X-lander nejde do protisměru - problém?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
25.2.12 19:08
Kacenka20 píše:
Buřtí píše:
Ahoj. Nový sporták X-move by neměl stát více jak 10 tis, to je za hubičku. Já mám maximálně vytuněnej Gesslein a stálo to 16tis, včetně úplně všeho :-) Krásně vypadá i nový sporták od Brio, ale tam bych byla trošku pesimista, co se týče malých koleček vepředu :-))))
Jenže ten Xmove je něco úplně jinýho, úplně jinej kočár…a přecejenom je rozdíl nějakých 6 a půl tisíc a 10…

Kačko, prosím tě, nerozumím „úplně jinej kočárek“. Jak úplně jinej? Ptám se, nevím co tím chceš říct, já jsme ho moc nestudovala, jen vizuálně. Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
26.2.12 00:09
Buřtí píše:
Kacenka20 píše:
Buřtí píše:
Ahoj. Nový sporták X-move by neměl stát více jak 10 tis, to je za hubičku. Já mám maximálně vytuněnej Gesslein a stálo to 16tis, včetně úplně všeho :-) Krásně vypadá i nový sporták od Brio, ale tam bych byla trošku pesimista, co se týče malých koleček vepředu :-))))
Jenže ten Xmove je něco úplně jinýho, úplně jinej kočár…a přecejenom je rozdíl nějakých 6 a půl tisíc a 10…
Kačko, prosím tě, nerozumím „úplně jinej kočárek“. Jak úplně jinej? Ptám se, nevím co tím chceš říct, já jsme ho moc nestudovala, jen vizuálně. Díky :lol:

No právě vizuálně :-) Vypadá úplně jinak než ten XA :-) Mně se líbil vyloženě ten jeden typ, jedna konkrétní barva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.2.12 16:18
pandora píše:
předtim jsem měla Spirita byl super ale Be you je lepší stabilnější a lehčí a taky vyšší. Já mám 180cm tak nemůžu mít každej kočár :(

máme mnoho společného :lol: mám 182 takže tak..mno musím se na ně zajet někam podívat.
Nevíš v praze v Malvíku by je mohli mít vystavené ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennie02
27.2.12 00:17
Kacenka20 píše:
Děkuju za rady! To bude asi fakt důvod, proč změním názor. Kočár sice hezkej, ale tohle asi nepřekousnu…

Ahoj,
naše malá je ve sporťáku od 5. měsíce a tak do 7. nebo 8. měsíce na mě vidět chtěla (a nejen na mě, ale na každého, kdo ji vozil). Až pak se chtěla dívat na to, co je kolem ní, před kočárkem atp. Tak jsme jen otočili sporťák do směru jízdy a bylo to. Máme mutsy a jsme s ním spokojeni. Na malou nefouká, je dostatečně prostorný, dobře polohovatelný - praktický a k tomu pěkný design. Je sice fakt, že třeba origoš pláštěnka je na něj drahá (cca 800Kč :( ), ale slyšela jsem, že i ta, co patří na mutsy transporter se dá dát bez problému i na ten náš (a je asi o 500Kč levnější!!!) . Takže nakonec spokojenost ve všem a můžu jen doporučit. X-lander se mi taky líbil, ale vadilo mi právě to, že sedačku nemůžu otočit :(

• Citovat
  • Upravit
Ennie02
27.2.12 00:21
Kacenka20 píše:
Buřtí píše:
Kacenka20 píše:
Buřtí píše:
Kačko, prosím tě, nerozumím „úplně jinej kočárek“. Jak úplně jinej? Ptám se, nevím co tím chceš říct, já jsme ho moc nestudovala, jen vizuálně. Díky :lol:
No právě vizuálně :-) Vypadá úplně jinak než ten XA :-) Mně se líbil vyloženě ten jeden typ, jedna konkrétní barva :-)

Kačenko20, koupila jsem si tento měsíc časopis Maminka a tam je reklama na x-move na dvě stránky. Jestli se ti líbil ten „starej pěknej design“, tak ten x-move vypadá ale opravdu úplně jinak :( Mně se teda moc ani nelíbí, ale určitě najde svoje obdivovatele. Ale fakt nevypadá ani trošku jako x-landery, na které jsme byli zvyklé :(

• Citovat
  • Upravit
Ennie02
27.2.12 00:25
hofka píše:
pandora píše:
To je první na co koukám jestli jde dát oběma směry. Dokud bylo mimčo malé tak jsem vozila jen po směru a to asi do roka . Malí plakal když mě neviděl . Potom už chtěl vidět tak jsem ho otočila ale to už byl vetší.My jsme to užili moc. Dokonce v parku za mnou šla jedna maminka a ptala se mě na kočár. Ten její nešel otočit myslim že to bylo to Peg Perego ta trojhkolka a ona z toho šilela . Pry si koupí jiný kočár :nevim: dost drahá záležitosdt . Fakt je že člověk nejdřív nevi na co se u kočáru hlavně zaměřit. Já jich měla celkem 7 :oops: než jsem to vychytala
7? Kde na to lidi berete?:-)

Ahojky,
my jsme měli to štěstí, že na kočárek nám dala penízky jedna z babiček!!!! A hlavně jsme se rozhodli do kočárku investovat více penízků a vybrat opravdu takový, který nám vydrží i pro druhé mimčo. Druhé sice ještě nemáme :) ale jsem přesvědčená, že nám vydrží. Ale znám hodně maminek, které se dívaly jen na design nebo barvičky a nakonec kupovaly kočárek další - a to je dražší než koupit jeden opravdu takový, jaký je potřeba. Navíc při výběru pomáhají i diskuze, jaké jsou třeba tady na e-miminku ne ;)takže určitě je možnost vybrat ten správný. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4