Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XApandora píše:
To je první na co koukám jestli jde dát oběma směry. Dokud bylo mimčo malé tak jsem vozila jen po směru a to asi do roka . Malí plakal když mě neviděl . Potom už chtěl vidět tak jsem ho otočila ale to už byl vetší.My jsme to užili moc. Dokonce v parku za mnou šla jedna maminka a ptala se mě na kočár. Ten její nešel otočit myslim že to bylo to Peg Perego ta trojhkolka a ona z toho šilela . Pry si koupí jiný kočárdost drahá záležitosdt . Fakt je že člověk nejdřív nevi na co se u kočáru hlavně zaměřit. Já jich měla celkem 7
než jsem to vychytala
7? Kde na to lidi berete?:-)
měla jsem nadstandartní mateřskou a ted budu mít zase . Ale kočár tentokrát koupím už jen jeden. ![]()
pandora píše:
měla jsem nadstandartní mateřskou a ted budu mít zase . Ale kočár tentokrát koupím už jen jeden.
A jak dlouho se tolik kočárů zkouší?:-) Teda naše malá má 15 měsíců a učím ji hodně chodit, kočár někdy během dne ani nevytáhneme. Mám dva, jeden trojkombinace (ten leží ve sklepě) a druhej sporťák. A ještě Manducu:-)
pandora píše:
měla jsem nadstandartní mateřskou a ted budu mít zase . Ale kočár tentokrát koupím už jen jeden.
a to bude kterej??
![]()
No spíš je to o dítěti. První trojkombinaci jsem koupila že se mi líbyl blbá no. To jsem byla v 6 měsíci. Malej tam byl chvili nedalo se s tim jezdit ve sněhu. Pak zas další trojkombinaci a ta byla tvrdá. Malej v ni řval jak tur. Vozili jsme prázdnej kočár a malej byl na ruce. Pak jsem objevila Teutonii a konec trápení. Prdolku jsme tam položili on se zavrtěl a usnul. Ještě mám Bugaboo bee plus ten je super fakt užasnej ten si nechám i pro malou. Od tý doby klid. No byl to děs hlavně to prodávat. Ted jdu rovnou do Teutonie a bude klid.
hmm Teutonka a která jestli se můžu ptát, je to jeden z mých favoritů, tak ráda posbírám info i o nedostatcích..díky předem ![]()
No já rada pomůžu sama to znám. Jedu ted ve středu objednat Teutonii Be you 2012. Maj totiž hezčí barvy než 2011 .Čeká se na ní asi 3 měsíce tak to mám akorát Některý věci už mám po malim takže autosedačku mám tu Romer be safe plus a tašku mám od minulé Teutonie tu jsem neprodala. Stála skoro 3000 a to by se mi nevyplatilo prodat ji za pár stovek.
jsi hodná dík ![]()
na prvního jsi měla jinej podvozek?
Já váhám nad spiritem nebo be you…ale jinak má samo vše co chci, otočný sezení a možnost ruční brzdy.
Měla jsi i korbičku nebo teď budeš asi určitě brát, koukala jsem i na tu jejich novou, nevypadá špatně, hlavně se mi líbí, že tam nejsou ty okýnka po stranách.
A nějaký vady vyložený teda na teutonce neshledáváš.
A kde objednáváš jestli se můžu zeptat, koukám že jsme skoro stejný tt. Já chci teprve příští týden se jet podívat do Prahy do obchodu, netušíš kde jich budou mít nejvíc??
Tímto se omlouvám zakladatelce, že jsem trochu OT, ale třeba to někoho taky bude zajímat..i když cena je trochu jinde než u x-landera…ale letos tuším mají mít novinku.otočný XA, ale cena taky o dost vyšší ![]()
nikdy mi to nevadilo. první jezdil v QUinny od 5m po směru a v pohodě, i on, i já, jemu nevadiloo fakt nic, hlavně že viděl, co se děje kolem…
až mladší, šel taky v 5m, a chtěl ležet na bříšku, pást si koně a koukat na mě. naštěstí jsem našla kočárek, který tohle umožnil a na přechodnou dobu si ho koupila. a pak jsem si pořídila ještě další, který má otočný sedák.. on je fakt takový kontaktní, vyloženě mu to nevadilo, ale jak si sedl protisměrně, bylo vidět, že se mu to líbí víc.. teď v 13m je mu to hodně fuk, stejně chce víc chodit, než vozit.. tak jezdím s posměrným, páč je lehčí ..
takže u kočáru s velkou korbou by mi nevadilo, že pak není otočné sezení, ale u kočárů s korbou alá Quinny a Xlander, tam bych to otočení po zkušenosti s mladším chtěla.
a ano, jmenuje se Xmove, v podstatě XA s otočným sedákem, letos budou mít všechny trochu jiný design, má být v březnu? (to je ale vždycky sázka do loterie, jestli bude, nebo se zpozdí). no a má být dražší.. on Xlander pořád zdražuje ![]()
Kacenka20 píše:DMartina píše:Jenže mně se líbí XA Amethyst a ten XQ vypadá jinak, ten už není tak hezkej
X lander ale přece teď dělá XQ http://www.x-lander.cz/…_vyrobek.php?… ten otočný je.
A co novej X-move, vypadá fantasticky a lze otočit pro i proti. Já už 3 měsíce jezdím se sportákem, stále mám holčičku proti směru jízdy, chci s ním být v kontaktu, příjde mi to přirozené. Třeba v ZOO jí otočím, ale jinak ráda s ní komunikuju, vyprávím jí.
předtim jsem měla Spirita byl super ale Be you je lepší stabilnější a lehčí a taky vyšší. Já mám 180cm tak nemůžu mít každej kočár ![]()
Kacenka20 píše:DMartina píše:Jenže mně se líbí XA Amethyst a ten XQ vypadá jinak, ten už není tak hezkej
X lander ale přece teď dělá XQ http://www.x-lander.cz/…_vyrobek.php?… ten otočný je.
No, mě se taky tolik nelíbí.
Zpětně po odježdění 2 dětí musím říct, že dnes už by kritérium „vidět na dítě i ve sporťáku“ bylo pro mě velmi významné a jedno ze základních. Přežila bych jiné věci (třeba nekompatibilnost kočárku a autosedačky, ale dítě bych chtěla mít čelem k sobě déle než půl roku v hluboké korbě.
Ahoj. Nový sporták X-move by neměl stát více jak 10 tis, to je za hubičku. Já mám maximálně vytuněnej Gesslein a stálo to 16tis, včetně úplně všeho
Krásně vypadá i nový sporták od Brio, ale tam bych byla trošku pesimista, co se týče malých koleček vepředu ![]()
Buřtí píše:
Ahoj. Nový sporták X-move by neměl stát více jak 10 tis, to je za hubičku. Já mám maximálně vytuněnej Gesslein a stálo to 16tis, včetně úplně všehoKrásně vypadá i nový sporták od Brio, ale tam bych byla trošku pesimista, co se týče malých koleček vepředu
Jenže ten Xmove je něco úplně jinýho, úplně jinej kočár…a přecejenom je rozdíl nějakých 6 a půl tisíc a 10…