Vánoce a dárky prosím o návrhy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
14.11.13 12:08

@laetti sice nevím jestli to má slečna přímo odsud http://www.interierdekor.cz/katalog.php?… ale také tady ty balíčky mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.11.13 12:19
@MarkétkaBeruška píše:
@Galaxys my to máme tak podobně babi koupíme nákupní košík takovej ten do ruky…a naskládáme do něj nějaké dobrůtky hlavně vína.- ty miluje dědeček.

Jasně, to jistě ocení. Ale víš, co je zajímavé? I moji vlastní rodiče jsou milovníci kvalitních vín, jenže já včetně mých sourozenců jsme abstinenti :D Nikdo z nás nepodědil vášeň k vínu. Člověk by řekl, že aspoň malý zájem o víno by se mohl uchytit, ale nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
14.11.13 12:20

@Galaxys to je zajímavé, i když u nás děda, mamka rádi pijí a mě to doslovně smrdí…

• Citovat
  • Upravit
137
14.11.13 12:23
@MarkétkaBeruška píše:
@Galaxys to je zajímavé, i když u nás děda, mamka rádi pijí a mě to doslovně smrdí…

Mě to také smrdí. Jakmile cítím líh nebo cokoli, co v sobě běžně víno a silnější alkohol obsahuje, tak mi to prostě vůbec nešmakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
14.11.13 12:24

@Galaxys To seš můj člověk… :hug:

• Citovat
  • Upravit
137
14.11.13 12:28
@MarkétkaBeruška píše:
@Galaxys To seš můj člověk… :hug:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
14.11.13 12:31

@Galaxys :mrgreen: no dobrý je ještě že mám přítele který je dost gurmán, takže nepije jen tak ledajaké víno pečlivě si vybírá…takže si musím dávat bacha co před ním o víno řeknu :)))

• Citovat
  • Upravit
1004
14.11.13 12:42

No tak unás je to jedné bábi a dědovi povlečení na postel, takový to plyšový, řekli si oněj, tchánovcum vzhledem ktomu že se tet na stáří přestěhovali do 2+1 a ještě tam mají jednu prababičku a nemají tam moc místa tak uděláme nějaký koš s dobrutek a kosmetiky, prababičkam planujem nejaký ty velký kornouty se sušenými plody, obě je milují a malou taky máme kolem druhýho roku, tak dostane kuchynku…=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
14.11.13 13:16

@Hanuii děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.11.13 13:30

@laetti :) není za co :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
14.11.13 13:45

Tak mi letos dědečkovi, který celý dny kouká na prima zoom objednáme předplatné časopisu 21. století, ať taky kouká do něčeho jiného :-) a babičce vubec nevim, chtěla bych něco hezkého, co si sama nekoupí, nejaký šperk, ale nemám na to samozřejmě penízky, přemýšlím i o masážích, ale fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.13 19:39

praktické dárky pro mámu, tátu a bráchu

Tý jo, super tipy. Já se letos rozhodla, že nebudu kupovat kosmetiku, ale spíš něco praktického a tak jsem začala špiclovat lidi ve svém okolí, které chci obohatit a výsledek je následovný (třeba někoho inspiruji). Mámě jsem koupila čerstvou zrnkovou kávu (jednu čistou a jednu aromatizovanou). Narazila jsem na ni na webu oxalis.cz, který mi doporučila známá. Tátovi jsem koupila předplatné časopisu Travel Digest a bráchovi jsem koupila dálniční známku. Ještě mi chybí dárky pro kamarádky, ale snad na něco brzo natrefím, ale budu ráda za jekékoliv rady. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.11.13 10:38

LED SVÍTILNA FLZA 50

Já mám zatím vymyšlenou jen pořádnou Led svítilnu pro bráchu. Může si ji připevnit na kolo, chodit s ní na ryby, tak snad se mu bude líbit. Prý ji používá i policie ČR, tak snad to k něčemu bude. Jinak s dárky zatím tápu, ale ještě je čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný