Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Zopa Calibro?
Přidejte zkušenost s Zopa Calibro…ani mi nemluv. Ze španělska už po druhé posunuli závoz Janéček do čech
tak že prý až přelom březen/duben.
Už jsem docela nervozní. termín mám sice až 27.4., ale trápí mě pořád to tvrdnutí a včera o plnoci jsem už zas málem jela do Motola. Naštěstí to přestalo.....
Pani mě uklidňuje, ať nevybírám jiný kočárek, že se to určitě stihne
taky jiný nechci, ale co když se to fakt nestihne???
ach jo, já nemůžu mít nic normálně
![]()
Ahojky,chtěla bych Ti odpovědět,sice už asi kočárek máš,ale jen Ti chci říct,že já Zopa Calibro mám…Jsem s ním nadmíru spokojená.Malá se do hl.korbičky vlezla až do 8.měsíce a to je celkem dlouhá a teď máme sporťák.Je sice pravda,že polohovat jde jen jako houpačka,jak psala maminka,která Ti odpovídala na dotaz,ale malé to rozhodně nevadí.A kdyby to miminkům přeci vadilo,tak výrobci nedostanou na prodej atestaci a nemohl by se vyrábět,nemyslíš?Takže já mám na něj jenom chválu.
Dobrý den, jen chci upřesnit, že zopu mám, malý má 8,5 měsíce ,dnes je březen a krásně se do hluboké korby vejde a to patří k větším miminkám
.Není teda pravda , že je jen do 6měsíců Pája
sprite…mám pocit, že dneska lze dostat atest na cokoliv
A jde prostě o to, co komu vyhovuje. Mě osobně by vadilo, že by malý spal ,,v sedě,, naklopený s nohama nahoru. Ale je to prostě každého věc, co si zvolí ![]()
pájo, ono jde o to, kdy se mimi narodí… ![]()
A taky většinou okolo toho půl roka už v korbičce ani být nechtějí a chtějí koukat ven
My jsme měli smůlu, i když jsme měla v korbičce polohování zad, zima byla před náma a už se nám tam nevešel.
To ano , to záleží … právě.. náš malej tam byl celou zimu resp. ještě pořád zima je , fusak, špaň.deka a samossebou teplá komb. a narodil se v červnu…má teď 9,5 kg a je tam stále…Jediné co je škoda, je , že tam není polohování zad, ale to jsme vyřešili polštářkem.A mohu se zeptat , vy tento kočárek máte??? P.
pájo, nám se Ondra narodil v dubnu, takže v říjnu v 6 měsících, oblečený s flízovým fusakem to bylo jasné, že se tam nevejde. Polohování jsem ocenila, od 4 měsíce jsem ho trochu přizdvihla, bylo to fajn. Kamarádka měla holčičku v listopadu, takže to měla naopak - vrstvy ubírala a holčičku tam odvozila do 8 měsíce. Pak už tam stejně nechtěla být a tak šla do sporťáčku. Vám to teda taky vyšlo bezvadně ![]()
Tenhle kočárek přímo nemám, ale měla jsem možnost ho okouknout, když jsem byla těhotná. Mě se líbil, ale prostě neuznávám to polohování sportovní nástavby formou naklápění ![]()
Ahoj holky prosím vás moc o radu…jak se skládá kočárek Zopa calibro???vubec nevíme jak se skládá a potřebujeme se to doučit do soboty jedeme na výlet
moc děkuji za rady ![]()
Dobrý den potřebovala bych poradit četla jsem že jste měla kočárek zopa calibro nevíte jak se kočárek skládá??v sobotu jedeme na výlet a my si nevíme rady se složením kočárku
děkuju moc za radu ![]()