Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem,
po sáhodlouhém pátrání bych Vás zkušenější požádala o pomoct.
Vybíráme kočárek a budeme rádi, pokud poradíte značku a model, který by nám mohl vyhovovat.
Chtěli bychom:
Kdyby to byl takový ten snadno ovladatelný šikula, co zvládnu jednou rukou, bylo by to velké plus. Cenově snad do 15tis…
Poradíte? A máte i tipy kam si jít aktuálně v Praze kočárek vyzkoušet? ![]()
Moc děkuji!
Já mám Easy Walkera a splňuje to asi vechno. Jen cenově je kolem 20tis.,ale dá se koupit i bazarovej.
Jinak jsem ještě koukala na Britax Motion.
Britax bmotion 4+,nebo 3+. Já mám jen sporťák ale je možnost mít i korbičku s adaptéry, i autosedačku. Jako sporťák perfektní kočárek. A i s korbičkou ho maminky chváli.
Moc díky! My zatím našli tak Abc desing viper 4. Ale vůbec netuším, jaký je.
Viper 4 není špatná volba. Z poláků Bebetto Nico. B-Motion jenom 3, čtyřkolka má na skutečný terén a sníh malá přední kola, ale nemá otočnou sedačku. Pak Joie Crosster, ale zase je neotočný.
Jestli v Praze, tak bych vyzkoušela brnknout na Dětský růžek.
Z bazarových TFK nebo Easywalker. Ale ani jeden nemá otočnou sedačku, ale do terénu jsou fajn.
My máme „obyčejný“ Soyan Cayman, v zimě sněhu mraky, bydlíme v podhůří, a úplně v pohodě. Korba skvělá, u sporťáku mi vadilo že občas stříška poskočila o jeden "stupeň dozadu, ale já stejně chtěla pak sporťák který dám v pohodě do mini výtahu našeho
na druhé budu hlubokou opět používat, pak půjdu hned do sporťáku G-Mini Trend Air:)