Moon solitaire

3
30.7.18 19:53

Moon solitaire

Ahoj, nemáte prosim někdo zkušenost s novym kočárkem Moon solitaire? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Moon Nuova?

Přidejte zkušenost s Moon Nuova
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.9.18 23:24

@Kačul96 Ahoj, našla jsi prosím nějaké recenze?

Případně někdo další nemáte ho? Také se o něj zajímám.

• Citovat
  • Upravit
3
5.9.18 09:51

Ahoj, stále jsem nenašla nikoho s vlastní zkušeností. Ale našla jsem na Youtube několik videii s podrobnou prezentací kočárku. Za měsíc se chystám jet na něj mrknout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.18 21:30

@Kačul96 AHoj, prosím byla jsi ho okouknout? Pro nás je to trošku složitější dostat se na něj podívat (u nás v obchodě ho nemají), takže bych ráda nejprve našla něco na netu. Takhle podle videa vypadá parádně - hlavně prakticky. Ale je to velká pálka, tak to chci pořádně ověřit. Třeba i postřehy někoho dalšího - protože ne vždy si člověk všimne.

• Citovat
  • Upravit
3
20.10.18 09:00

Ahoj, jela jsem se na něj podívat minulý týden. Byla jsem domluvená s pani, která si ho kupovala, že se sejdeme v obchodě a ona mi ho tam nechá rozbalit. Bohužel kočárek vůbec nedorazil a paní si pro něj osobně pojede do Prahy.
Viděla jsem ale novou scalu a nuovu pro rok 2019 a zvazuji o nich.
My se do Prahy chystame bohužel až po novém roce ???? dříve se nedostaneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.18 18:30

@Kačul96 To máte v tom smůlu, že kočárek nedorazil =( no já bych tedy nepřistoupila na řešení, že tedy model Scala nebo Nuova. To jsou podle mně úplně jiné kočárky s úplně jiným typem podvozků. Ale snad se tady časem objeví někdo, kdo kočárke viděl na živo a snad i někdo, kdo si ho koupí - ach jo, proč se mi nemůže líbit nějaký už roky prověřený kočárek :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
13.12.18 15:12

Moon Solitaire

Hezký den, tak Vám všem hlásím, že my kočárek koupili. Taktéž jsem dlouho vybírala a na Solitaire jsem žádné recenze nenašla. Jen ty, co psala Lucka Šilhánová, jejich ambassadorka (tudíž ji kočárky Moon zásobují a jaksi ty recenze nemůžu hodnotit). Už při první prohlídce kočárku v obchodě jsem si ho zamilovala, vážně. Měl vše, co mi u jiných modelů nebo značek chybělo. Je velmi snadno ovladatelný, krásně polohovatelný a hl.korba je „obrovská“. Již čekám druhé dítě (a však s odstupem 10ti let) a výběr kočárku byl pro mě tou nejdůležitější věcí, neboť u prvního to bylo fiasko. Koupili jsme tehdy Takko X-Lander, tuším. Nějakou novinku (i cenově na tu dobu drahou), ale stál za houby. Syn byl větší, taktéž zimní miminko a nevešel se mi do korbičky již ve 2.měsících :? a my museli na jaro pořizovat kočárek nový. Vůbec jsem tehdy nevybírala dle praktických požadavků, ale dle vzhledu. Chyba!
Nyní jsem tedy pořádně přemýšlela. Už asi od 4.měsíce těhu jsem jezdila po obchodech a zkoušela, hledala, pořád mi něco nevyhovovalo. A co Vám budu povídat, už i celkem zoufalá jsem byla :zed: ..
Moon Solitaire není běžně vystaven na prodejnách (a to ani velkokapacitních ⇒ Brno, Ostrava, Bratislava, Trnava).
Objevila jsem ho až u nás v UH, kde jej měli mezi prvními (v Jihomoravském a Zlínském kraji) vystaven. Vyzkoušela jsem a hned ten den objednala! Byla jsem z něj nadšená. Naprostá spokojenost.
Je krásně lehký, odpružený, matrace měkká a dostatečně vysoká (pro větší komfort a pohodlí). Stříška jde prodloužit a má i větrání. Jediné, co mi asi vadí je fakt, že rukojeť je teleskopická (pro vyšší osoby perfektní), ale mně by více vyhovovala taková ta, co jde jako by ohnout směrem dolů (v kloubu), jsem menší postavy a je to pro mě celkem vysoko i na nejnižší poloze. Ale to je asi o zvyku, určitě to nějak přežiju :D.
Zatím jsme v očekávání a vše jsem zkoušela jen doma. Už se těším, až vyjedeme do terénu a určitě pak napíšu, jak se s ním jezdí.
Za mě má zatím za 1 :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
20.2.19 21:52

