Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám ráda diář Paulo Coelho s kresbami Cataliny Estrada, kupuji si ho už řadu let a nikdy nezklamal. A proč? I když nemám zrovna podařený den, tak ty krásně barevné kresby mi zvednou náladu a zajímavé citáty také nejsou k zahození. ![]()
Příspěvek upraven 06.11.18 v 10:29
Měla jsem daru rolins , dostala jsem darem a noc moc. Před tím byl momenteeczech a happy planner to mi vyhovovalo víc a na příští rok mám v plánu dělat sama ve stylu bujo.
Ahoj, já tento rok měla diář z Bella Rose od značky Busy B, ale je v angličtině, tak někomu nemusí vyhovovat. Mně se líbila různá lepítka, hodně prostoru na poznámky apod. Jinak mám také ráda diáře z Albi. Jsou tak akorát ![]()
@jessikka píše:
Terapie domova.
jj taky uz dva roky pozivam ten a ted si jdu zas objednat dalsi, i kdyz je to pálka..
A je hodne tezky, ale uzasny, detailni, spousta vychytavek.. Zalezi, co vsechno clovek od diare vyzaduje ![]()
@pazitka píše:
jj taky uz dva roky pozivam ten a ted si jdu zas objednat dalsi, i kdyz je to pálka..
A je hodne tezky, ale uzasny, detailni, spousta vychytavek.. Zalezi, co vsechno clovek od diare vyzaduje
Už ho mám taky na cestě, poprvé, tak jsem zvědavá. Předtím jsem měla Momenteenczech a Filofax.
Roky si kupuji obyčejné z Albi, předtím jsem používala přibalený diář k časopisu Marianne, nejsem náročná.. ![]()
Letos mam A cup of style … je velice prakticky a podporila jsem mlade holky http://shop.acupofstyle.com/…e-diar-2019/
Na pristi rok uz mam koupeny krasny ruzovy od Albi https://eshop.albi.cz/…na-rok-2019/ … rozmerove mi pasuje do meho krasneho obalu, ktery na diar mam ![]()
@Ewiczka píše:
Už ho mám taky na cestě, poprvé, tak jsem zvědavá. Předtím jsem měla Momenteenczech a Filofax.
a jaký sis vybrala? já jsem měla předtím růzovy, tak pujdu asi do oranzoveho- ale malinovy taky pekny, tak mam dilema!
@pazitka píše:
a jaký sis vybrala? já jsem měla předtím růzovy, tak pujdu asi do oranzoveho- ale malinovy taky pekny, tak mam dilema!
Já jednoznačně ten do červena, oranžovou nemám moc ráda. Je fajn, že si i můžeš nechat obal a dokoupit jen vnitřek.
@Ewiczka píše:
Já jednoznačně ten do červena, oranžovou nemám moc ráda. Je fajn, že si i můžeš nechat obal a dokoupit jen vnitřek.
jj tak jsem to prave udelala loni- predloni koupila i s obalem, loni jen napln.. letos zas chci novy cely
sakrys, to je dilema ![]()
![]()
@pazitka píše:
jj tak jsem to prave udelala loni- predloni koupila i s obalem, loni jen napln.. letos zas chci novy celysakrys, to je dilema
Mně se líbí i ty fialové střely, to bylo moje dilema ![]()
@Ewiczka píše:
Mně se líbí i ty fialové střely, to bylo moje dilema
jj, ty jsou taky pěkné ![]()
Moleskine diar, letos klasika cerveny a na pristi rok mam denim limitku ![]()