Jaký kočárek??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
12.10.05 21:29

Ahoj,

my jsme taky chteli kocarek do 8tis., tak jsme se segrou v obchode objevili od FreeLine Pati Combi, ma prehazovaci rukojet, nafukovaci kola, 4kolka, mimi se dava do tasky, ktera se vklada do sportaku. Na internetu jsem ho pak poridila za necelych 7tis. i s plastenkou, sitkou a prebalovaci taskou. Jsme maximalne spokojeni. Jedina jeho nevyhoda muze byt, ze potrebuje dvere alespon 70cm, ale to nam nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
12.10.05 21:46

Ahoj,
my máme výše zmíněný Kajtex Sprint a jsme s ním zatím moc spokojeni. V současné době, kdy jsme přestali používat vložnou tašku, oceňuju prostornost kočárku (vejde se tam krásně i ve fusaku) a na zimu i jeho polstrování (netáhne tam jako do Deltimu-nevím druh). Ke sporťáku jsme zatím nedošli tak nemohu posoudit. Jezdí super, těžký je tak jako ostatní trojkombinace v této cen. relaci. Tako je hodně podobný (má ho kamarádka), takže já doporučuju tyhle dva. Šťastnou ruku ve výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
12.10.05 22:07

Ahoj,
my máme kočárek BAMBINO SPORT LUX a za 8 měsíců používání k němu nemám jedinou připomínku. Je fajn do města i do terénu. Nevím odkud jsi, ale firma sídlí na severní Moravě ve Vsetíně a ve Valašském Meziříčí a není problém se domluvit s velice ochotnou paní majitelkou, na kočárek se zajet podívat a popř. si vybrat podle vzorníku barevnou kombinaci látek, kterou ti do měsíce vyrobí. Více snad najdeš na http://www.bambino-kociky.sk/CZ/default1.htm. A cena je více než přijatelná - včetně vnitřní tašky na malé miminko, tašky na rukojeť a pláštěnky mně kočárek vyšel na neuvěřitelných 5400,– Kč.
Takže přeji šťastnou volbu…
Dobrou noc
Hanka a Hanička 8,5 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.10.05 06:55

já zase doporučuju polský kočárek Bebetto Joker za 5600 Kč, na čáryfuku jsem ho viděla za 5000 Kč. Je k vidění na www.bebetto.pl

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.10.05 07:33

Ahojky,
my máme Inglesinu Magnum a jsem s ním hodně spokojená. :D Pro mě bylo důležité to,aby byl kočárek lehký,velký,dobře složitelný, pochopitelně taky hezký, aby houpal,chtěla jsem trojkombinaci a nafukovací kola a taky spíš vyšší kočárek, takové ty nižší sportovní typy jsem nechtěla.Takže to asi záleží na tom,jakou máš představu,co by měl splňovat a kde s ním budeš jezdit.My ho máme na jízdu do terénu,ale stejně tak působí elegantně i na silnici.Jsem s ním opravdu spokojená, jezdíme s ním 19 měs. a měli jsme jen jednu poruchu -praské pérko u jednoho kola,které nám v rámci záruky druhý den přivezli a manžel ho namontoval (nabídl se sám, že to udělá,jinak by to pochopitelně udělali ti servisáci).Opravdu jsem s ním spokojená,vřele doporučuji.Cena byla cca 11500,–i s příslušenstvím (taška,pláštěnka,síťka,hygienická vložka).Ideální kočárek asi neexistuje, každý má prostě něco.I já jsem našla na „mém favoritu“ chybičky,ale to holt tak je.Důležité je,aby ty chyby nebyly takové,které by převyšovaly ta pozitiva,to by bylo špatné. Ale hrozně moc záleží na výběru kočárku, opravdu si s tím dejte práci a vyberte dle vašich požadavků ten nej, vyplatí se vám to. Co slýchám od kamarádek, udělali jsme dobře,že jsme obešli snad tisíc obchodů a vybírali dlouho, vyplatilo se nám to.Když poslouchám,jak jsou jejich kočárky těžké, neskladné, praskají konstrukce…tak jsem ráda,že jsme zainvestovali do kvality (aspoň v tomto případě, např. o naší digitální pračce Elektrolux to říct nemohu… :evil: ).A taky vybírejte prostorný kočárek,pamatujte na zimní fusak a pokud budete mít velké dítko jako my, budete mít co dělat ho do lecjakého menšího kočárku „nacpat“. Nezlobila bych se,kdyby Inglesina byla o kapičku delší… :wink:
Tak dobrý výběr a krásné zdravé mimi přeje Maxik+Péťa

• Citovat
  • Upravit
1009
13.10.05 07:46

Zdravím všechny maminky!
Pro Irias a další: kočárek od Patronu Apollon Alux má sice větší rozchod kol (je to kvůli stabilitě, jelikož je jinak lehký), ale ten je 67,5 cm- tj. přibližně o 4 cm víc, než jiné. Měřili jsme to teď o víkendu v obchodě. Je pravda, že třeba do starých paneláků se nevejde do výtahu. Mimochodem, pokud ho někdo sháníte a jste poblíž západních Čech, tak v Sokolově v Děťátku ho mají stabilně o 1000 levnější (8990) než kdekoli jinde a jsou tam neskutečěn ochotní.
Zatím jsme také ve fázi rozhodování, ale nejspíš do něj půjdeme.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
25.10.05 14:03

Ahoj maminky,

musím napsat naše zkušenosti s kočárkem Bebeto Tiger - ostatní Bebeta jsou ale podobná. Máme poblíž supr obchod s supr prodavacem. Ale i tak jsme naletěli. Kočárek je hezký, prostorný, má přehazovací rukojeť, tašku … Ale: váží 20 kg (řekli nám 15,5). Když ho předěláte na sporťáček, má zádové polohování jen na 3 pozice, z toho 1 je úplný leh, 2. téměř leh a 3. KOLMÝ sed. Na víc na zadeček je tam sotva 20 cm . tudíž to musí být pro prcka děsně nepohodlné. K tomu přičtu i to, že hned nový měl vady v šití, někde to bylo za okraj a jinde jim jaksi i ten okraj utekl. Nánožník lze připnout pouze za boudičku (jince i za tělo kočárku a dítě nemusí být utemované). Výhoda je, že na nošení má madla. nevýhoda je, že nejsou ve vyváženém místě, tudíž když kočár za ně vemete, přepadne vám dozadu.
No, má zkušenost je jednoznačná - polskou výrobu nechci.
Přeji šťastnou ruku při výběru.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
25.10.05 14:19

Milé mamky,
taky jsme řešili kočárek. Tak dlouho jsem vybírala a porovnávala, až jsme koupili Big Car Magnum - hluboký +
dá se předělat na sporťák. Stál myslím 7000, včetně tašky na mimi, taškou na kočár, pláštěnkou a nákupním košíkem. Ze začátku byl fajn, ale byl DĚSNĚ TĚŽKEJ! bylím na okraji prahy, jezdím i do města i do pole, tak jsem ocenila nafukovací kolečka, ale jinak jsem se s ním dost nadřela. Skončili jsme minulý týden u tříkolky Jané, původně jsem jí vůbec nechtěla, hlavně kvůli ceně, ale řeknu vám, že nechápu, jak jsem se s tím těžkým kočárem mohla rvát víc než půl roku. Sice jsme v začátku koupili relativně levný kočár, ale teď jsme zainvestovali do drahého, takže jsme neušetřili nic, naopak. mít tuhle zkušenost rovnou, šla bych do lehké Inglesiny, má docela velkou korbu, dá se z ní udělat sporťák. Musím říct že velikou výhodou jsou podle mého soudu otočná přední kolečka, která se dají zablokovat. NO držím vám palce.

Postýlka - koupili jsme dřevěnou se 2 polohami na spaní a stahovacím bokem a jsme rádi. vyndavací příčky v boku mi připadaly nepraktické, protože je prcek bude asi brzo umět vyndavat sám a to nechci :-), naše malá už spí v „dolním patře“ postýlky a bok máme stažený pořád, je to úleva pro naše záda.

Mějte se krásně,
maya + adélka 7 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
25.10.05 14:30

Ahojky,

holky máte některá zkušenost s kočárkem Bambi Boomerang?