@Kakamila87 ahojky kupovala jsi ho v UH v Lalalandu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.4.19 19:31

Ahoj, můžu se zeptat, jak jste nakonec @Kakamila87 spokojní? Případně někdo další,kdo tenhle kočárek má? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.5.19 08:25

Prosím taky o nějakou recenzi. Ocenila bych zkušenosti s polními a lesními cestami… Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.19 08:40

@Tyna87 ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.19 09:14

Zkušenosti po 3 měsících

Hezký den, děvčata…kočárek je super!!! Jezdí se s ním naprosto bezproblémově. Co se týká polních cest, tak to zvládá. Každopádně, pokud hodláte jezdit terénem typu = jedna díra sem, druhá tam, tak rozhodně nedoporučuju :nevim:. Je to ale na uvážení každé z Vás, co Vaše mimi snese. My jeli i po polňačce a v pohodě. Malá má ráda drncání. Máme spíš problém na rovném asfaltu, musíme vyhledávat hrboly. Kočárek se cca teď, po 3 měsících krásně rozhoupal. Ze začátku byl velmi tuhý. Ale jezdili jsme málo, jelikož pořád foukalo a s malým miminkem se ven v takovém počasí nedalo. I když má kočárek prodlouženou stříšku, museli jsme připevňovat ještě plenku, jinak to profouklo. Co se týká prostornosti korby, tak je dost velká. Ale užší. Když jsme dali v zimě fusak a malou dali do kombinézy, tak jí moc prostoru nezůstalo. Ale ona má ráda stísněný prostor, nevadilo jí to. Určitě korby typu Junama, Espiro Next, atd. jsou prostornější. Jo a ten košík dole, co má být jako super vychytávka, tak je k hovnu 😅, než ho vytáhnete (jde to velmi těžce), tak si u toho trochu zanadáváte a pak ty věci raději vezmete do rukou nebo se pro ně vrátíte 😂 😂 😂.
No, parádu udělá, to Vám povím. Pokud chcete být zajímavé, máte dostatek financí, tak kupte. Neprohloupíte. Je hezký, funkční a snadno se skládá (pozor ale na oděrky, těm se při skládání nevyhnete a smiřte se s nimi). Avšak si troufám říct, že i levnější varianty už splňují to, co nabízí MoonSolitaire. A jestliže chcete ušetřit a koupit miminku něco navíc, kupte kočárek levnější. Platí se tady především design a značka :wink:. Beztak za půl roku už budete uvažovat o koupi sporťáku, především kvůli skladnosti. Tak jako my :zed: :potlesk:. A proto jsme nyní kočárek prodali (samozřejmě výhodně, abychom nebyli tratní), koupili levnější a pořídili za zbytek peněz spoustu dalších potřebných věcí pro prcka :mavam:. Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
1.5.19 09:22

@Kakamila87 tak to je vyčerpávající recenze :potlesk:
Byla bys tak ochotná a zkopírovala jí sem :hug: :kytka: Tady se neztratí a dobře jí všichni najdou. Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí