Jaký dárek pro švagra?

4373
12.12.14 13:40

Jaký dárek pro švagra???

Ahojky holky,
chtěla bych od váš nějaký tip na dárek pro bratra od chlapa.

Je zrovna po rozchodu, ženská ho vykopla tak je teď u tchánů, děti nemá. Nikdy jsme neměli nějaký super vztah, jen takové čau ahoj…
Nekupovali jsme si takhle nikdy nic, i mezi rodiči kupujme jen hovadiny, spíš děláme Vánoce pro děti.
Jenže je mi ho líto, kamarádů moc nemá, rozchod na Vánoce, navíc pro naše děti (jediné v rodině) nakoupil hromadu dárků, docela hodnotných.

Přestože jsme se nikdy neobdarovávali, tak bych mu chtěla udělat radost nějakým dárkem.
Jenže mě tak vůbec nenapadá co! 8o je mu 27, nepije, nekouří, nikam velice nechodí… Jestli třeba nějaký zážitek, no fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
558
12.12.14 13:49

Máme to se švagrem podobně, jen je o pár let starší. Ráda poradím, jen bych potřebovala znát cenovou hladinu. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
12.12.14 13:52

Manžel si takhle s bráchou kupují třeba jízdu autem a podobně, nějaký podobný zážitek mu určitě udělá radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.12.14 13:53
@pukacu píše:
Máme to se švagrem podobně, jen je o pár let starší. Ráda poradím, jen bych potřebovala znát cenovou hladinu. ;-)

Tak do tisícovky asi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
12.12.14 13:54

Taky tak.. Koupila jsem mu dárkovou kazetu Str8 z Tety. Ve slevě kolem dvou kil, je tam po holení, deo a sprcháč. Vypadá to pěkně, luxusně..
Ale my si všeobecně dáváme dárky spíše symbolický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
12.12.14 13:55

@BlueFairy má rád dobrý jídlo? že by jste mu dali třeba voucher do nějakýho steak hausu, kde by se mohl dobře najíst nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.12.14 13:57

@lleennttiillkkaa ty brďo, to je dobrý nápad :palec:
jsou to popelnice oba dva, to je super!!! Teď ještě něco najít :mrgreen:

@tria.002 to si netroufnu, nevím co mu voní a navíc on si kupuje drahé parfémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
12.12.14 14:31

No a má s kým na ten stejk jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.12.14 14:43

@AstraG to mě taky napadlo, možná bych to mohla koupit oboum. Ať jdou jako spolu.
I tak je to blbý, jdeme se najíst?? Joo já mám poukaz, ale ty si to musíš zaplatit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16262
12.12.14 14:46

A nedělá nějaký sport? Že by dostal buď třeba volné vstupy někam nebo nějakou sadu ionťáků? Squash, bazén, posilovna, něco, kde by měl možnost potkat nějakou babu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.12.14 14:53
@zrcadlo píše:
A nedělá nějaký sport? Že by dostal buď třeba volné vstupy někam nebo nějakou sadu ionťáků? Squash, bazén, posilovna, něco, kde by měl možnost potkat nějakou babu.

No oni se k sobě beztak zas vrátí, už takových scénářů bylo :oops:
Ale má rád brusle, do posilky nechodí, svaly nemá kde budovat, mají oba takovou postavu ruka-noha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16262
12.12.14 15:01
@BlueFairy píše:
No oni se k sobě beztak zas vrátí, už takových scénářů bylo :oops:
Ale má rád brusle, do posilky nechodí, svaly nemá kde budovat, mají oba takovou postavu ruka-noha :D

Tak to neporadím, kamarádka si teď nadšeně kupovala batoh na brusle, že se tam dají připnout a má to i vak na pití, ale byl asi dražší. Steakem nebo poukazem na tataráka nebo něco takového asi nic nezkazíš, ale vybírala bych fakt důkladně restauraci, aby to nebylo něco, kam naběhne 50 lidí s kupónem ze slevomatu a neobjednají si ani pití navíc, personál se pak nechová nejlíp. Prověřené je třeba Ambiente Brasiliero (neomezená konzumace a ochutnání řady mas na jehle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.12.14 15:06

@zrcadlo nee tak to on zase škrt není :mrgreen:
Mámě u nás vyhlášenou restauraci U Johana, nebo zkusím Lesní.
Asi mu dám poukaz pro dva, ať si vybere s kým chce jít, třeba vezme tu svoji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16262
12.12.14 15:13
@BlueFairy píše:
@zrcadlo nee tak to on zase škrt není :mrgreen:
Mámě u nás vyhlášenou restauraci U Johana, nebo zkusím Lesní.
Asi mu dám poukaz pro dva, ať si vybere s kým chce jít, třeba vezme tu svoji :D
Že bys zařídila usmiřovačku? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.12.14 15:21

@zrcadlo ta přijde sama, to my všichni víme sami :lol: do měsíce určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová