Jaký je váš rok 2011?

1692
22.11.11 09:16

Jaký je váš rok 2011?

Zrovna popíjím kafe a tak přemýšlím jaky ten rok byl šílený(tedy pro nás)Jen doufám že další rok bude o něco příjemnější.Hned začátkem nového roku jsem byla já na operaci žlučníku,poté s jedním synem znovu v nemocnici Laryngitída :cry: Říkala jsem si už bude klid,ale prd!Krátce po té mladší syn chytil rotaviry tak opět pobyt v nemocnici,měsíc na to jsem tam jela s tím stejným se starším synem.Už jsem si myslela že je vše za námi ale nebylo v březnu chlap dostal infarkt a od té doby je pořád nějáky problém :cert: Tak jaký je ten váš rok 2011??Snad příjemnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4760
22.11.11 09:19

rok 2011 je pro mě totálně jiný, než každý jiný rok před tím… od začátku roku nechodím do práce, na začátku února se mi narodil syn… prostě nic neni jako dřív, takže celý rok je ve znamení zvykání si na sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.11.11 09:23

Můj rok? Řekla bych nic moc. Alespoň jsem měla zdravé dítě, což je nejdůležitější, ale jinak byl pro mě tento rok hrozně stresující. Celý leden jsem se připravovala na to, že budu nějaký čas žít sama. Běhali jsme po úřadech a vyřizovali věci, co budou potřeba, až tu muž nebude. Na začátku února odjel do Afghanistánu a 6 měsíců si tam pobyl. Já se denně bála o jeho život, denně jsem musela zvládat věci za 2, denně se potýkala se starostma a věcma, které jsem prostě sama zvládnout nemohla. Je to hrozný psychický tlak jak na nás jako jednotlivce, tak na partnerství. Nakonec jsem to nějak doklepala. V srpnu se nám v pořádku vrátil a 3 dny nato jsem se konečně rozvedla s bývalým partnerem. Září bylo krásné, ale na jeho konci opět muž odjel a dodnes se vrací domů jen na víkendy, občas ani to ne. Takže na mě je toho letos už privela a někdy mám pocit, že jestli to brzo neskončí, tak to nezvládnu :-( Ale na druhou stranu, hned na poprvé po jeho příjezdu se nám podařilo plánované miminko :-) V prosinci očekávám, že konečně bude doma a my si chvilku užijeme toho, že jsme rodina :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
22.11.11 09:32

Náš rok 2011 byl plný změn.
V lednu se nám narodil Tobik,v květnu jsem se odstěhovala za manželem 100 km od domova(úplná změna prostředí,lidí a odloučení od rodiny).V září nám nastoupil náš prvňáček do školy :-).Manželovi rodiče se rozvedli(což bylo krušné).Ale vše jsme docela zvládli na jedničku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.11.11 09:34

starosti,nervy,katastrofy…poslední vykradený sklep i s kolama.
Doufám,že bude líp,ale to si říkám vždy na začátku každého roku.
Tento rok byl,a asi ještě bude pěkně výživný.
Příští rok v září se vracím do práce,pokud jí ještě mám…takže další a další alegorické vozy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

Tak u nác bych řekla že krásný…v dubnu mě přítel požádal o ruku, plánujeme svatbu…v březnu se nám narodilo první miminko do rodiny- neteř, takže změna…Sice jsem na konci roku skončila v práci a jsem ve fázi hledání ale jinak jsem za všehcno moc vděčná a těším se na 2012 :-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230

Bombovní: nechodila jsem do práce, manžel si našel práci tady (předtím 300km daleko), léto jsem strávila s bříškem u vody, narodilo se mi zdravé miminko a teď si užívám mateřství :dance: . Na ty špatné věci a stresy si už ani nemůžu vzpomenout (a ani nechci). Ten dobrý pocit bych přála všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
22.11.11 09:37

Hodně zajímavý a šílený. :roll: :mrgreen: Leden, únor, březen stěhování, předělávání a starosti jestli všechno stihnem než se narodí Honzík. :zed: Duben nejkrásnější měsíc narodil se mi syn. :huban: :dance: Další měsíce byli plné hádek, nakonec jsme zůstali sami. :-( Teď mi neprodloužili nájem, takže příští rok stěhování. :pocitac:

