Jaký dárek za vysvědčení pro prváčka

1876
14.5.12 13:51

Jaký dárek za vysvědčení -prváček

Dobrý den.Ráda bych se informovala co svému školákovi koupíte za vysvědčení.Pořád přemýšlím co mu dát./ přenosný počítač,peníze,přenosný dvd/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
919
14.5.12 13:54

My dávali vloni kolo.Ale je pravda,že ho potřeboval…
Jen jsme využili toho,že se nemuselo nic extra vymýšlet
Co třeba hodinky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
14.5.12 13:54

asi bych žádné velké dárky (počítač, dvd přehrávač) nedávala…ale dítko školou povinné nemám, tak to je rada v rámci teorie :mrgreen:
já teda nejsem zastáncem darů za vysvědčení tak nějak všeobecně. My s mámou chodily po vysvědčení na nějakou mňamku a zmrzku do restaurace a byl to podle mě dostatečný zážitkový dárek.
Takže za mě třeba nějaký výlet nebo tak, spíš než hmotné dary…
když už teď začneš s takhle drahými dárky, co budeš dávat příště? nebo za pár let? :think:

Ještě maximálně něco, co by stejně dostal a v létě využil, nevím, pěkný spacák (obrázkový třeba),pokud se chystáte jezdit pod stany, nebo něco takového…

Příspěvek upraven 14.05.12 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 13:56

Můj synovec dostal od rodičů za samé jedničky hodinky. Nad tak drahými dary, co jsi uvedla, ani neuvažovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
14.5.12 13:57
@Mar__tanka1983 píše:
asi bych žádné velké dárky (počítač, dvd přehrávač) nedávala…ale dítko školou povinné nemám, tak to je rada v rámci teorie :mrgreen:
já teda nejsem zastáncem darů za vysvědčení tak nějak všeobecně. My s mámou chodily po vysvědčení na nějakou mňamku a zmrzku do restaurace a byl to podle mě dostatečný zážitkový dárek.
Takže za mě třeba nějaký výlet nebo tak, spíš než hmotné dary…

My doma tak stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
14.5.12 13:58

Ty dárky jsou moc.Vzala bych ho na nějakou pořádnou baštu,na něco,co má rád a nějakou hračku,ať si sám vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.5.12 13:59

Asi cestu kolem světa :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
14.5.12 14:01

Můj synovec dostal za 1 vysvědčení velký dotr jako mašinu a byl strašně nadšený. Já si nepamatuju,že bych kdy něco za vysvědčení dostala. :,( A to jsem se učila dobře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
14.5.12 14:03

Neblázni 8o to je moc, co mu budeš dávat až začne být náročný? Prvňák, je ještě trouba který se uspokojí s drobností, hlavně když mu to dáváš tak ho musíš hodně pochválit, jak jsi na něj pyšná, stačí fakt blbost + ta návštěva cukrárny.Udělat si hezké odpoledne, a bude šťastný ;)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701

Brácha dostal v roce 1990 morče, časy se mění… :-)

• Citovat
  • Upravit
7139

taky se mi to zdá moc, přijdou větší události a měla bych strach, že se malá rozmlsá a potom jí bude vše málo…nerada bych kupovala k matuře vzducholod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
14.5.12 14:04

Za dobré vysvědčení knihu!
Naše děti od mala milují knihkupectví, takže když bychom něco kupovali, tak knížku. Syn ji tedy dostal přímo za vysvědčení až v pololetí druhé třídy, jinak je kupujeme průběžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.5.12 14:04

Btw. když to teď bude počítač, co to bude za přijímačky na střední? Tryskáč?

• Citovat
  • Upravit
17026
14.5.12 14:05

take mam prvacka.My to spise oslavime,nez ze budem davat velke dary(pro ty moc nejsem,ani pro penize za vysvedceni a znamky-i kdyz ty mu prarodice stejne daji)

Zajdem si na nejaky pohar,koupime nejakou drobnost v hrackarne dle jeho vyberu,stejne o prazdninach bude mit daru hafo-pojede na dovolenou,pak na tabor,bude mit narozky…on to vi a zadne velke dary neceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
14.5.12 14:06

Taky myslím, že se děti učí pro sebe, takže my dáváme maličkost… knížku, mrňavý lego nebo tak něco… jo a posezení v cukrárně.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati