Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, chtěla bych radu, rozhoduji se mezi kočárky x-lander Xmove, moon nuova a noordi fjordi. Poradíte?? Jaký by jste zvolili vy? Budu jezdit převážně po asfaltu. Ale občas na polňačku nebo do lesa
Mám X-Lander X move, za mě perfektní, prakticky, bitelny, hafo uloznyho prostoru, nedám ho
. Chtěla jsem prodat jako trojkombinaci, ale vzala jsem zpět. Perfektní kočár
X-landera jsem měla a byla jsem s ním moc spokojená. Projel mi snad všechno a v kufru místa zbylo taky dost.
Moon nuova se mi nelíbí ani moc designově, takže bych si ho nejspíš nevybrala:D ale vypadá, že tvoje požadavky splní
Noordi fjordi se mi nelíbí vůbec, ale bytelně vypadá ![]()
Já bych xlandera brala hned a znovu!
Příspěvek upraven 30.07.18 v 22:02
Ze všeho nejlepší je navštívit kamenný obchod a vyzkoušet si své favority. Já jsem měla vyhlídnutý asi tři kočárky a v obchodě jsem zjistila, že ti moji favorité jsou spíš pro menší maminky.
Všechny 3, které si vyjmenovala mají kamošky, já mám britax go next, a shodly jsme se s holkama, že lepší kočár, než ten můj fakt není! Takže tak!! ![]()
Mám x-lander x-move, tedy z roku 2012, ale co jsem koukala na nový verze, tak ho spíš vylepšili, to co se mi nelíbilo. Je to super kočár, mám ho už na druhý dítko, a to je opravdu ježděnej, po veškerým terénu. Dceru jsem vozila do dvou a půl let, protože v kočáře spala po obědě, synovi jsou dva a hodlám ho v něm uspávat taky tak. Obě děti milovaly spánek v kočárku. Je tedy už hodně jetej, vyšisovaná stříška, díry ve slídě na stříšce, vyměňovaný madla a zádová deska, ale všechno se to zvládlo vyměnit doma. Za mě super. Zase bych do něj šla ![]()
Také zrovna vybíráme, do konce srpna bychom chtěli objednat. V hledáčku mám take X-lander a první kočárek co se nám líbil už v květnu byl Noordi Fjordi
ten X-lander bych si ještě ráda projela aspoň v prodejně, tak uvidíme.
@Evickamicka Dobrý den,
doporučuji taky mrknout se do recenzí kočárků a pak se po vybraném rovnou podívat v Bazaru s kočárky tady na eMiminu. ![]()
Zdravím ![]()
adminka Eliška
@Káťa19 píše:
X move nejde dat sportak proti smeru nebo ano?
Právě že x-move jde, bez toho bych ho nechtěla. Dcera jezdila směrem ke mě pořád, syn skoro taky. Nejde XA.
@PapeJ parada
A holky nevite jeste o nejakym peknym, co jde do protismeru a zvladne teren a ma vetsi korbu