No doufám, že ten další rok bude lepší. :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
29436
22.11.11 09:52

Příspěvek upraven 26.04.16 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.11.11 10:15

Rok 2011 bol pre mna suprovy. Na zaciatku som chodila do prace…potom materska, v dubnu sa nam narodila zdrava a poslusna dcera. Doma je zatial fajn, manzel ma casto home office a tak velka pohoda :-D
Okrem toho bol tento rok dobry aj co sa tyka neplanovanych prijmov…od mamy som dostala 10 000Eur (dedila), z prace mi 3× poslali nejake peniaze - raz odmeny, potom preplatenu dovolenku a potom 10 000Kc ani neviem za co :-D . Dufam, ze aj rok 2012 bude taky dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
22.11.11 10:15

Kdyby nedošlo na to, že se mi psychicky zhroutila mamka, nekomunikovala, nechtěla si nechat pomoci, vyhrožovala sebevraždou - což bylo pochopitelně naprosto šílené, byla jsem na pokraji mých sil, tak bych napsala, že byl ten rok jinak krásný: v lednu mě partner požádal o ruku, v květnu byla svatba, v červnu jsem úspěšně zvládla státnice a v srpnu se nám hned napoprvé povedlo počít naše první miminko :srdce: V závěru je to lepší i s mamkou, pže už se moc těší na vnoučátko :srdce: Pevně doufám, že příští rok nás čekají jen samé dobré věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28730
22.11.11 10:19

No tento rok je zlomový, v únoru jsem se usmířila s mamkou, přitel mě požádal o ruku, v srpnu jsme se brali a hned se nám povedlo počít miminko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.11 10:21

Také poslední dobou bilancuji a přiznám se, že se těším až bude za mnou. Začátkem roku mi manžel oznámil, že chce od nás odejít, pak zůstal a já po dalších dvou měsících zjistila, že má milenku. V půlce roku se rozhodl odejít znovu. Já ho dotáhla do manželské poradny, po týdnu byl zpět. Do toho přišel jeho odjezd do zahraničí kvůli práci na půl roku a jelikož jsem chtěla vztah zachránit tak jsme jely s ním. I když nejsem ten typ co by se do zahraničí těšil. TAkže jsem opustila kamarády, babičky a veškeré aktivity co jsme s malou měly. No byl to boj i dál, ještě dlouho to trvalo ale teď ke konci roku to vypadá, že už se konečně rozhodl definitivně zůstat s námi. Blíží se návrat do čech, já si místo plánování dalšího miminka musím začít hledat práci, protože mojí původní zrušili. A vůbec se mi do toho nechce.

Zdravotně jsme na tom sice dobře všichni, ale psychicky mě to tak vyčerpalo, že doufám, že další rok už bude klidnější ať to dopadne jak to dopadne. A věřím, že to vše k něčemu bylo a za něco stálo :wink:

• Citovat
  • Upravit
6299
22.11.11 10:44

Tak pro nás byl tenhle rok skvělý…od ledna jsem byla na nemocenské, v dubnu nastoupil manžel do super práce za dobré peníze, v květnu se nám narodil Lukášek, v červenci jsme měli křtiny ve velkém, v září jsme jeli všichni 3 do chorvatska na předsvatební cestu a 11.11.2011 jsme měli svatbu…takže skvělý rok…a teď se ještě těšíme na Vánoce a na další rok 2012, který snad bude taky tak supr… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.11.11 10:53

Tak letošní rok byl celkově jiný oproti všem předchozím. V březnu byla svatba, v květnu jsem porodila, tento měsíc jsme se stěhovali, budou naše první Vánoce ve třech :srdce: (vlastně v 6ti, budeme u tchánovců a jejich malé dcerky) :mrgreen:
Byl trochu hektický v nějakých ohledech, ale jsem i spokojená :palec: Jsem zvědavá na ten následující rok, tam bude plno dalších změn 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová