Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše: Více
Upřímně, dokud měla dcera tyhle jemné miminkovské vlásky, tak jsem jí stříhala tak, aby se česat přes den nemusela-ofinku, kratší sestřih. Naše dcera nesnášela sponečky, gumičky, čelenky tak do 5-6 let a odmítala jsem se koukat na to, jak jí to všude leze, natož ve školce ![]()
Cokoli, co pročeše jemné vlasy. Na jemné stačí i prsty. To má neteř jemné vlasy. Moje holky měly husté, moc vlasů. Mladší i kudrnaté. Takže domů i do skříňky ve školce se jim koupila taková ta myš hřeben/kartáč. Česala jsem je teda ráno doma. Kdyby přes den bylo třeba. Tak jsem jim tam kartáč nechala.
My mame doma takovej a jsem spokojená. Dceri budou taky 3 a vlasu ma hodne a ma je dost dlouhy a poradi si s tim ten hreben hrave. ![]()
@DandátkoP píše: Více
Máme právě opačný problém a tohle by jí ty vlasy nevzalo.
![]()
A proč potřebujete vůbec nějaký hřeben, když ho doma ani nepoužíváte? ![]()
My jsme žádnej neměli. Teď nastupuje druhá dcera a taky ji dávat nebudu.
Faakt jo, me prave prisel takovej univerzalni na vse, je malickej. ![]()
Tak to neporadim. Ja doufam, ze ráno ucesu do culiku a s nim i prijde domu. ![]()
Tak kup na jemné vlasy a je po problému. https://www.hebe.com/…0364438.html?…
Stačí otevřít Google a hned tam vyjedou hřebeny na jemné vlasy.
@unuděná píše: Více
Některý školky vyžadujou česání vlásků po spaní
i náš kluk s delšíma, vlasama měl hřebínek
ale to jsem zjistila až později, maj tam u každýho rucnicku povesenej takovej ten klasickej hřeben, no s tim se v životě nemohl učesat
navíc má vlnitý vlasy, dřív kudrnatý, takže jsem ucesala po mytí vlasů a ráno už ne, nemozny, aby ho s tím ucesaly
taky občas prej paní učitelka řekla, že se má ráno doma učesat
ale prostě tyhle vlasky ucesany vypadaj hrozný, rozcasat lokny ![]()
@a12 píše: Více
Já vím, ale tak to je pak vlastně úplně jedno, jaký hřeben tam bude mít, když ty vlasy nejsou potřeba učesat. V rámci kolektivní hygieny si je může „pročísnout“ čímkoli.
Já dala dceři podle seznamu úplně klasický hřeben s širokými zuby, nikdy jej nepoužila ![]()
@JancaS84 píše: Více
také hledím, dcera má dlouhé a šíleně husté vlasy, a nikdy hřeben do školky nepotřebovala
@stinga píše: Více
A nemaj ho tam? Já taky o tom ani nevěděla.. Ale pak jsem nějak nakoukla do koupelny, když si prichodu do školky šel mýt ruce a maj tam u ručníku hřebínky.
Někde si i čistej zuby, vid.
Ale za mě stačí obycejnej hřeben
Ahoj ženy, dcera jde v září poprvé do školky. Bude mít 3 roky. Má hodně jemné a řídké vlásky, že ani teď nemusíme hřeben vůbec používat.
Máte někdo tip na konkrétní hřeben, který by mohl vyhovovat? A měl by mít dírku na pověšení. Děkuji.