Výběr kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
18.1.06 12:05

Výběr kočárku

Ahoj holky, tohle téma už jsem tady sice jednou psala, ale bohužel, jsem zapomněla dodat konkrétní požadavek. Potřebovala jsem pomoc s výběrem kvalitního kočárku, lehce řiditelného a prostě fajnového, se kterým budu spokojená. Ale téměř všechny, jste mi navrhovaly trojkolky, které já ze srdce nemám ráda. Omlouvám se všem příznivkyním trojkolek, ale prostě jsem zvyklá na čtyři kola a trojkolky se mi prostě a jednoduše nelíbí. Prosím, poraďte mi kvalitní klasický čtyřkolový kočárek. Moc, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
342
18.1.06 12:31

Ahojky,taky mám ráda trojkolky,ale myslím,že se teď dá slušně vybrat i mezi čtyřkolkama…mívají natáčecí přední nápravu…ale bohužel cena tu odpovídá kvalitě.Já mám ráda značku BebeConfort,od ní je to podvozek Trophy Air4 (tahle firma to má jako skládačku,takže si vybereš podvozek a dokupuješ zbytek)Mutsy UrbanRider,nebo ICOO Platon 4…to jsou jedny z nejkvalitnějších kočárků na našem trhu…hlavně jsou opravdu super ovladatelné :)
Určitě jsou i jiné,ale s těmi nemám valstní zkušenost,tak o nich nebudu psát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
18.1.06 12:36

Ahoj, zkus Hartan, taky jsou fajn. (www.hartan.de, nebo u nás např. na www.kocarky.com), Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.1.06 12:38

Ahoj,
ja mam kocarek znacky neonato, je sice jen hluboky, takze si budu muset poridit dalsi, ale jsem s nim max. spokojena. Je totiz neuveritelne lehounky, takze v tomhle necase se mi dobre prachazkuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.06 09:03

Trochu zalezi i na velikosti luzka a pak sedaku - ja mam klacisky cesky Deltim a kamaradka Patron a obe jsme s nimi moc spokojene- patron má jeden z nejhlubsich sedaku( coz je dulezita, kdyz je dite obrik a luizko deltimu taky je velke, jsou levne a je to dobry standart

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
20.1.06 09:09

Doporucuji ctyrkolku MUTSY s nataceci napravou. Nejen, ze uzasne vypada, ale navic se s nim i bezvadne jezdi. Podle meho nazoru je to jeden z nejhezcich ctyrkolovych kocarku…Sama mam trojkolku, ale MUTSY planuju na druhe, mam ho odzkousene u sousedky…

• Citovat
  • Upravit
1723
20.1.06 09:19

Ahojky,důležité je,aby měl kočárek i správné funkční vlastnosti např. co se potahu týče, zrovna předevčírem jsem to zhodnotila u našeho kočárku, všechny maminy, jelikožý chumelilo jezdili s pláštěnkama, ale já si říakla tak přece když jdeme ven tak nebudu pláštěnkovat to by neměl žádný vzduch a protože mi paní tvrdila, že máme super outdoorový potah tak sem se ho jala vyzkoušet:-) Máme Knorr Nanny 4, ale s takovouhle úpravou mají i klasické 4-kolky, my máme sic 4kolku, ale s těma předníma kolama blíž u sebe, jezdí se s ní božsky a je i moc líbivá na oko, ale to odbočuji, takže opravdu hodně chumelilo, že kočárek vypadal, jako že je skoro mokrý, ale ty všechny kapičky po něm krásně sjížděli a doma po 10 min. stání v teplo ta látka nezvlhla dovnitř, ale prostě to nádherně odteklo někam do pryč a měla jsem úžasně suchej kočárek:-)
Takže koukej nejen po značkách, ikdyž tahle naše je Rakouská ještě dělají rakušáci Hoco a jsou prý oba dva moc dobrý:-)) Můžeš mrknout na stránky ,kde jsme ho kupovali www.depemo.cz Jo a je to kombinovaný kočárek, ze kterého je super sporťák:-)
Tak snad jsem trošku poradila:-)
Pa H+4měsíční Lukajda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
28.1.06 20:47

ahoj tak ja mam deltim sport, ma ho hodne mamin a jedna mamina mi rikala ze je s nim spokojena ja bohuzel moc ne, je sice dlouhy,ale na sirku nic moc mam obrika a ve fusaku je to dost o h..ale jeste se tam vyda.ale pokud budes s kocarem hodne cestovat v aute,tak na zozkladani neni moc dobry,my jeszime hodne casto a tim se nam asi i znicil-bouda nam porad sjizdi,sama jsem ji utahovala a sjizdela dal,sla jsem to reklamovat a pry jsem to pretahla a pretrhla nejake vruty nebo co a tak to dal utahuji sama.protoze na reklamaci by mi to nedal,potom mi uz 2× praskla duse. madlo je vyvklane a to se sanzim k tomu kocaru pekne chovat!jo a nejvic me stve takove to madlo jak je na nem latka-je to pod nozkama a da se odendat a das si druhe madlo a toho se dite drzi kdyz sedi,no tak to se neustale rozepina takze to umim spravit jen ja,babicky ne takze vecne dojedeou s kovćarem a maly malem div ze nevypadne(nohy smerem k zemi) takze priste bych si kpupila uz jiny.tento jsem mela vyj´hlidnuty jeste jsem nebyla tehotna pak jsem ho koupila a je proste spatny hlavne na to cestovani.ale na vzhled mi prijde pekny.tak hodne zdaru.jo jinak ke konci brezna bude na BVV- Pro ditě a tam bude „milion“ firem s hoodne druhama kocaru tak si muzes vybrat tam,tam ti vse ochotne predvedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.1.06 12:55

Ahoj!
Chci koupit kočárek na inzerát a zrovna mě zaujal popis kočárku zn. „MIKRUS“. Nemůžu ale nikde na netu nic kloudného o něm sehnat, jedině v polštině a tak tipuji, že je dovezen nejspíš z Polksa a u nás se asi neprodává.
Nemáme - neznáte některá? Předem díky.

• Citovat
  • Upravit
8
1.2.06 12:32

Ahoj,
nemůžu si vynachválit Deltim Premier. Je to klasický hluboký kočár a navíc má zatáčecí přední kolečka (jdou i zablokovat), takže se skvěle řídí. Je i dost velký, mému chlapečkovi bude 10m a stále se do něj vejde, dá se i zvednout pod hlavou. Jediná nevýhoda je, že je dost velký, vejde se jedině do kufru Octávky nebo do combíka a relativně těžký (18 kg), i když v případě nouze ho dokážu zvednout i s miminem. A stál jen něco přes 6 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.2.06 15:50

Ahoj,

já začala na klasickém Deltimovi, úžasně houpal, 4 nafukovací kola, vložná taška…Jenže 16 kilo + dítě, bydlím na kopci a poměrně často jezdím MHD nebo autem a to už bylo horší, navíc se mi nevejde do výtahu. Když chtěl malý už něco vidět, tak jsme pořídili 3 kolku Chicco, bez otočného kola…Hrůza, malý viděl, ale já opět dřela (14kg), navíc nebyl moc odpružený a skladný taky moc ne, do výtahu se stále nevejdeme. Teď je Kubovi 10m a museli jsme pořídit něco do auta, skladného lehkého, na nákupy a na popovážení. Ten ale není na delší ježdění.....Shrnuto podrtženo, kdybych na začátku víc přemýšlela nebo spíš měla víc zkušeností, tak bych volila jinak. Teď jsem všechno prodala a jdu do Jane slalom…Mohla jsem ho mít hned, ale byl moc drahý…Když ale sečtu cenu těch 3 kočárků :cry: jsem tam, kde bych byla za Jane…Jane ma i 4 kolku, Nomad, cena je vyšší než třeba u Deltimů, ale mně by se osvědčilo investovat, záleží na tom, kde budeš drandit…Mutsy se mi taky líbí…Tak hodně štěstí…Petra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4