Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chci si pořídit epilátor s nolicím nástavcem a nevím, který vybrat. Mají opravdu ti různí „pomocníci“ vliv na snížení bolesti při epilaci nebo stačí jen úplně obyčejný, např. Eta nebo Goddess - u těchto mi naopak vyhovuje možnost nabíjení, kdežto u Phillipsu nebo Braunu tato možnost není, jen síťové napájení, ale zas mají právě různé vychytávky na ulevení od bolesti.
Tak mi, prosím, poraďte.
Dík Katka
Byla bych určitě pro úlevu od bolesti:D Jestli někdo poradí. Mám Braun silk epil, div jsem nebrečela bolestí a nedostala jsem se na víc než holení lýtek:D
Ahojky, to by mě taky zajímalo, před asi 14 dny jsem tu zakládala podobnou diskuzi a nikdo mi neodpověděl. Viděla jsem reklamy na ten nový Panasonic ES2057, kde se dá dělat i mokrá epilace (s pěnou) a je vč. holící hlavy, tvrdí tam, že je to nejšetrnější epilace, ale ještě jsem neslyšela žádnou zkušenost přímo od „uživatelky“. Chci si nějaký vybrat k vánocům, kdysi jsem měla taky nějaký Braun a bolelo to moc. Kamarádka mi říkala, že má nějaký s tou masážní hlavicí, a to prý moc význam nemá.
Tak uvidíme, jestli někdo napíše víc ![]()
Jééé holky tohle zrovna taky řeším!! chtěla bych to od Ježíška a taky se v tom nevyznám. Je teď takový výběr že nevím co je dobrý, tak taky budu ráda za každou radu a tip
Já mám Braun ale už cca 10let starý a s ním to hrozně bolí a taky se nedostanu výš jak po kolena ale právě si říkám, že když budu mít nový , na tlumení bolesti že by to bylo bezva
Epilátor je fakt skvělá věc a fakt mi po něm nohy vydrží hladky několik týdnů…kam se hrabou žiletky, takže si říkám že za tu bolest to stojí ,–) (teda doufám, že rozdíl mezi depilátorem a epilátorem je ten že u epilátoru se chloupky vytrhávají ,–)
Tak se budu těšit na ty tipy ![]()
Tak už jsem si holky asi vybrala, je to Panasonic ES2028G503, má různé nástavce a holicí hlavu, vypadá super, tak ho objednám a vyzkouším, to jsem zvědavá.
Tak já se musím přiznat že jsem si nad to taky sedla a taky už mám dva favority..předložím to ježíškovi a uvidím který mi nadělí ,–)
Je tam rozdíl docela v ceně ale de facto účinek stejný a jsou to:
Rowenta EP 7910 D0 - cena cca 1113 kč nebo Panasonic ES2054A503 - cena cca 2100 kč.
Rowenta má nějaký proud vzduchu který ochlazuje pokožku a prý to pak nebolí, nástavec na podpaží a bikiny.
A Panasonic se dá zase použít i na mokro jinak má taky ty nastavce na podpaží a bikiny… tak nevím.....ale možná Rowenta bude stačit ,–)
co myslíte vy ostatní? ![]()
Ještě bych snad chtěla dodat že ani jeden co mám v užším výběru nemá holící hlavici…ale řekla jsem si že to stejně nebudu potřebovat…chloupků se chci zbavit a ne je jen zkrátit takže holt to vezmu všude depilátorem a kdyby i přesto to v tříslech nebo v podpaží hooodně bolelo tak vezmu žiletku…takže jsem si řekla že hol.hlavu vlastně nepotřebuji ![]()