Jaký kočárek do terénu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
26.2.12 21:50

Mutsy UR můžu pochvalit do terénu uzasnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.2.12 09:13
MMartina1 píše:
Nelluška píše:
I,COO Platan, opravdu bomba do terénu a stabilní, ale těžší, ale to asi ty stabilní kočárky bývají.

Ten už se myslím nevyrábí. Nástupce je I´coo peak 4. Ale I´coo jsou dost těžké kočárky a zakladatelka chtěla lehký kočár. Jinak do terénu je opravdu nepřekonatelný. Píšu to skoro v každé diskusi, kámošce spadl z lanovky na Dlouhé Stráně a nic se mu nestalo :lol: , je to tank. Ale fakt těžký.

No a já přispěju svou troškou do mlýna (holky od Mutsy už mě znají :lol: ). Já jsem pro Gesslein F6.

aha, to jsem si nevšimla. :-( tak to beru zpět, je opravdu dost těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
27.2.12 10:24
julniki píše:
http://www.baby.patron.eu/…apollon-alux :palec:

ahoj, taky máme patrona, do terénu je fakt super, zvládne i zorané pole :mrgreen: ale do auta je velký - my ho máme doma, nikam nepřevážíme, neskládáme, koupila jsem právě na doma na aukru za 2tis a jsem moc spokojená…není mi ho líto a až ho odrbeme, tak půjde z domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.2.12 12:39
kokomo píše:
julniki píše:
ahoj, taky máme patrona, do terénu je fakt super, zvládne i zorané pole :mrgreen: ale do auta je velký - my ho máme doma, nikam nepřevážíme, neskládáme, koupila jsem právě na doma na aukru za 2tis a jsem moc spokojená…není mi ho líto a až ho odrbeme, tak půjde z domu…

My máme Felicii combi a složený bez koleček se vejde :mrgreen: ale je to teda boj :)

• Citovat
  • Upravit
119
27.2.12 12:48
julniki píše:

Pod tenhle se podepíšu , máme od narození až dosud . je perfektní a prostorný malý má 2 a 1/2 roku a stále tam vleze i s fusákem :palec: a do terénu a sněhu super
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.2.12 12:57

My jsme s ním jeli už i po poli :lol: Zatím jsme v hlubokém (7měs.) ale na jaro půjde do sporťáku brzo snad bude sedět :palec:

• Citovat
  • Upravit
1726
27.2.12 16:34
julniki píše:
kokomo píše:
julniki píše:
My máme Felicii combi a složený bez koleček se vejde :mrgreen: ale je to teda boj :)

No nám se vejde do auta i s kolečkama, ale já ho tam bohužel nezvednu, ne že by byl tak těžký, ale blbě se s ním manévruje…jinak po poli s ním jezdíme poměrně často, ale pozor, má nízko košík, takže je pak jako prase :lol:
jo a naše malá (13 měs, 76 cm) jezdí ještě pořád v hlubokém (tedy bez vložné tašky) ve fusaku a jak se jí tam líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.2.12 17:50

Patron je do terénu jednoznačně nejlepší. A dávám ho do auta raději než náš moderní Dorjan Danny Sport. Jednoduché složení a jenom shodím kolečka. Dávám ho do Favorita a ten má dost úzký kufr, takže tam ho dávám jakoby položený tou úzkou hranou na dno kufru. Už mám na to vycvičený chvat :-) Za to do Octavie, která má megakufr, se mi dává pěkně blbě. Právě proto, že tam ho dávám klasicky naležato a musím se s ním moc natahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
27.2.12 18:00

Přidávám tip na náš bezkonkurenční HOCO Zaphir - Xsportline :palec:
nemá chybu, má spoustu vychytávek, jako odepínací střechu a všitou moskytieru, sporťák jde úplně do lehu a je velký a prostorný. A projeli jsme s ním každý terén, včetně neposečeného pole :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
8.3.13 08:51

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s x-lander XA?? Jedeme začátkem května na dovolenou do Beskyd, chci tam dost pěšky výletovat s kočárkem a pořád nevím který koupit, aby byl skladný do auta (nezabral zbytečně moc místa) a aby byl pohodlný pro malého i na spinkání, protože budeme třeba půl dne venku, tak aby s ischrupnul v pohodlíčku a pak to hlavní, aby jsme s ní všude vyjeli i tam, kde budou trochu kameny, prostě kde nebude asfalt :-) děkuji všem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.3.13 11:50

Kasarádka s ním tady jezdí a je hrozně tvrdej. Lepší je Jané, skladný, široký a odpružený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.7.16 12:54

Jaký kočárek do terénu?

Zdravím všechny účastníky diskuze, chtěla bych oživit diskuzi na téma „Jaký kočárek je vhodný do terénu?“.
Potřebovala bych poradit s výběrem kočárku. Bydlíme na vesnici, kde je jediná asfaltová cesta ta příjezdová a ještě do kopce. Jinak tráva a „polnačka“ - ovšem samý kámen. U nás na dvoře zatím pouze tráva. A když zaprší, nebo odtaje sníh, tak se objeví jílové lepivé bláto. :-( S kočárkem nemám v plánu sportovat, nejraději bych trojkombinaci, ovšem jsem svolná i s hlubokým a sporťákem zvlášť, problém s prostorem k uskladněním nemáme. Auto máme Škoda Roomster, tak do něj snad půjde naložit vše. :)
Děkuji všem za rady. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.7.16 13:01

Máme Hartan Top line S, má vyměnitelnou nápravu, takže místo dvou menší otočných koleček si tam snadno dáš 2 velká a máš klasická 4 velká kola, která projedou všude (sníh, kořeny), výměna trvá tak půl minuty. Je těžší, ale zase konstrukce něco vydrží a skládá se dobře, do auta v pohodě, i do menšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.7.16 13:02

Jaký kočárek do terénu?

…ještě bych měla pro pořádek doplnit, že by bylo fajn, kdyby měl kočárek vetší korbičku(rodit budu v lednu a vzhledem k mé velikosti a výšce partnera předpokládám, že nebudeme mít malé dítě), takže i pohodlnou výšku kočárku(mám 180cm a partner 185cm) a u sporťáku bych uvítala polohování do úplného lehu…

Děkuji :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.7.16 13:04

Děkuji mnohokrát, mrknu na něj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...