Jaký dárek pro učitelku v MŠ?

2706
5.6.20 08:53

Jaký dárek pro učitelku v MŠ?

Ahoj. Jaký dárek budete letos dávat učitelkám? Dcera letos ve školce končí a v září nastupuje do první třídy. Má dvě učitelky- jedna je fakt báječná a dcera ji zbožňuje :srdce: druhá je taková průměrná :mrgreen:
Dříve jsem dávala směs ořechů, víno, sypaný čaj a ochucený med…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11157
5.6.20 09:05

Dcerka též letos končí. Myslím, že jedlé a pitné dárky jsou nejlepší:-), mám v plánu s dcerkou vyrobit z keramické hmoty misky a do nich dát nějaké dobré čokoládové bonbony nebo pralinky, zabalit do celofánu a dát kytku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
5.6.20 09:07

Tak můžeš v tradici pokračovat, nebo dát třeba poukaz do knihkupectví, pokud myslíš, že by se to ujalo. To jsem si tady přečetla jako radu před pár lety a myslím, že to byl fajn dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
5.6.20 09:17

@Fazulina Ano, pravda, jedlé a pitné dárky jsou nejlepší! Vlastní zkušenost ;) S těmi keramickými věcmi mám trochu problém. Protože mě hrozně potěší, že pro mě někdo něco vyrobil, ale já zase nejsem schopná pak tu věc vyhodit nebo někomu dát a manžel už si stěžuje, že toho máme moc :mrgreen:

@123Soňa to co dáváš mi přijde fajn, i káva a čokoláda neurazí :mrgreen: Kytky jsou krásné, ale já nemám ráda řezané, takže to neumím ocenit a vím, že to tak má víc kolegyní.

Moje děti dávají taky jedlé dárky, naposled dcera chtěla koupit živou kytku, tak jsme koupily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
5.6.20 09:22

Všechno možné, co se dá spotřebovat… Čokoláda, čaje, dzemy, med, oříšky, káva, bonboniera… Nebo různé poukázky, dárkové karty, vouchery. Určitě bych nedávala žádné hrníčky, misky, ruční výrobky. A já teda ani žádné květiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.6.20 09:23

Taky nemám ráda řezané kytky, takže už jsme párkrát dávali s dětmi zdobené květináče s živou kytičkou (slunečnice a jednou drobné růžičky), to se učitelkám líbilo moc. Mladší dítě končí až za rok, takže letos to vyřešíme jen nějakým balíčkem dobrot a snad do roka vymyslíme něco pořádného 8)

edit: ty květináčky zdobilo dané dítě, jestli jsem to nenapsala srozumitelně :) Pomalovalo, nalepilo nějaké dekorace atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.6.20 10:50

Dávám v MŠ každý rok na vánoční besídce a v červnu na konci roku. Dělám balíček Just + nějakou mňamku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16244
5.6.20 11:13

Letos bude ze školky vycházet druhý syn a třetí syn ještě další tři roky pokračovat. Učitelky máme úžasné a za ty roky už jsou více než učitelky. Normálně dáváme vazané kytice z pralinek nebo oříšků, darkové balení čaje, medů, sušené ovoce, loni jsme pekli makronky.
Syn si letos přál učitelkám dát něco na pamatku, když odchází. Vybrali jsme darkovou sadu náramku a propisky, tak snad se budou líbit. Vypadají krásně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí