Jaký kočárek - znáte Zopa Calibro??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Zopa Calibro?

Přidejte zkušenost s Zopa Calibro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
3.3.10 15:07

…ani mi nemluv. Ze španělska už po druhé posunuli závoz Janéček do čech :roll: tak že prý až přelom březen/duben.
Už jsem docela nervozní. termín mám sice až 27.4., ale trápí mě pořád to tvrdnutí a včera o plnoci jsem už zas málem jela do Motola. Naštěstí to přestalo.....
Pani mě uklidňuje, ať nevybírám jiný kočárek, že se to určitě stihne :nevim: taky jiný nechci, ale co když se to fakt nestihne??? :roll: ach jo, já nemůžu mít nic normálně :-? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sprite
19.5.10 14:51

Zopa Calibro...

Ahojky,chtěla bych Ti odpovědět,sice už asi kočárek máš,ale jen Ti chci říct,že já Zopa Calibro mám…Jsem s ním nadmíru spokojená.Malá se do hl.korbičky vlezla až do 8.měsíce a to je celkem dlouhá a teď máme sporťák.Je sice pravda,že polohovat jde jen jako houpačka,jak psala maminka,která Ti odpovídala na dotaz,ale malé to rozhodně nevadí.A kdyby to miminkům přeci vadilo,tak výrobci nedostanou na prodej atestaci a nemohl by se vyrábět,nemyslíš?Takže já mám na něj jenom chválu.

• Citovat
  • Upravit
22paja
2.3.11 10:52

mám zopu

Dobrý den, jen chci upřesnit, že zopu mám, malý má 8,5 měsíce ,dnes je březen a krásně se do hluboké korby vejde a to patří k větším miminkám :-D .Není teda pravda , že je jen do 6měsíců Pája

• Citovat
  • Upravit
22paja
2.3.11 10:53

také kočárek chválím…lépe jsem si vybrat nemohla

• Citovat
  • Upravit
8041
2.3.11 17:33

sprite…mám pocit, že dneska lze dostat atest na cokoliv :roll: A jde prostě o to, co komu vyhovuje. Mě osobně by vadilo, že by malý spal ,,v sedě,, naklopený s nohama nahoru. Ale je to prostě každého věc, co si zvolí :wink:

pájo, ono jde o to, kdy se mimi narodí… :wink:
A taky většinou okolo toho půl roka už v korbičce ani být nechtějí a chtějí koukat ven :wink: My jsme měli smůlu, i když jsme měla v korbičce polohování zad, zima byla před náma a už se nám tam nevešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22paja
2.3.11 19:31

To ano , to záleží … právě.. náš malej tam byl celou zimu resp. ještě pořád zima je , fusak, špaň.deka a samossebou teplá komb. a narodil se v červnu…má teď 9,5 kg a je tam stále…Jediné co je škoda, je , že tam není polohování zad, ale to jsme vyřešili polštářkem.A mohu se zeptat , vy tento kočárek máte??? P.

• Citovat
  • Upravit
8041
2.3.11 20:26

pájo, nám se Ondra narodil v dubnu, takže v říjnu v 6 měsících, oblečený s flízovým fusakem to bylo jasné, že se tam nevejde. Polohování jsem ocenila, od 4 měsíce jsem ho trochu přizdvihla, bylo to fajn. Kamarádka měla holčičku v listopadu, takže to měla naopak - vrstvy ubírala a holčičku tam odvozila do 8 měsíce. Pak už tam stejně nechtěla být a tak šla do sporťáčku. Vám to teda taky vyšlo bezvadně :wink:
Tenhle kočárek přímo nemám, ale měla jsem možnost ho okouknout, když jsem byla těhotná. Mě se líbil, ale prostě neuznávám to polohování sportovní nástavby formou naklápění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.4.13 12:56

skládání kočárku

Ahoj holky prosím vás moc o radu…jak se skládá kočárek Zopa calibro???vubec nevíme jak se skládá a potřebujeme se to doučit do soboty jedeme na výlet :) moc děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.4.13 12:59

Dobrý den potřebovala bych poradit četla jsem že jste měla kočárek zopa calibro nevíte jak se kočárek skládá??v sobotu jedeme na výlet a my si nevíme rady se složením kočárku :( děkuju moc za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí