Jaký kočárek - znáte Zopa Calibro??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Zopa Calibro?

Přidejte zkušenost s Zopa Calibro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
10.2.10 09:39

Ahojky,díky za rady.Některej je cenově pro mě opravdu dost,věřím,že se to vyplatí,připlatit si,ale musím se držet níž :-(,jinak ten poslední se mi líbí.Taky jsem včera viděla ve městě u jedný maminy Firkona,ale byl takovej pohledově lehkej,trojkolka,jinej,než jsem viděla v krámě,tak juknu ještě na ten,jestli ho někde najdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.2.10 11:25

Jo,jinak dítko čekám první.....a ten Firkon je pěknej Verano a koukám,že je i lehkej,píšou 12kg,což by bylo super na to moje nošení…juknu,zda ho někde mají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.2.10 12:10

Jadulinko, od Firkonu tě zrazovat nechci, hodně maminek s nima jezdí. Ale ta kolečka otočná, nic moc. Hodně u něj nadávají, že rachtají a tak :roll: No a pak ta bouda - jak u hluboké tak u sporťáku se sklápí jen systémem jako je u autosedaček. Musíš stisknout dva knoflíky po stranách, abys mohla madlo s boudou sklopit :roll: Což mi teda přijde děsný. Mělo by to jít jednou rukou ( třeba jako u Jané, tam máš čudlík přímo na rukojeti u hl.korby tak autosedačky a je to super ) Jinak si to v provozu teda vůbec neumim představit :roll:
Jsou to takový ,,kraviny,, ale pak tě to pěkně otráví, věř mi :wink:

Přijde mi, že ten Esprit je taková zlatá střední cesta a hlavně, je neokoukaný, Firkona má dneska spousta maminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.2.10 13:53

Denny,tak jsem našla v prvním krámě Espiro gtx,zdál se lehký,lehce se skládá,má poměrně velkou korbu a dobře se s ním jezdí i když na krámě neměli přímo gtx,ale otáčela se celá přední náprava,ale gtx objednají a myslím,že je lepší na ovládání.Jen ty barvy mě moc nezaujaly,viděla jsem u jedný maminy tyrkysovej,byl nádhernej,ale je prý jen v tý zelenkavý a takový tmavě modrý,podle fotek se mi moc nelíbí.Takže zatím vítězí ten zelenej,musím to ještě někde zjistit,jak je to s tou modrou barvičkou :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
16.2.10 19:41

Ahoj,
tak já už ho taky konečně viděla v rálu, jela s ním jedna paní na Zličíně. Tak jsem poctivě okukovala :-D
Přišel mi moc hezkej, snadná manipulace a korbička opravdu velká. Měla ten červený a vypadal opravdu moc pěkně a klidně bych si ho teda uměla představit i na chlapečka. Musim teda říct, že kdybych nestihla to Janéčko, tak jdu do něj. jsem ráda, že sis vybrala a že jsem ti snad i trochu pomohla. A hlavně, že budeš spokojená. určitě pak dej vědět, jak jezdítě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.2.10 15:09

Danny,to viš,že jsi mi pomohla,díky moc :-).Ještě mám ale brouka v hlavě, byla jsem už přesvědčená a šla ho objednat, ale koukala jsem, že má strašně maličký nákupní piďikoš,což mi moc nevyhovuje,bydlím za městem a vše budu tahat v kočáru,tady je košík tak max na dvě mlíka :cry: .Paní mě ukecávala,že Danny sport 2010 je lepší a je i vyšší.Cenově je stejnej,ty už jsi mi ho taky radila :-).Sice se mi dvakrát zrovna nelíbí,nejlehčí taky neni,ale už začínám slevovat z požadavků…ještě jsem taky narazila na Quinny speedi,kterej se mi fakt líbí a je použitej půl roku,takže v záruce.Už zvažuju cokoli, i starší a lepší.Měj se fajn,snad už se rozhodnu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.2.10 15:53

Danny,ještě se tě chci zeptat,četla jsem na některý diskuzi(už nevim na který :-) ),že nabízíš autosedačku Chicco. Máš jí ještě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.2.10 16:50

Jadulinko,

speedi je určitě moc dobrý kočár, sama na něj nedám dopustit, ale nemá otočné sezení. polohování je na pásek, takže plynulé, ale chce to gryf, někoho to hrozně štve… jiank je lehoučký, terénní, košík nevypadá velce, ale je nafukovací (všude na obrázcích je zavřený zipama..) a má nahoře síťku na zatažení tak z něho nic nemůže vypadnout..

napadlo mě, kdyby na tenhle: http://www.babypark.cz/…-road-master šla nasait korbička - třeba quinny nebo tak, mohla by to být dobrá kombinace. autosedačka jde, ale originálně to neinzerují… chce to poptat se..

aha, koukám, polohování je taky naklápěcí, jak u té zopy. mně to ale třeba nevadí a můj syn si vyloženě strkal nohy na madlo, takže jemu by to vyhovovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
27.2.10 21:09

Jadulinko, ahoj.
omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozvala,dneska jsem se vrátila po týdnu z Motola.
V sobotu mi začaly kontrakce a vypadalo to na porod. Naštěstí čípek se neotvíral a povedlo se to rozehnat kapačkami.
Jsem ráfda, že to tak dopadlo a že už jsem doma :-D

Já nevim, mě by ten nákupní košik nevadil, ale záleží na tobě. Ten Danny sport se mi líbí asi tak stejně jako ten Espiro. Možná se mi i víc líbí provedení hl.korbičky. Určitě je tam líp řešení odvětrání na léto. No, ale jak píšeš, zas ta váha :nevim:

Ten Quinny je hezkej taky, mě osobně se líbí. Jen to sezení je prostě jen proti směru a jak psala Nataša, polohování je páskem. Přijde mi to nic moc :roll:
Myslím, že to otočné sezení určitě využiješ :wink:
No, držím palce. Já bych asi volila to Espiro, přijde mi takový hezčí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.3.10 16:57

Denny,ahojky.....tak snad jste oba dva v pořádku, chtěla jsem se zeptat,kdy máš termín?? Tak vám holky děkuji oběma i Nataše za názor,Quinny speedi se mi fakt moc libí,je lehoulinkej,sporťák jsem na kráme zvedla pomalu jednim prstem :lol: ,no jinak kočárek už máme,tak jsem vybírala,vybírala a snad jsem nepřebrala…ale vyhrála u mě cena,jinak bych volila jinak…nakonec mám x-landera xt a co čtu recenze na netu,je to různorodý,tak snad bude vše v poho…říkám,zvítězila u mě spíše cena,koupila jsem sporťák tyrkysovej,kolekce 08,byl poslední na krámě a v akci,no a k němu mám od sousedky korbu i s taškou šedivou,používanou 4 měsíce,tak uvidim.....má jako u quinnyho polohování páskama,jde ve sportovní verzi nastavit jen jedním směrem a přijde mi malý,snad se tam malej vejde v zimě i s fusakem,někde píšou,že ne :-? .Mysliš,že jsem koupila dobře? Zas na to mý tahání do schodů mi přišel dobrej,že je malej a poměrně i lehkej.....uvidim.Tak vy dva se držte (teda hlavně malej,má ještě čas…)Ahojky a dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.3.10 18:44

Ahoj,
tak nakonec jsi koupila úplně něco jinýho viď :wink:
Sama uvidíš, jak budeš spokojená, mě by jen mrzelo to otočný sezení a ta GT3 je na tom váhově stejně jako ten X Lander a navíc, jak píšeš, ty hluboký korbičky jsou dost prťavý a v X Landeru nemá ani polohování zádíček. Ale zase jestli jsi to koupila za hodně dobrou cenu, tak bych to neřešila :wink:
A ten XT má ty přední kola zatáčecí nebo jen otáčecí nápravu? Jestli máš jen natáčecí, tak ti nepůjde jet pozpátku a na místě se tak nevytočíš jako s těma zatáčecíma. Ale prosím tě, jen upozorňuju na tyhle věci abys pak nebyla překvapená nebo zklamaná. já na první měla sporťák Quinny Free Style XL s natáčecí přední nápravou a když svítilo na prcka sluníčko a já chtěla jet po spátku, byl kočár prostě neovladatelný :roll:
Jinak já mám termín 27.4. tak doufám, že vydržíme :wink:
Ale doktorka mi řekla, že stačí ještě aspoň ten devátý měsíc a pak už by to bylo i pro miminko O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.3.10 20:56

jejda.. denny, tak držím palce, ať vydržíte!!!!

Xlander XT je trojkolka s otočným aretovatelným kolem.

osobně nejsem moc příznivce xlanderů, ale snad budeš Jadulinko spokojená.. recenzí na xlandera je hodně, protože je hodně kupovaný, jsou i více vidět případné nešvary, je to stejné jako u slaloma..

myslím, že je rozhodně lehčí než GT 3 :wink:

pokud byl za dobrou cenu, .. ty nové mi teď přijdou trochu předražené… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.3.10 14:31

Jojo,přesně tak…nakonec jsem koupila úplně něco jiného,tak snad to bude dobrý…přesně tak,je to tříkolka s jedním otočným kolem,na ovládání mi přišla dobrá.Polohování nemá až do úplného lehu,ale prý tam zbývá jen pár stupňů do lehu,tak uvidím, v praxi.Jinak já mám termín 10.5. a včera jsem se dle ultrazvuku dozvěděla,že je malej nějak větší 8-o .než má na 30tt být,tak teda nevim,kdo ho bude rodit,protože se i tak hrozně bojim a už se nám to taky blíží :-? .Tak vy dva s malym se držte,bude to dobrý,chce to hlavně klid.Jinak vám oběma díky za názor ke kočárku :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.10 15:25

Jadulinko, tak ta trojkolka je na manipulaci dobrá. No a uvidíš, myslím, že budeš spokojená. Hlavně že je lehký :wink: A přijde mi i dost prostorný, jsou i mnohem menší kočárky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.3.10 11:57

Denny,taky si říkám…a stejně uvidím až časem,jestli mi vyhovuje,na manipulaci by měl být dobrý,jak říkáš :-).A co ty,už máš kočárek koupený?Taky už se Ti to blíží,viď :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí