Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ona je hlavně otázka, jestli to můžeš nějak dokázat, protože jinak to nejspíš skončí odložené…
Prosímtě co za hovado si dovolí vyhrožovat podpálením baráku?
.
To je strašné.
Asi bych se napřed poradila s nějakým právníkem, jak postupovat nebo zajít na policii a tam rovnou řešit.
Uprime? Ne, nema to cenu… Zazila jsem obdobne vyhrozovani i s dukazama, dokonce i doslo ke zniceni a nikdy se to nevyresilo nijak. To ze vyhrozoval je ns prestupkovou komisi a dukazy o tom, ze mi tenkrat ex rozmlatil auto nebyly, takze smolik…
Řekla bych, že to policie bude řešit až se jako vždy něco stane
![]()
Osobně bych si to s tím hovadem vyřešila sama a bez právníka. Způsobů je dost..jaký použít záleží jak dalece je to hovado drzý ![]()
Myslím si, že u nás se trestá až když se bohužel něco stane
tohle je kocourkov
@denisa 76
to bych taky nejradši, ale bohužel mu musím co dva týdny svěřovat děcko, kolem toho jsou taky potíže, ale tohle už se mi zdá opravdu přehnané ![]()
@Anonymní píše:
@denisa 76
to bych taky nejradši, ale bohužel mu musím co dva týdny svěřovat děcko, kolem toho jsou taky potíže, ale tohle už se mi zdá opravdu přehnané
tak pokud dobře chápu je to otec tvého dítěte. Můžeš napsat z jakého důvodu ti vyhrožuje?? Pokud né tak neva. Pokud se k tobě takhle chová tak bych měla obavy, aby nebyl někdy i hnusnej na dítě…podívej se občas na telku čeho jsou chlapi schopní..dokážou i z pomsty zabít a řešila bych to.
Možná by to chtělo sehnat nějakýho borce, který by byl jako tvůj přítel a zrovna by byl doma, když on by si přišel pro dítě. Chtělo by mu to jako ukázat, že máš někoho kdo mu rozbije tlamu, když ti bude ubližovat. Já bych si na tuhle chvíli našla borce rusáka a tady stačí se jenom blbě podívat
![]()
Tady i ty spíš musíš jednat tak jak svého partnera znáš ![]()
Dobrý den,
předně se omlouvám anonymitu, ale asi je jasné, proč…
V zájmu zachování anonymity nebudu uvádět moc detailů, jen se chci zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s vyhrožováním, konkrétně o zapálení baráku. Je nějaká reálná šance, že když vše oznámím na policii, skončí to jinak než pokutou za přestupek proti občanskému soužití?
Děkuji za odpovědi.
Hezký den