X-lander nejde do protisměru - problém?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1247
24.2.12 22:26

X-lander nejde do protisměru - problém?

Strašně, ale strašně moc se mi líbí sporťák X-lander 2011. A strašně, ale strašně ráda bych ho měla. Snad jediná věc, co mi neustále vrtá hlavou, je, že nejde dát do protisměru. Nedokážu si představit, že na malou vůbec neuvidím a ona na mě taky ne…
Jasně, asi mi napíšete, že ji nebudu zajímat, že ji budou zajímat věci okolo, ale přecejenom…aspoň občas by otočená být měla, ne?
Jaký máte všobecně zkušenosti? Vy, co máte přehazovatelnou rukojeť, využíváte to? A vy, co ne, je to problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
570
24.2.12 22:28

X lander ale přece teď dělá XQ http://www.x-lander.cz/…_vyrobek.php?… ten otočný je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
24.2.12 22:29

ahojky, já měla u prvního přehazovací rukojeť, když třeba svítilo sluníčko proti, nebo foukal vítr, tak jsem to i využila, ale jinak dcerka byla ráda otočená spíš dopředu, aby měla větší přehled.
Teď mám X-lander XA 2010 a nijak mi to ani nechybí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.2.12 22:34

Já sice otočnou korbičku měla, ale vůbec jsem toho nevyužila, akorát ze začátku u sporťáku, ale i to nebylo potřeba. Proti sluníčku jsem dala plínu a hotovo, stejně bych se furt točila a to bych se upřehazovala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
24.2.12 22:34

Mám XA 2010 a spíš to vadí mně než malý. Když je vítr nebo svítí sluníčko, tak překlopím tu boudu úplně dopředu, takže je krytá a když hodně pražilo, tak jsem dala slunečník. Myslela jsem, že si nezvyknu, ale malý to vážně nevadilo, tak jsem to i já přestala řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.2.12 22:39

Já využívala celkem dost, když děti v kočáru spaly, ráda jsem na ně koukala. :-) Pak také když jedeš jedním směrem proti slunci, když fouká vítr, nevím no, možná bych se radši poohlédla po jiném kočáru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
24.2.12 22:40

Mně teda vadilo hrozně, že na dítě nevidím.
Vadí mi to i teď u golfek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
24.2.12 22:52
Loll píše:
Já využívala celkem dost, když děti v kočáru spaly, ráda jsem na ně koukala. :-) Pak také když jedeš jedním směrem proti slunci, když fouká vítr, nevím no, možná bych se radši poohlédla po jiném kočáru. ;)

tak zas ten x-lander má tohle přeci jen vymáknutý. Bouda je hodně veliká, že jde krásně stáhnout dolů, aby sluníčko na dítko nesvítilo, navíc v boudě má kus průhledný, takže je do kočárku taky vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.2.12 22:56
Jitulinek26 píše:
Loll píše:
Já využívala celkem dost, když děti v kočáru spaly, ráda jsem na ně koukala. :-) Pak také když jedeš jedním směrem proti slunci, když fouká vítr, nevím no, možná bych se radši poohlédla po jiném kočáru. ;)
tak zas ten x-lander má tohle přeci jen vymáknutý. Bouda je hodně veliká, že jde krásně stáhnout dolů, aby sluníčko na dítko nesvítilo, navíc v boudě má kus průhledný, takže je do kočárku taky vidět.

To jo, ale pokud dítě nespí, tak se bude vztekat, že má boudu až bůhvíkam :D , teda aspoň ty moje nerváky si takto pod boudou nedovedu představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.2.12 23:01
DMartina píše:
X lander ale přece teď dělá XQ http://www.x-lander.cz/…_vyrobek.php?… ten otočný je.

Jenže mně se líbí XA Amethyst a ten XQ vypadá jinak, ten už není tak hezkej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
24.2.12 23:07

Taky jsem vybírala kočár s otočnou sedačkou,nemůžu nevidět na děti a syn je taky hodně kontaktní na mě a opačný směr mu nesvědčí.Kočár,který nejde otočit by nám absolutně neseděl.
Výběr byl menší,ale jsou…Kámoška má Quinny,velkého chlapečka,kterého od půl roku vozí ve sporťáku a na procházkách vidím,jak jim to oběma vadí…Někomu je to jedno,nebo vozí dítě dlouho v hlubokém a do sporťáku jde třeba až v roce,kdy vidět do světa už chce…Jestli bude prcek jako ten starší,tak bude chtít na mě vidět i ve 2 letech,takže i golfáče vybírám otočné ;)
Jiná kámoška má X-landera,kromě té neotočné sedačky nenašla chybu,jo,ještě jí vadilo to okýnko v boudě,že nešlo zadělat,malá ráda spala ve tmě,tak vozila na střeše mikinu…Tak s kočárem spokojenost,ale teď by volila jiný…
Dobře vyberte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.2.12 23:23

Ahoj,malý bude mít rok a kočár bez přehazování bych nechtěla.Rádi se na sebe díváme,střídáme po směru i proti,ale třeba když fouká,tak jedině proti směru jízdy,přece jen to svým tělem hodně zacloním a je to jiné,než dítětem vlastně rozrážet vzduch-malýmu vítr vadí,kroutí se a otáčí.a když jedeme nakupovat,taky se raději díváme na sebe…ono se asi určitě dítě přizpůsobí,ale pro mě je ta možnost otočení velmi důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.2.12 23:27

Děkuju za rady! To bude asi fakt důvod, proč změním názor. Kočár sice hezkej, ale tohle asi nepřekousnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
24.2.12 23:27

Mně to nevadí, mám XA 2008, boudička ještě není ta přetahovací, ale mám tam dokoupenou clonu a sluníčko může svítit jak chce, ale vadí to mému tátovi, co rád vozí a na malého (dřív na dceru) nevidí :mrgreen: , ale tak jezdím hlavně já, tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
24.2.12 23:28

To je první na co koukám jestli jde dát oběma směry. Dokud bylo mimčo malé tak jsem vozila jen po směru a to asi do roka . Malí plakal když mě neviděl . Potom už chtěl vidět tak jsem ho otočila ale to už byl vetší.My jsme to užili moc. Dokonce v parku za mnou šla jedna maminka a ptala se mě na kočár. Ten její nešel otočit myslim že to bylo to Peg Perego ta trojhkolka a ona z toho šilela . Pry si koupí jiný kočár :nevim: dost drahá záležitosdt . Fakt je že člověk nejdřív nevi na co se u kočáru hlavně zaměřit. Já jich měla celkem 7 :oops: než jsem to vychytala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí