jaky fusak

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5891
20.1.06 20:46

jaky fusak

nevim jaky fusak koupit -celoBavlna (Výplň tvoří polyesterové vlákno),
celoFleece,
fleece a kožich 50% vlna,
manchester a kožich 50% vlna,
polyamid a fleece,
polyamid a kožich 50% vlna ????

ted mam fleece zavinku do autosedacky a tasku na mimi,ale mam pocit ze muj malej je uz velkej a taky dost tezkej (6,8kg mel minuly tyden) ,toz bych ho rada prendala do fusaku,at ma vic volnosti na kopani nozickama,to on rad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
20.1.06 21:17

Ahoj,
já mám fusak od Emitexu, tuším že se jmenuje Combi, můžeš ho mít krátký nebo pak delší, podle těch variant cos napsala možná uvažuješ nad ním. Mám venku umělinu a vevnitř fleese. Nevím jestli víc zahřeje fleese nebo kožíšek, ale flees se mě osvedčil velmi, mám ho přes noc i teď v mrazech v kočárku v garáži, ale když s ním vyjedu ven a šláhnu na něj, hnedka mě hřeje ruce :) Taky nevím, jestli se kožíšek dá tak dobře čistit jako fleese. Abych pravdu řekla, ten polyesterový vršek mě zatím spíš překáží, je totiž v nohách i zevnitř (do krátké verze se už nevejdeme) a ten teda tak pěkně nehřeje. Ale chápu, že příští zimu to bude jeho hlavní přednost, malej už bude chodit a tak se nebudu muset bát, že fusak zapšpiní, půjde to dobře dolů.
Dobrou volbu,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.1.06 22:23

Ahoj, já jsem koupila nejdříve celofleecový (stál 799,–), malá se narodila v zimě a bylo jí v něm teplo (spává celoročně v kočárku na zahradě). Jenže letos má rok, je delší a mívala studené nožičky, ať jsem ji balila jak chtěla. Tak jsme pořídili fusak Red Castle s anglickým beránkem, povrch nepromokavý (teflon) - chci ho použít i na sáňky, měli ho na www.matysek.cz v akci (výprodej) za 1250,– a nožičky jsou jako v bavlnce. :) Ohledně čištění zatím netuším, nemám ho tak dlouho.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
20.1.06 23:43

Ahojky, já mám Aesthetic a jsem 100% spokojená.

www.aesthetic.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
24.1.06 16:18

hmm diky,asi ten fleece, i kdyz nekde cetla ze ekzematicky deti ne fleece, Vitek nema ekzem,ale co kdyby…
 diky.D

ps. aesthetic mi prijde predrazeny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
26.1.06 16:56

Ahoj, my máme taky Emitex combi. Fleec je myslím lepší na údržbu…
Koupila jsem ho teprve před měsícem, ale udělala jsem dobře. Jde super přidělat i na sáňky a tam jsme ocenili jeho nepromokavost. Cenově je taky jednoznačně nejlepší… :D
Tak držím palce Sabik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4