Jaký hřeben do školky?

Anonymní
12.8.24 07:57

Jaky hřeben do školky?

Ahoj ženy, dcera jde v září poprvé do školky. Bude mít 3 roky. Má hodně jemné a řídké vlásky, že ani teď nemusíme hřeben vůbec používat. :oops: Máte někdo tip na konkrétní hřeben, který by mohl vyhovovat? A měl by mít dírku na pověšení. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
12.8.24 08:01
@Anonymní píše: Více

Upřímně, dokud měla dcera tyhle jemné miminkovské vlásky, tak jsem jí stříhala tak, aby se česat přes den nemusela-ofinku, kratší sestřih. Naše dcera nesnášela sponečky, gumičky, čelenky tak do 5-6 let a odmítala jsem se koukat na to, jak jí to všude leze, natož ve školce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.8.24 08:09

Cokoli, co pročeše jemné vlasy. Na jemné stačí i prsty. To má neteř jemné vlasy. Moje holky měly husté, moc vlasů. Mladší i kudrnaté. Takže domů i do skříňky ve školce se jim koupila taková ta myš hřeben/kartáč. Česala jsem je teda ráno doma. Kdyby přes den bylo třeba. Tak jsem jim tam kartáč nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
12.8.24 08:16

My mame doma takovej a jsem spokojená. Dceri budou taky 3 a vlasu ma hodne a ma je dost dlouhy a poradi si s tim ten hreben hrave. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.24 08:18
@DandátkoP píše: Více

Máme právě opačný problém a tohle by jí ty vlasy nevzalo. :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
53190
12.8.24 08:19

A proč potřebujete vůbec nějaký hřeben, když ho doma ani nepoužíváte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36007
12.8.24 08:20

My jsme žádnej neměli. Teď nastupuje druhá dcera a taky ji dávat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
12.8.24 08:21

Faakt jo, me prave prisel takovej univerzalni na vse, je malickej. :mrgreen:

Tak to neporadim. Ja doufam, ze ráno ucesu do culiku a s nim i prijde domu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.8.24 08:21

Tak kup na jemné vlasy a je po problému. https://www.hebe.com/…0364438.html?…
Stačí otevřít Google a hned tam vyjedou hřebeny na jemné vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61120
12.8.24 08:35
@unuděná píše: Více

Některý školky vyžadujou česání vlásků po spaní :lol: i náš kluk s delšíma, vlasama měl hřebínek :mrgreen: ale to jsem zjistila až později, maj tam u každýho rucnicku povesenej takovej ten klasickej hřeben, no s tim se v životě nemohl učesat :mrgreen: navíc má vlnitý vlasy, dřív kudrnatý, takže jsem ucesala po mytí vlasů a ráno už ne, nemozny, aby ho s tím ucesaly :mrgreen: taky občas prej paní učitelka řekla, že se má ráno doma učesat :mrgreen: ale prostě tyhle vlasky ucesany vypadaj hrozný, rozcasat lokny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.8.24 08:43
@a12 píše: Více

Já vím, ale tak to je pak vlastně úplně jedno, jaký hřeben tam bude mít, když ty vlasy nejsou potřeba učesat. V rámci kolektivní hygieny si je může „pročísnout“ čímkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.24 08:43
@unuděná píše: Více

Je to v seznamu, co si do školky přinést. Tak radši ať ho má než aby chyběl. :nevim: :)
@Kelsey Děkuju, vypadá dobře. :palec: I když jsem hledala, tak jsem na podobný nenarazila. Asi neumím hledat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
53190
12.8.24 08:45

Já dala dceři podle seznamu úplně klasický hřeben s širokými zuby, nikdy jej nepoužila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
12.8.24 08:53
@JancaS84 píše: Více

také hledím, dcera má dlouhé a šíleně husté vlasy, a nikdy hřeben do školky nepotřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61120
12.8.24 08:58
@stinga píše: Více

A nemaj ho tam? Já taky o tom ani nevěděla.. Ale pak jsem nějak nakoukla do koupelny, když si prichodu do školky šel mýt ruce a maj tam u ručníku hřebínky.
Někde si i čistej zuby, vid.
Ale za mě stačí obycejnej hřeben

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí