Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, prosím o pomoc, objednávala jsem pár dárků pro příbuzné z Quelle ale poprvé, bohužel jsem nikde nenašla jakou mají dodací lhůtu. Máte někdo zkušenost prosím s tímto obchodem? Moc děkuji a všem pěkný večer.
Ahojky,mně objednaný věci většinou přišly do 14 dnů max.3 týdnů.
Ale už je to delší dobu.Teď objednávám přes Quelle shop,ale u nás je takovej pytlík,kterej ty objednávky nejdřív hromadí a posílá až když jich má kopici ,tak to občas trvá docela dlouho. ![]()
Kami - já objednávala přes internet. Tak snad to dojde. To byl byl pěkný trapas sakra. Co je to ten Quelle shop?
Ahoj, já taky objednávám přes net a většinou to dojde tak do měsíce, když se objednává z nových katalogů. Z těch zlevněných to trvá někdy dýl. Ale pokud jsi zadala mailovou adresu, tak ti napíšou, když něco nebude na skladě dlouhodoběji.
Jinak Quelle shopy jsou obchody, přes které můžeš objednávat, neplatíš poštovný a může to zboží v obchodě i nechat, když se ti nelíbí. Ale zase pro ně neplatí třeba některý slevový akce, který platí pro samostatný objednávání.
To je normální kamennej obchod,kde si můžeš objednat z katalogu,ono ti to tam přijde,neplatíš poštovný,můžeš si to tam vyzkoušet a když se ti to nelíbí,tak to tam rovnou necháš a nic neplatíš a nemusíš se o nic starat.To je důvod,proč toleruju i ty delší dodací lhůty a už s nima i počítám a objednávám s dostatečným předstihem. ![]()
Noo, loni začátkem listopadu mamka objednávala lůžkoviny a potahy jako vánoční dárky a ve druhém lednovém týdnu, když to konečně došlo
, to už na poště ani nevyzvedla. Asi jak co.
Hm, u quelle mám teď objednaný pánve. Už je to min. 3 týdny a pořád nic … asi nepřijdou …
Jinak loni tchýně objednávala hračku malímu a nepřišla, a mě v létě nepřišla tunika, že to nemají na skladě ale že evidujou objednávku. Jenže to vždy napíšou až bůhví kdy, a pak už ani nenapíšou ať si trhnem nohou.
Asi jim budu muset napsat jestli mám na pánve vůbec čekat .. tohle mě na tom obchodě děsně štvě ![]()
Holky nestraste me!!!! Ja tam pro nas objednala i vanocni stromek ![]()
Já mám teda docela dobré zkušenosti. Přišlo to vždy tak do měsíce, ale někdy napsali, že zboží je vyprodáno.
Doufám, že nebudete bez stromku.
Halka
Tak já tam objednávala tři dárky pro děti. První mi přišel asi po třech týdne, druhý o týden později a na třetí pořád čekám. Ale dost mě štve, že to posílají takhle po jednom, protože za ty tři poštovný bych mohla mít další dárek ![]()
tterka píše:
Tak já tam objednávala tři dárky pro děti. První mi přišel asi po třech týdne, druhý o týden později a na třetí pořád čekám. Ale dost mě štve, že to posílají takhle po jednom, protože za ty tři poštovný bych mohla mít další dárek
Tterko - jestli jsi to objednávala najednou, jako jednu objednávku, tak poštovný účtujou vždycky jenom jedno, i když to posílají navíckrát. Aspoň u mě to teda tak vždycky bylo a to už tam objednávám několik let.