Jaký hrací stoleček? Poraďte, prosím.
- Fotoalbum (1)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaký hrací stoleček? Poraďte, prosím.
Ahoj, prosím o radu. Zvažujeme koupi hracího stolečku pro syna, na Vánoce bude mít 15 měsíců. Jaký se vam osvědčil? Děkuji za zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Měli jsme tenhle a byl super. Dcera si s ním hodně kolem toho roku vyhrála. Kupovala jsem ho v Tescu a stál asi kolem pětistovky, možná o něco víc, ale víc jak 700 určitě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ste si isti vhodnostou darku? V 15m ma vacsina ludi uz hraci stolek davno
odlozeny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky jsme meli ten z Tesco, kupovany v akci asi za 400kc a byl super.. ale rozhodne jsme vyzzivali driv, kolem sedmi, osmi mesicu. V 15tk mesicich jz byl zase zavrenej v krabici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My teda měli stoleček z wiky. Malá si s ním taky hodně vyhrála. Ale už je dlouho schovaný. Teď ho budu prodávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, malá ma fisher price (tu starší verzi) a není špatná. Hraje si s ním od 8 měsíce. Na obalu píšou vhodný od 6 m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, díky všem za reakcie. Nahlodali jste mne s tím věkem, popravdě
jsme ještě takovou hračku neměli, tak mne nenapadlo, ze už by na to mohl
byt velký
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A poradte teda prosím, s čím si vaše děti hrají nebo hrály kolem těch 15 měsíců? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Stolecek je opravdu zbytečnost v tomhle věku. Roční syn si hraje s autickama, navléká kroužky, staví komín z kostek. Má rád zvukové autíčka, co něco dělají a už ho baví stavět z megabloks kostek s mojí pomocí. Takže bych určitě šla do nějakého autíčka se zvukem a něco třeba z motoriky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Meggynka To vše máme, tak jsem myslela, ze ten stolecek by byl fajn, ale dam na vas, nenapadlo me, ze už je na to velký. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Micilin kuchynka, ponk, teepee, tatra, slapaci traktor (este nebude slapat, ale tahat sa da vzdy), lepsie odrazadlo, quiet book, spectra, mozno uz i vlackodraha.. je toho spousta a hlavne kazde ditko je zamerane na ine veci.. kuchynka zabavi asi najdlhsie a najsirsie spektrum deti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Fresh gel na intimní hygienu, doporučte prosím
- Jakou rychlovarnou konvici máte doma?
- Chytré hodinky - jaké doporučujete?
- Na jaká diskuzní fóra chodíte?
- Jaké bačkůrky proti dupání
- Zahradní židle - prosím radu holky
- Jakou nejoriginalnější výmluvu, jste použili?
- Těhotenský test. V jakém týdnu?