Jaký hrneček/ lahvičku?

55
6.4.08 22:24

Jaký hrneček/ lahvičku?

Ahoj všichni, vyhledala jsem tuto diskuzi, neb jsem fakt naštvaná.. máme již třetí hrneček od Aventu. První se zelenou savičkou - ty jsem vyzkoušela dvě náhradní, pak bílou - všechny tekly a malá musela hodně sát aby se napila (tudíž po chvíli jí to přestane bavit a nenapije se). Tak jsem začala vyndavat tu „gumičku“ aby mohla pít - ovšem pak jsem x-krát vylívala čaj z tašky :( Šla jsem tedy do obchodu a chtěla hrneček nebo lahvičku, která „snadno teče“ a zároveň jí můžu zavřít když malá dopije aby mi nevytekla v tašce. Pani mi poradila Avent Sport - doma jsem zjistila, že princip je úplně stejný jako u mých hrnečků :? - tak jsem tam kde jsem byla. Nepotřebuji aby nekapal, když ho náhodou otočí (i když se to taky stává), ale zato potřebuji, aby do ní šlo nalít horkou vodu (čaj).
Kdo jste dočetl až sem :roll: (děkuji) prosím o radu - existuje taková lahvička/ hrneček?
Děkuji Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4597
6.4.08 22:34

Ahoj, nějak nechápu, o co tedy jde - jestli o snadné pití a na vaření čaje, tak my máme Nuby s brčkovým pítkem a malej z něj pije celkem dobře a čaj do něj vařím přímo z konvice…Zaleju, nechám vylouhovat sáček a na chvilku vložím do nádoby se studenou vodou, aby to rychle vychladlo. Samo, že když s tím mrskne na zem ze židličky, tak to kape, nebo vylítne pár kapek, ale jinak celkem OK a malej toho vypije hodně.
Jenže, každé dítě je fakt asi jiné. Já byla taky expert na stále nové a nové pokusy s hrnečkem, takže mi tenhle už ani manžel nechtěl dovolit koupit a nakonec jsem ráda.

http://www.babywelt.cz/…okym-brckem/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
6.4.08 22:50

Ahoj,
nam se nejvic osvedcil hrnickem z dm s brckem, Honzik behem chvilky pochopil princip sani a hrnicek v tasce netece a sani je pomerne snadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.08 10:31

no hlavne by se do Aventu nemel davat caj horky nebo teply - vytvari to podtlak a pak hrnicek tece - pisou to i v navodu. My s Aventem nikdy problemy nemeli - pouzivali jsme od bile hubicky az po Avent Sport.

• Citovat
  • Upravit
21545
7.4.08 11:51

tak já jsem taky vyzkoušela zástup hrnečků a nakonec jsme skončily u hrnečku s brčkem od Canpol a jsem maximálně spokojená. teda já do něj neleju horkou vodu, ale vychladlý ovocný čaj z naší společné konvice (dítko mi dětské čaje odmítá…) jinak mám taky moc dobrou zkušenost s hrnečkem s nekapacím pítkem od Nuby. má jedinou nevýhodu - nemá krytku, a tak mi občas něco vyteklo do tašky… takže spíš jenom na pití doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
7.4.08 12:14

My mame jak kelimek s pitkem, tak i s brckem z DM a jsme moc spokojeni - neni to tak drahe jako Avent, malemu se z toho dobre pije a hlavne to netece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
7.4.08 12:27

díky

Moc děkuji za odpovědi.. vím, že se tu lahvičky už řešily (vše jsem prošla) ale nikde jsem fakt nenašla flašku, ze které se snadno pije a zároveň jde napevno zavřít, aby nevytekla. To s tou horkou vodou jsem psala proto, že nejlepší by bylo něco na styl malých PET flašek „RAJEC“ s tím zavíracím pítkem - jenže to nevymeju a nedám do toho čaj..
Ta z toho DM vypadá zajímavě - je průsvitná, nebo do ní není vidět? To mě taky docela vadí, ale přežila bych..
Každopádně děkuji. Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
7.4.08 12:58

Já jsem nakoupila hrnky od všech možných i nemožných firem, z ničeho mi malá nepila, nakonec jsem zkombinovala ten Avent hrneček s bílým pítkem s klasickou variabilní savičkou, co používáme na mlíko a pila z toho. Pítka všech barev a druhů prostě nee.
No a k těm flaškám od Rajce, používáme to hodně, dávám to na jakoukoliv malou lahvičku, at se jí to dobře drží, to pítko s blankou jednou za čas hodím do myčky, když už je zašlé od čaje a pak koupím nové, stojí to pár kaček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.4.08 21:21

Tak jsem nakonec koupila tu z DM s brčkem - k mému překvapení z ní malá ráda a hodně pije (doufám, že to není jen počáteční nadšení). Chvíli jí trvalo než pochopila, že ji nesmí naklápět. Ale to hlavní - vyzkoušeli jsme ji venku - ani kapka nazbyt!!! 8O
Jsem moc ráda :D Teď jsem jen zvědavá jak ji budu čistit. :roll:
Děkuji Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.1.09 21:28

Zdravim Terezo, presne chapu co myslite. My pouzivame doma hrnecek od Tommee Tippee. Je uz od 6mesicu a je to proste savicka se trema dirkama (zadny ventil) ktery jen umirnuje prutok tekutin. Ma ouska, coz sice maleho bavi, ale bohuzel se nevejde to zadneho termoobalu. Co bych mu ale vytkla je, ze pri cestovani je treba zatlacit savicku prstem do vodorovne polohy a to mi pripada dost nehygienicke.
Muzete mi prosim napsat, zda to brcko u hrnku z dm funguje jako klasicke brcko, nebo zda je tam nejaky zadrhel? (membrana, nebo nutnost zkousnuti brcka)
 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška