V 5 měsících ve sporťáku

31
21.2.12 21:46

v 5 ti měsících ve sporťáku

ahoj maminy.Mám 5-ti měsíční holčičku a je to malej obřík, už se mi nevejde do kočárku, tak zítra bude premiéra se spor´tákem. jen mám strach aby mi tam malá nemrzla, přece jen mi to přijde brzo na sporťák, ale nemám na výběr. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
21.2.12 21:48

Tak mrznou určitě nebude, když dáš fusak a nánožník :palec: a když bude ležet, tak v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
21.2.12 21:50

My jezdili ve sporťáku od 4 měsíců. Taky máme obříka a navíc nechtěl v hlubokém ležet. Ale to bylo léto. Já bych to zkusila. Určitě nezmrzne, dáš fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
21.2.12 21:51

Ahoj, moje Kacka uz take pres mesic jezdi ve sportaku a nemrzla, mela kombinezku a byla ve fusaku a byla hezky vypecena i v tech mrazech a obcas jsem pres ni do toho fusaku dala jeste decku kdyz byla velka zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
21.2.12 21:56

ahoj, dávala jsem malou do sporťáku téměř na den v 5. měsících a žije ;) nikdy jsem ani nepoužívala nánožník, když hodně fučel vítr nebo sněžilo, nasadila jsem pláštěnku, ve fusaku byla zabubaná ani jí nebylo vidět. Pokud ti profukuje boudičkou, dala bych pod tělo deku a na to teprve fusak. Tak snad už se to počasí umoudří a bude teplo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
21.2.12 21:57

Já to taky teď s přítelem řeším, jestli už do sporťáku nebo ne. Jsou nám 4 a půl měsíce. Koupili jsme xlander a korbička je malá s fusakem. Sporťák jde do lehu, ale přítel říká, že až bude sedět - ale to nevím, jak ho tam narvu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10482
21.2.12 21:58

Základem je dobrý fusak a pak nezmrzne.třeba moje děti mají tohle rády,krsne usinaji.moje děti obě jezdily od 5m ve sportaku.starší když šel do sportaku jeli jsme akorát na šumavu,byl duben ale byla zima,sychravo,déšť.a nijak mu to nevadilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.2.12 21:59

tak to jste mě holky potěšily, fusak už tam mám samozřejmě ehm zabudovanej :lol:it no jsem na to zvědavá jak se bude malá cítit, ale hlavně už se nebude mačkat a to je pro mě nejdůležtější. Jinak bydlím na vesnici a docela krátce, tak mě asi místní properou, že tak malé mimi už je ve sporťáku. no ať si trhnou. A cvám fakt dík za vaše odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.12 21:59

Náš malej šel do sporťáku taky v pěti měsících (prosinec 2010). Měla jsem z toho špatnej pocit, ale korbičku nesnášel, i když by se do ní ještě nějakej čas vešel, tak nám nedal na vybranou. A bála jsem se zbytečně, rozhodně nemrznul, měl kombinézu teplý fusak a nánožník, případně ještě deku.

• Citovat
  • Upravit
1950
21.2.12 22:01
softvelvet píše:
Já to taky teď s přítelem řeším, jestli už do sporťáku nebo ne. Jsou nám 4 a půl měsíce. Koupili jsme xlander a korbička je malá s fusakem. Sporťák jde do lehu, ale přítel říká, že až bude sedět - ale to nevím, jak ho tam narvu :nevim:

8o mě holka začala sama sedět v 10měs. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.2.12 22:04

já mám právě taky x lender. a stou velikostí je to u téhle značky na … pytel. dobře mi tak, měla jsem tenkrát koupit praktištější a nekoukat na vzhled :( ale na terény u nás na šumavě je zas dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
21.2.12 22:04
rybkabezvody píše:
softvelvet píše:
Já to taky teď s přítelem řeším, jestli už do sporťáku nebo ne. Jsou nám 4 a půl měsíce. Koupili jsme xlander a korbička je malá s fusakem. Sporťák jde do lehu, ale přítel říká, že až bude sedět - ale to nevím, jak ho tam narvu :nevim:
8o mě holka začala sama sedět v 10měs. :lol:

No, tak to bude zajímavý :D.

• Citovat
  • Upravit
1950
21.2.12 22:11

oni ty chlapy jsou občas trochu mimo :oops: :lol: ale to máš jedno, stejně tě za to někdo bude napomínat. U nás se strašně divila sousedka že ty dnešní kočárky jsou tak nepraktický, že ty děti se nekoukají na maminku ( myslela že mám sport po směru jízdy ), což o to, on by šel dát proti směru, ale ono mi to dítě v roce a čtvrt řvalo jako tur že se na mě musí celý den koukat a nevidí nic jiného :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
21.2.12 22:14
rybkabezvody píše:
oni ty chlapy jsou občas trochu mimo :oops: :lol: ale to máš jedno, stejně tě za to někdo bude napomínat. U nás se strašně divila sousedka že ty dnešní kočárky jsou tak nepraktický, že ty děti se nekoukají na maminku ( myslela že mám sport po směru jízdy ), což o to, on by šel dát proti směru, ale ono mi to dítě v roce a čtvrt řvalo jako tur že se na mě musí celý den koukat a nevidí nic jiného :roll: :mrgreen:

My to možná řešíme zase až moc :D .
Myslíš, že mě bude někdo napomínat, jo? Jéžiš.
Tak ona se maminka brzy okouká no :D. Mně spíš bude asi vadit, že ho neuvidím, ale nahoře na stříšce jsou nějaké průhledné látky, ne? Já mám sporťák někde zašantročený, tak ani nevím, jak vypadá…

• Citovat
  • Upravit
5277
21.2.12 22:14

Naše dcerka taky nechce v hlubokém být. Dávám ji tam akorát na velké spaní ven a do obchoďáků nebo na krátký přejezd beru golfáč s tlustým fusakem. Nám je teď na konci února 5 měs. Takhle to praktikuju cca 2 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí