Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
nějak se stalo, že jsem od Ježíška nedostala diář na rok 2021. Můžete mi poradit, jaký vybrat? Teď jsem měla Jsem žena #jsem bohyně od Patricie Fuxové, takže ten ne. Mám ráda formát A5 (polovina A4, je to A5, že
) a hodně místa na psaní na každý den. A nechci ani ten Demotivační od Arichtevy a spol.
Máte tipy?
Taky by mě zajímalo, mám v podstatě stejné požadavky jako ty
Ale jeden tip mám, letos jsem měla diář od Dary Rolinc a vyhovoval mi, tak zkus mrknout na diář od ní na příští rok ![]()
@Zwetta když já ji moc nemám ráda
no, uvidíme, co tu bude za tipy. Četla jsem o nějakém diáři pro mámy.. jenže za prvé tam jsou prý takový věci jako kroužky, rozvrh, lékaři..a dcera má zatím dva roky..a taky jsem ho nikde nenašla vyfocený uvnitř.
@Petula306 Já mám pro příští rok tento a naprosto mi vyhovuje https://www.booktook.cz/…nou-hvezdou/?…
Ja mam diar velikosti A4, kde kazdy list je jeden den v roce, vazi asi 2 kila, ale miluju ho. Je to tedy diar pracovni, soukromy nemam, pisu do kalendare v iphonu.
@smajlik345 juuuuu, ten vypadá dobře
vyfotíš mi pár stránek uvnitř, prosím?
@Jogrr jo, ty jsou úžasný
ale já k tomu, co dělám pracovní diář nepotřebuju a soukromě bych ho nevyužila (nebo spíš neměla v čem tahat)
@Petula306 mam stejne požadavky jako ty, 2lete dítě, k vánocům jsem taky jich nedostala a taky hledám. Jsem zvědavá na další typy
@Petula306 ale jo, to mě napadlo taky je to bullet journal, vypadá to super, ale nevím zda bych na to měla čas
Tak dámy, když už jsem narazila na nějaký moc pěkný kousek, byl vyprodaný. Teď to vypadá, že objednám z Aliexpress. Sice bude v angličtině, ale to přežiju ![]()
Moleskine diar, letos klasika cerveny a na pristi rok mam denim limitku