Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
nevim jaky fusak koupit -celoBavlna (Výplň tvoří polyesterové vlákno),
celoFleece,
fleece a kožich 50% vlna,
manchester a kožich 50% vlna,
polyamid a fleece,
polyamid a kožich 50% vlna ????
ted mam fleece zavinku do autosedacky a tasku na mimi,ale mam pocit ze muj malej je uz velkej a taky dost tezkej (6,8kg mel minuly tyden) ,toz bych ho rada prendala do fusaku,at ma vic volnosti na kopani nozickama,to on rad…
Ahoj,
já mám fusak od Emitexu, tuším že se jmenuje Combi, můžeš ho mít krátký nebo pak delší, podle těch variant cos napsala možná uvažuješ nad ním. Mám venku umělinu a vevnitř fleese. Nevím jestli víc zahřeje fleese nebo kožíšek, ale flees se mě osvedčil velmi, mám ho přes noc i teď v mrazech v kočárku v garáži, ale když s ním vyjedu ven a šláhnu na něj, hnedka mě hřeje ruce
Taky nevím, jestli se kožíšek dá tak dobře čistit jako fleese. Abych pravdu řekla, ten polyesterový vršek mě zatím spíš překáží, je totiž v nohách i zevnitř (do krátké verze se už nevejdeme) a ten teda tak pěkně nehřeje. Ale chápu, že příští zimu to bude jeho hlavní přednost, malej už bude chodit a tak se nebudu muset bát, že fusak zapšpiní, půjde to dobře dolů.
Dobrou volbu,
Věrka
Ahoj, já jsem koupila nejdříve celofleecový (stál 799,–), malá se narodila v zimě a bylo jí v něm teplo (spává celoročně v kočárku na zahradě). Jenže letos má rok, je delší a mívala studené nožičky, ať jsem ji balila jak chtěla. Tak jsme pořídili fusak Red Castle s anglickým beránkem, povrch nepromokavý (teflon) - chci ho použít i na sáňky, měli ho na www.matysek.cz v akci (výprodej) za 1250,– a nožičky jsou jako v bavlnce.
Ohledně čištění zatím netuším, nemám ho tak dlouho.
Eva
hmm diky,asi ten fleece, i kdyz nekde cetla ze ekzematicky deti ne fleece, Vitek nema ekzem,ale co kdyby…
diky.D
ps. aesthetic mi prijde predrazeny..
Ahoj, my máme taky Emitex combi. Fleec je myslím lepší na údržbu…
Koupila jsem ho teprve před měsícem, ale udělala jsem dobře. Jde super přidělat i na sáňky a tam jsme ocenili jeho nepromokavost. Cenově je taky jednoznačně nejlepší… ![]()
Tak držím palce Sabik