Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím! Sháním prostě perfektní robotický vysavač.
Nejlepší jsou vždycky recenze přímo od lidí, a tak se ptám zde
Bydlíme v domě se zahradou, dětmi, psem a kočkou.. Takže vysavač by měl umět vlastně vše, co dělám já klasickým vysavačem.. - Učitě potřebuji pomocníka na každý den - VYSÁVAT/vytírat… MUSÍ umět krásně vysát - drobky, psí chlupy, kočičí chlupy, PRACH a jiný bordel, nejlépe i vytřít
Zrovna teď přes léto budou děti a ty naši chlupáči lítat pořád ven-domu-ven-domu…Ještě ke všemu jsme alergici a tak nechci něco, co ten prach je rozvíří, ale něco, co mi opravdu doma pomůže a nebudu muset běhat za ním a kontrolovat co kde nesebral…Tak jsem se odhodlala si udělat radost
Já nikdy robotický vysavač neměla, tak nevím, co očekávat
TAKŽE JAKÝ? SE KTERÝM JSTE SPOKOJENI? JAKÝ VYSAVAČ SPLNÍ MÉ POŽADAVKY?
Předem díky všem! ![]()
Máme pouze vysavač. Velkého dlouhosrsteho psa a malé dítě. Velká spokojenost s iRobot Roomba 966. Opravdu vysato precizně.
@NinaU. Takže ten nevytírá? (To mi nevadi) hlavne kdyz sebere vsechno a nebudu muset kontrolovat a uklizet po nen. Dekuji ![]()
Taky mame Roombu a bomba. Miluju ho! My ho kzpovali 2 roky zpátky a bylo mi řečeno, že si určitě nemám kupovat 2 v 1, protože to pak ani jedno neudělá pořádně. Ze prostě 1 robot na vysávání a 1 na vytírání.
Já mám Xiaomi Mi Robot Vacuum mop essential a jsem spokojená. Mám doma dvě kočky a psa, takže každý den musí vysávat a dokáže sebrat fakt všechno i kockolit co kočky občas vynesou na tlapkach. Vytirat teda taky umí, ae s tím spokojená moc nejsem to ty vysavače ještě tak dokonale neumí. Co se týká vysávání, tak je fakt skvělý
@nickanonym
Ne, nevytira a na vytírání bych každopádně pořídila zase jiného co děla jen to. Ale co do kvality vysavani je super ![]()
Já mám Xiaomi. Přesný název z hlavy nevím. Je 2v1 a jsem spokojená.
Máme Xiaomi roborock s6, stírá i mopuje a za nás spokojenost.
@fíkofka To je na jednu stranu logické, možná něco jako pračka a sušická 2 v 1 taky bych nepořídila, protože jedno z toho vždycky neudělala tak pořádně jako treba jen samotna pracka. Dekuji za tip ![]()
Ještě bych se zeptal, do čeho jsou náhradní díly. Hlavně baterie, ta klekne první. ![]()
Vy, co mate Roombu, jak je na tom s dlouhymi vlasy? Vycetla jsem, ze ma gumove kartace a ze by se na ne snad nemely namotavat.. V rodine je nas nekolik s extra dlouhejma vlasama plus pes, tak bych rada neco, co to zvladne a z ceho to vsechno nebudu pak pul hodiny vymotavat.
Ahoj, předem se omlouvám za anonym - sice nejde o důvěrné informace, ale o nepropálení vánočního dárku, což sice není podle pravidel, ale snad omluvitelné
.
Já mám robotický vysavač iRobot Roomba, je naprosto dokonalý, ale dostali jsme ho a sami bychom ty peníze za něj nikdy nedali (přes 10 000). Chtěla bych dát robotických vysavač k vánocům někomu z rodiny, komu už úklid dělá problémy a moc by pomohl. Stačí na vysávání, vytírat nemusí, všude jsou koberce. Nemám na to ale v žádném případě takový rozpočet, potřebovala bych tak do 3 000 Kč. Koukala jsem, že výběr je opravdu velký a ceny různé, nechci koupit šunt za pár korun, co nebude fungovat. Máte někdo doporučení v této cenové kategorii? iRobot to asi nebude, ty jsou všechny drahé, ale nevím, jestli se platí značka, jsou ještě jiné značky taky dobré? Např. mě docela zaujal sencor.
@Anonymní píše:
Ahoj, předem se omlouvám za anonym - sice nejde o důvěrné informace, ale o nepropálení vánočního dárku, což sice není podle pravidel, ale snad omluvitelné.Já mám robotický vysavač iRobot Roomba, je naprosto dokonalý, ale dostali jsme ho a sami bychom ty peníze za něj nikdy nedali (přes 10 000). Chtěla bych dát robotických vysavač k vánocům někomu z rodiny, komu už úklid dělá problémy a moc by pomohl. Stačí na vysávání, vytírat nemusí, všude jsou koberce. Nemám na to ale v žádném případě takový rozpočet, potřebovala bych tak do 3 000 Kč. Koukala jsem, že výběr je opravdu velký a ceny různé, nechci koupit šunt za pár korun, co nebude fungovat. Máte někdo doporučení v této cenové kategorii? iRobot to asi nebude, ty jsou všechny drahé, ale nevím, jestli se platí značka, jsou ještě jiné značky taky dobré? Např. mě docela zaujal sencor.
S dovolením se zaháčkuju, taky sháním rodičům vysavač pod strom a přesně jako ty - máme velmi dobrý, ale tolik peněz do toho upřímně rodičům dávat nechci
(Abych nevypadala jak škrt, ani oni by nesouhlasili, abych do nich tolik vrazila.) Tak uvítám jakékoli tipy v této cenové kategorii ![]()