Děkuji.
R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.05 14:37

Ahojky, mě by zajímalo, jestli některá nemáte zkušenosti s Inglesinou Zippy..nemyslím jenom sporťák, ale i autosedačku a hlubokou vaničku. Díky Mirka 19 tt

• Citovat
  • Upravit
635
1.11.05 08:36

Ahoj,
taky jsme původně uvažovali o Tako kočáru, byl velký, teplý a pěkný. Teď jsme se šli o víkendu opět podívat do krámu kde jsme se na ně dívali předtím a měli tři. Poprosili jsme prodavačku jestli nám je může ukázat jak se skládají atd. A on říkala že nejsou na prodej, že to jsou reklamace. Tak jsme se zděsili že v jeden den tam mají tři kočáry Tako na reklamaci. Jiné tam neměli. Tak jsme rychle vycouvali s myšlenkou koupit TAKO. Pomohly i diskuze na internetu, kde 50% maminek říká že je fajn a 50% maminek že TAKO už nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
1.11.05 11:18

Ještě jedna diskuse o TAKu je na https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.11.05 16:17

Názor na tyto kočárky

Ahoj maminky, dneska jsme si s manželem udělali výlet a objevili jsme tyto kočárky. Prosím jestli s nimi máte některá zkušenost, napište mi, pomůže nám to při výběru :

kočárek Manhattan od Baby Weltu
kočárek Big Foot od Hoca
kočárek Nizza od Knorru ( zatím je druhý favorit )
kočárek Pati NT Sport od Free Line ( to je zatím největší favorit - jen se děsím těch Poláků )
kočárek Tino od Free Line

A to jsou všechny :wink: Děkujeme moc za radu.

• Citovat
  • Upravit
1376
6.11.05 20:30

Ahojky. Skusim pripojit svoju skusenost a skusenost znamych.
Tako a Deltim sa znamym uplne rozpadli, doslova na stav, ze ich mohli rovno polozit ku kontajneru. :-(( Tym nechcem pisat ze su zakonite zle, len sprostredkovanu skusenost. S ostatnymi kocikmi skusenost nemam.
My sme mali podedeny tiez polsky kocik steggi, a nemali sme s nim ziadnu zlu skusenost. Ono u tych polskych kocikov naozaj dost zalezi od vyrobcu, nemyslim si ze polsky kocik=zly kocik.
Steggi ma priestornu vanicku, je pomerne lahky ten s nenafukovacimi kolesami okolo 12kg, cena je tiez prijatelna :-)
Sportak sme mali tiez podedene peg-perego veneziu a ten ma nejak neuchvatil, tiez tam nie je poriadny sed, ale len taky nakloneny (novsie perega uz maju priamy sed) Ja osobne obdivujem maminy ked vlacia 15-20kg kociky po meste, mne sa to zda vhodne len na sport a do terenu. Ja som asi leniva, alebo co pre mna je 8kg kocik tazky :-( takze teraz kupujem Brevi grillo s jeho super 5,9kg :-) a to taky Mothercare ma len 4,9kg 8O a je to sportak, nie golfky.
Niekto sa tu pytal na Inglesinu Zippu, tie si kamoska velmi chvali, kupila ich v bazari, ale skoro nove :-)
Prajem stastnu ruku pri vybere kocika!
steggi najdes tu http://www.babyland.sk/…/149-B21.jpg /> http://www.babyland.sk/…150-c705.jpg
http://www.babyland.sk/…/124-P39.jpg /> Cena je v slovenskych korunach v Kc bude este tak o tretinu nizsia. Na tejto stranke www.babyland.sk najdes aj Jane, tak mozes pozriet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bejushenka
15.3.10 14:04

Ahoj, já mám kočárek teď půl roku. Koupili jsme Firkon Verano a musím uznat,že až na drobné mušky jsem s ním velice spokojená. Hluboká vanička je dostatečně velká a menší děťátko v ní lze posadit,jednoduše předěláš golfáč, kolečka jdou pěkně složit a vejdou se i do malých aut, autosedačka - a to je velká výhoda, na kterou nesmíš zapomenout,až budeš kupovat…lze nacvaknou na kolečka (sama autosedačka je šíleně těžká a budeš běhat po doktorech i po nákupech), kočárek se krásně..lehce ovládá a má i spousty jiných výhod. K nevýhodám patří to,že ručka nejde libovolně přetáčet podle toho,jak svítí slunce a sřecha není podepřená pevnou podporou,takže ji asi budu muset trošku naškrobit…ale jinak jsem s ním dost spokojená. :-o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4