštět kuličky po tom baráčku dolu. Ale stejně si myslím, že to nejvíc z celých Vánoc zaujme ten balicí papír, pentličky a světelka na stromečku.

Oluška a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
24.11.05 10:43

Ahoj Lejlo,

já ti napíšu s čím si hrál náš synek :-) kolem 7-9m : míčky- látkové, koženkové s rolničkou i bez :-), pořád knížka a kostky z plastu , chrastítka větší a pamalovaná - jako např.sluníčko či větší zajíček, klíče apod. - myslela jsem, že je to jen pro malé mimi,ale opravdu si s tím doted vyhraje. dále dospělácké hračky : ovladače, mobily, časopisy,knížky,oblečení… :lol: :lol: :lol: .

k vánocům jsme koupili - skládací kelímky, tahací dřevěnou hračku (už skoro chodíme), autíčko od Sassy od 6m, nafukovací a zvukový roller od Chicca, umělohmotné kostky,lego pro nejmenší …

Irias + štěpán 9m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
24.11.05 10:45

...

Ahojky,

my máme pro Pavlíka koupeno kojeneckou houpačku (je to na použití od 6měsíců, omezena je váhou 25kg). A je to BOMBA !!!

Samozřejme, že jsem to nevydržela a Pavlíka tam zkoušla zhoupnout a byl z toho celý u vytržení :lol:

Není to žádná houpačka jak na řetížkáči, je pořádná, polstrovaná a festovní, má vlastní konstrukci, takže se dá přenášet (třeba i ven a tak) a my ji budeme používat i jako jídelní židličku :wink:

Tak jsem se pochlubila :oops:

Jinak Pavlík ještě asi tak před měsícem dostal takovou kostku od SIMBA TOYS, která různě hraje a na každé straně je něco „zajímavého“ a ta je taky v kurzu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.11.05 10:49

Re: ...

Petula_ píše:
Ahojky,

my máme pro Pavlíka koupeno kojeneckou houpačku (je to na použití od 6měsíců, omezena je váhou 25kg). A je to BOMBA !!!

Samozřejme, že jsem to nevydržela a Pavlíka tam zkoušla zhoupnout a byl z toho celý u vytržení :lol:

Není to žádná houpačka jak na řetížkáči, je pořádná, polstrovaná a festovní, má vlastní konstrukci, takže se dá přenášet (třeba i ven a tak) a my ji budeme používat i jako jídelní židličku :wink:

Tak jsem se pochlubila :oops:

Jinak Pavlík ještě asi tak před měsícem dostal takovou kostku od SIMBA TOYS, která různě hraje a na každé straně je něco „zajímavého“ a ta je taky v kurzu :lol:

Ahoj..

tu hopačku myslíš o TAKO baby collection, že? No tak ta je fakt super, už ji doma máme, malý ji dostal k svátku, i když jem původně myslela, že bude k Vánocům. Je fakt do 25. kg. Takže jí klidně využile i Martínkova sestřenice, které je 6,5 let a váží 20 kg :D

Oluška a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
24.11.05 11:04

holky, prosím, nemáte nejakú stránku, kde je tá houpačka? a kolko stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.11.05 11:19

Ahoj

Zkusila jsem hledat, tady je trošku jiná od jiného výribce, ale ta cena :( http://www.a-zbaby.cz/good.php?…

Tady jí někdo prodává bazarem
http://deti.bazos.cz/255/?…

No a tady jsem našla tyhle, ale tu naší konstrukci jsem tam nenašla
 http://www.kocarky-ina.cz/…cky_tako.htm

Jo my jsme jí pořídili novou nějak kolem 1.400- Kč, ale v tom obchodě mají všechno natažený, takže počítám, že by se dala sehnat nová za 1.200,– Kč.

Oluška a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
24.11.05 12:55

Ahojky,

my koupili malýmu sáňky s ohrádkou, knížky, hrací hrnec, hračky do vany atd. Když se podíváš v hračkářství, určitě něco vybereš, ikdyž je tam toho tolik, že pak nevíš co koupit. Zdar vánocůůůůům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
24.11.05 14:46

...

Holky,

je to fakt houpačka od TAKO a koupila jsem ji skutečně u firmy Kočárky - INA z Hodonína.

Jen na těch www stránkách nemají ty houpačky aktuální, teď mají úplně jiné vzory a hlavně jsou daleko festovnější a lépe polstrované. Stojí tuším od 1300,– do 1650,– Kč a ta nejdražší je i s jídelním pultíkem.

My jsme kupovali zlatou střední cestu za 1550,– Kč, která má polohovací záda, ale nemá pultík.

Jinak pan Linhart z té firma INA je naprosto skvělý a ochotný !!! :)

Má to jen jednu vadu, i my jsme čekali tak 14dní, než jim přišly a ten p.Linhart říkal, že houpačky jdou fakt na dračku.

A kdybyste některá chtěla vidět, jak ta naše vypadá, tak mi napište na mail a já vám pošlu fotku (ještě jsme ji neschovali)… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný