Jaký epilátor vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
6.12.07 09:56

Jaký epilátor vybrat?

Ahoj holky,
chci si pořídit epilátor s nolicím nástavcem a nevím, který vybrat. Mají opravdu ti různí „pomocníci“ vliv na snížení bolesti při epilaci nebo stačí jen úplně obyčejný, např. Eta nebo Goddess - u těchto mi naopak vyhovuje možnost nabíjení, kdežto u Phillipsu nebo Braunu tato možnost není, jen síťové napájení, ale zas mají právě různé vychytávky na ulevení od bolesti.
Tak mi, prosím, poraďte.
Dík Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
6.12.07 10:08

Byla bych určitě pro úlevu od bolesti:D Jestli někdo poradí. Mám Braun silk epil, div jsem nebrečela bolestí a nedostala jsem se na víc než holení lýtek:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.12.07 12:58

Ahojky, to by mě taky zajímalo, před asi 14 dny jsem tu zakládala podobnou diskuzi a nikdo mi neodpověděl. Viděla jsem reklamy na ten nový Panasonic ES2057, kde se dá dělat i mokrá epilace (s pěnou) a je vč. holící hlavy, tvrdí tam, že je to nejšetrnější epilace, ale ještě jsem neslyšela žádnou zkušenost přímo od „uživatelky“. Chci si nějaký vybrat k vánocům, kdysi jsem měla taky nějaký Braun a bolelo to moc. Kamarádka mi říkala, že má nějaký s tou masážní hlavicí, a to prý moc význam nemá.
Tak uvidíme, jestli někdo napíše víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.12.07 16:59

Jééé holky tohle zrovna taky řeším!! chtěla bych to od Ježíška a taky se v tom nevyznám. Je teď takový výběr že nevím co je dobrý, tak taky budu ráda za každou radu a tip :wink: Já mám Braun ale už cca 10let starý a s ním to hrozně bolí a taky se nedostanu výš jak po kolena ale právě si říkám, že když budu mít nový , na tlumení bolesti že by to bylo bezva :D Epilátor je fakt skvělá věc a fakt mi po něm nohy vydrží hladky několik týdnů…kam se hrabou žiletky, takže si říkám že za tu bolest to stojí ,–) (teda doufám, že rozdíl mezi depilátorem a epilátorem je ten že u epilátoru se chloupky vytrhávají ,–)
Tak se budu těšit na ty tipy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.12.07 19:04

Asi má vybráno:-)

Tak už jsem si holky asi vybrala, je to Panasonic ES2028G503, má různé nástavce a holicí hlavu, vypadá super, tak ho objednám a vyzkouším, to jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.12.07 19:36

Tak já se musím přiznat že jsem si nad to taky sedla a taky už mám dva favority..předložím to ježíškovi a uvidím který mi nadělí ,–)
Je tam rozdíl docela v ceně ale de facto účinek stejný a jsou to:
Rowenta EP 7910 D0 - cena cca 1113 kč nebo Panasonic ES2054A503 - cena cca 2100 kč.
Rowenta má nějaký proud vzduchu který ochlazuje pokožku a prý to pak nebolí, nástavec na podpaží a bikiny.
A Panasonic se dá zase použít i na mokro jinak má taky ty nastavce na podpaží a bikiny… tak nevím.....ale možná Rowenta bude stačit ,–)

co myslíte vy ostatní? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.12.07 20:04

Ještě bych snad chtěla dodat že ani jeden co mám v užším výběru nemá holící hlavici…ale řekla jsem si že to stejně nebudu potřebovat…chloupků se chci zbavit a ne je jen zkrátit takže holt to vezmu všude depilátorem a kdyby i přesto to v tříslech nebo v podpaží hooodně bolelo tak vezmu žiletku…takže jsem si řekla že hol.hlavu vlastně nepotřebuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová