Jaký je Easy Walker v zimě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
86
13.9.13 22:06

Jaký je Easy Walker v zimě?

Ahoj maminky! Prosím vás, máte někdo zkušenosti s Easy Walkerem na zimu? Mám zatím malou holčičku, takže budeme v zimě vozit ještě v korbě. Už teď, a to má jen 62cm, se mi zdá, že se do korby s fusakem a kombinézou nemůže vejít… Jinak jsem taková rozčarovaná, protože Easy Walker mě hodně zklamal. Teprve s příchodem chladna mi došlo, že mám šusťákový kočárek, co kterého bude foukat. Sice se dobře ovládá, ale komfort je jen pro rodiče, nikoli pro dítě… A to nemluvím o té matraci, která se po každém vození musí otočit, protože je šíleně proležená. Ach jo, tohle kdybych věděla, tak neinvestuju do Easy Walkeru a koupím si jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1491
13.9.13 22:09

Já i moje známá jsem s EW velmi spokojena :nevim: známá ho využívá déle i přes zimu a byl prý výborný ;) podložky proleženou tedy nemáme
EDIT: tedy pardon, máme DUO a ne jednotlivý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.9.13 22:19

Já mám v kočárku obyčejný molitan a ten se proleží pokaždé, když dám miminko do kočárku. Dokonce mě na to upozorňovali i v obchodě, když jsem ho kupovala. Ale neuměla jsem si představit, co to znamená. :,( Tak doufám, že v zimě obstojí, velikost korby je stejná u obou typů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
13.9.13 23:01

Ja byla v zime s EW spokojena, skvela ovladatelnost a u ditete staci ze na nej nefouka, od chladu izolujes oblecenim a fusakem, mala v nema byla do cca 8 mesicu a to je cvalda. Matrace pravda v miste hlavy prolezela byla, na druhe dite bude nutna vymena. Jinak jsem spokojena moc, sportak taky super

• Citovat
  • Upravit
151
13.9.13 23:12

@Jajanik mam zkusennost s Easy walker trojkolkou a za mne super sama pozitiva! Nase mala se narodila na vanoce, ale jeste v dubnu jsme pouzivali jak silny fusak berana tak kombinezu a vesla se bez problemu. Naopak jsem si oproti kamaradkam a jejich kocarum libovala. Mame tedy model z 2010. Matrace absolutne bez prolezeni, tak nechalu co to ted delaji za novinku? :think:
Pozdeji i bez korby jako sportak super. Jedine co me vadilo, ze v teto verzi nema polohovani na nozicky. Jinak skladani atd. je tak super, ze se nevyrovna zadnej z kocaru, ktery jsem mohla v 2010 vyzkouset.
Za sebe muzu rict, ze do jineho kocaru bych nesla a schovali jsme jej pro druhe ditko, pokud se zadari ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.9.13 09:11

Moc děkuju, asi jsem se zbytečně vylekala. Můžete mi, prosím, poradit, jaký koupit fusak na zimu? V čem jste je vozili? Už začíná být chladno, tak se chystám něco koupit. je pravda, že na ovládání je super, kamarádka se rve s kočárkem a já ho ovládám pomalu jedním prstem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
15.9.13 21:00

Omlouvám se, že skáču do diskuze. O kočárku uvažuju právě kůli zimě. Mám skoro 1,5 roční dítě, co nechce moc chodit. Naše kárka navington scooner na zimu opravdu nebude. A tak scháním skladný lehký sporťák, co půjde pak i jako kočár pro druhý. Líbí se mi, že by měl být celkem lehký s naeukovacíma kolama. Hlavně mě zajímá sporťák. Jestli je dostatečně velkej. Jak se ovládá. Jestli máte i nějaký negativní zkušenosti. Taky jsem ho neviděla na živo a přijde mi celkem vysoký a já jsem hodně malá. Vím, že budeme zas jezdit hodně i s vajíčkem. Z videa mi přišlo celkem složitý to nacvakávání adaptérů? Budu ráda za každou zkušenost. Nechci vrazit peníze do kočáru co mi zas nebude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.9.13 09:49

@Ajuše
Já jsem se ptala na kočárek spíš kvůli zimě. Ale uklidnili mě, že je v pořádku a že se do něj vejde mimčo i s fusakem a v kombinéze. Tak to prubnu. Jinak jsem si EW koupila právě kvůli tomu jak se dobře ovládá. S tím nemám vůbec problém, jak jsem tu snad psala, dá se ovládat i jedním prstem, kor ve trojkové verzi! Kamarádka už jezdí se sporťákem a je s ním max spokojená. Nechala si na něj ušít nánožník, aby nedávala velké peníze za originál a odjezdili s ním už 2 zimy (1 korba a 1 sporťák). Skládání je taky lehké, takže v tomhle ohledu bych se nebála. Jen spíš zvažuju, že koupím novou matraci, vadí mi ten molitan. Co jsem se doslechla od lidí, co mají starší verzi EW, tak tam byla jiná matrace, ne molitanová. Zkusím jí ale vyreklamovat a uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
16.9.13 12:08

@Jajanik Děkuju, já budu koukat spíš na čtyřkolku, kůli polohování nožiček. Bez toho se neobejdu :). A myslíš, že kočárek přežije víc dětí? Brala bych ho totiž určitě z druhý ruky kůli penězům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.9.13 12:46

@Ajuše
Určitě přežije víc dětí. Vidím to na tom kočárku mé kamarádky. Proto jsem si ho koupila, že ho budu mít na 2 děti. Ani bych se nebála jít do staršího typu, kde bude ta lepší matrace v korbičce. No vidíš, to polohování nožiček mě nenapadlo… My jsme chtěli trojku zase do terénu. Ale ovládá se dobře oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.9.13 23:16

@Jajanik Ahoj nemáš prosím Te kontakt na někoho kdo by mi také ušil nánožník na tento kočárek? A kolik to výjde? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.9.13 23:23

@mickapicka prosimtě a jaký máte ten fusak? Ptám se, protože teď pořizujeme duo, dnes jsem ho viděla naživo a korbička mi přijde dost úzká. Máme fusak s beránkem, starej, ještě po mojí mamce a tak je dost objemnej, zato teplej…no a já se bojím, že ho do té korby nenarvu :think: Ale zase vozit miino ve sporťáku přes zimu se mi taky nezdá jako ideální :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.9.13 23:44

@Reinka ja ten berankovej fusak mela pujcenej, znacku si nepamatuji. Ale take byl objemnej, kvalitni. Kamaradka ho kupovala pred 6lety. Tak moc neporadim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.9.13 08:43

@Edit1
Zeptám se té mojí kamarádky a napíšu ti kontakt. Myslím, že jí to stálo 800Kč. Taky si ho nechám ušít, vyjde to mnohem levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.9.13 13:44

@Jajanik hmmm, tak ta cena není zrovna lidova :think:
Našla jsem na netu origoš za 799,– http://www.malvik.cz/…nik-Duo-2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...