Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@laetti sice nevím jestli to má slečna přímo odsud http://www.interierdekor.cz/katalog.php?… ale také tady ty balíčky mají
@MarkétkaBeruška píše:
@Galaxys my to máme tak podobně babi koupíme nákupní košík takovej ten do ruky…a naskládáme do něj nějaké dobrůtky hlavně vína.- ty miluje dědeček.
Jasně, to jistě ocení. Ale víš, co je zajímavé? I moji vlastní rodiče jsou milovníci kvalitních vín, jenže já včetně mých sourozenců jsme abstinenti
Nikdo z nás nepodědil vášeň k vínu. Člověk by řekl, že aspoň malý zájem o víno by se mohl uchytit, ale nic.
@Galaxys to je zajímavé, i když u nás děda, mamka rádi pijí a mě to doslovně smrdí…
@MarkétkaBeruška píše:
@Galaxys to je zajímavé, i když u nás děda, mamka rádi pijí a mě to doslovně smrdí…
Mě to také smrdí. Jakmile cítím líh nebo cokoli, co v sobě běžně víno a silnější alkohol obsahuje, tak mi to prostě vůbec nešmakuje.
@Galaxys
no dobrý je ještě že mám přítele který je dost gurmán, takže nepije jen tak ledajaké víno pečlivě si vybírá…takže si musím dávat bacha co před ním o víno řeknu ![]()
No tak unás je to jedné bábi a dědovi povlečení na postel, takový to plyšový, řekli si oněj, tchánovcum vzhledem ktomu že se tet na stáří přestěhovali do 2+1 a ještě tam mají jednu prababičku a nemají tam moc místa tak uděláme nějaký koš s dobrutek a kosmetiky, prababičkam planujem nejaký ty velký kornouty se sušenými plody, obě je milují a malou taky máme kolem druhýho roku, tak dostane kuchynku…=)
Tak mi letos dědečkovi, který celý dny kouká na prima zoom objednáme předplatné časopisu 21. století, ať taky kouká do něčeho jiného
a babičce vubec nevim, chtěla bych něco hezkého, co si sama nekoupí, nejaký šperk, ale nemám na to samozřejmě penízky, přemýšlím i o masážích, ale fakt nevím.
Tý jo, super tipy. Já se letos rozhodla, že nebudu kupovat kosmetiku, ale spíš něco praktického a tak jsem začala špiclovat lidi ve svém okolí, které chci obohatit a výsledek je následovný (třeba někoho inspiruji). Mámě jsem koupila čerstvou zrnkovou kávu (jednu čistou a jednu aromatizovanou). Narazila jsem na ni na webu oxalis.cz, který mi doporučila známá. Tátovi jsem koupila předplatné časopisu Travel Digest a bráchovi jsem koupila dálniční známku. Ještě mi chybí dárky pro kamarádky, ale snad na něco brzo natrefím, ale budu ráda za jekékoliv rady. Díky.
Já mám zatím vymyšlenou jen pořádnou Led svítilnu pro bráchu. Může si ji připevnit na kolo, chodit s ní na ryby, tak snad se mu bude líbit. Prý ji používá i policie ČR, tak snad to k něčemu bude. Jinak s dárky zatím tápu, ale ještě je čas ![]()