Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky,
chtěla bych vás požádat o radu. Co tak kupujete k Vánocům tchýni a tchánovi. S manželem jsme se dohodli na společném dárku. Co jim tak dát? Oba jsou v důchodu s připadá mi, že snad všechno maji tak já opravdu nevím.
2. Co kupujete vašim ratolestem? Naší holčičce je 17 měsíců co je pro děti v tomto věku tak aktuální? Opravdu vám moc děkuji za rady a tipy.
Ahoj,
já ti asi moc neporadím, ale taková maličko mě napadá.
My necháme udělat kalendáře s fotkama našeho mrňouse a dostanou to babičky pod stromeček. A ještě jsme jedné chtěli nechat udělat puzzle s fotkou, protože jí to baví skládat. ![]()
S tou druhou otázkou ti neporadím.
Jsem taky zvědavá na další návrhy.
Lenka
Ahoj,
my máme tchánovce takové pecky, co sedí doma, tak jedny Vánoce dostaly lístky do Národního divadla v Praze (představení bylo až někdy v květnu), k tomu jsme koupili i lístky na vlak a byli moc spokojení.
Druhé Vánoce dostali víkendový pobyt v Krkonoších v penzionu s polopenzí, taky se jim to moc líbilo.
Ještě mě napadlo předplatné časopisu, možná to uděláme letos.
Šťasný výběr.
Jana a Karolínka
My máme naštěstí vyřešeno - dárky k vánocům jsme zrušili, obdarováváme pouze děti v rodině:-)) Mezi dospěláky si dárky dáváme jen k narozeninám a k svátku, které máme pěkně rozptýlené do celého roku. Je to super, odpadá stres co koupit a hlavně se nemusím hnát do nacpaných hypermarketů.
Dám pár tipů, co jsme kupovali k posledním narozeninám tchánům, kteří jsou taky v důchodu:
Tchýně ráda cestuje a chodí pěšky na výšlapy, tak dostala batoh a takovou skvělou slaboučkou cestovní větrovku, která se dá složit do pytlíčku velikosti peněženky (myslím firma Humi). Tchán dostal nerezovou termosku, termoobal na svačinu a placatku:-)) Nebo je vděčným dárkem dekový televizní pytel nebo třeba nějaká stolní hra - třeba scrabblles. A taky už výše zmiňovaný kalendář s fotkama jejich drahých vnoučat:-))
Tak přeju radostné nákupy! Já už mám pro letošek vyřešeno…
evitka
Určitě doporučuji to předplatné. Už několikrát se mi to osvědčilo jako prima dárek. Vždy koupím prosincové číslo daného časopisu, vyrobím kartičku, na které je napsáno, že k tomuto číslu náleží roční předplatné a pěkně to zabalím. Jinak hezkým dárkem je pěkná knížka, lístky do divadla nebo na muzikál, balení vitamínů popř. přípravku na klouby apod. Jo a ještě mě napadá, taky hezky vypadá, když se koupí pěkné jednobarevné povlečení a do rohu polštáře se vyšijí monogramy.
Ennie
Ahoj, co koupit rozlišovače na sklenky na víno? Přikládám obrázek, ale mají určitě různé druhy, že si každý vybere podle svého stylu. Když se sejdeme na návštěvě, je to super věc - nikdo nehledá svou sklenku, každý si ji označí.
Jinak předplatné je super nápad, třeba časopisu Epocha - tam si najde každý z nich něco zajímavého.
A co nabít nějakou sumičku na kartu třeba od Ikei? A vyberou si sami ve slevě?
Pro holčičku navrhuju knížky - naše je na ně hrozně ulítlá. Koupila jsem od nakladatelství Rebo asi 5ks, včera mi dorazily a josu úúúúžasné - jsou s magnetkami, s plstěnými obrázky… sice pro trochu starší děti, ale když si bude hrát pod dozorem, užije si je už teď a nic nevdechne ![]()
Já vždy nakupuji dárkové balíčky a různé drobnosti co potěší. na co kupovat něco drahého, vánoce jsou přeci od toho, že si vzpomenete. teď jdu akorát objednávat jako každý rok balíčky pro kamarádky a kolegyně.
třeba já už mám vybraný pro kolegyně z kanceláře tyto
a babička miluje paříž, takže vezmu jeden i pro ní.
@Verunka Koupili jsme digitalni teplomer. Oni jak jsou v duchodu, resi kraviny, a tohle je pro ne fajn. Ma jeste asi 3dalsi čidla, treba do skleniku, venku, do obyvaku
Asi bych zalovil spíš v kategorii „zážitkových dárků“ - důchodce by mohl zajímat třeba zájezd do nějaké porcelánky, malé sklářské dílny atd. Je sice potřeba si dát pozor na nabídky „prodejních zájezdů“ a ty tradiční výrobny porcelánu a skla taky často krachujou (některé i několikrát za sebou…
), ale po pár půlhodinkách sezení u netu se dá najít…
My jsme jim objednali velice kvalitní sadu vín. Jsou milovníci dobrého vína, takže už teď víme, že budou spokojeni.
@Canadka to je super, hned na to mrknu a uvidíme jestli to také nezrealizuji ![]()
@Galaxys my to máme tak podobně babi koupíme nákupní košík takovej ten do ruky…a naskládáme do něj nějaké dobrůtky hlavně vína.- ty miluje dědeček.