Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, můžete mu prosím některá doporučit nějaký kolagen? Uvažují o collalok nebo od plačkové queen colagen. Všem moc děkuji. jde mi hlavně o malé vrásky
Já slyšela výborné ohlasy na Inca collagen, ale osobní zkušenost nemám, teprve se k nákupu chystám.
Mám Inca a Oslo Skin Lab. Ten od Inca mně tu leží, nějak si nemůžu pomoci, ale cítím z něj nějakou příchuť. Asi ho taky dojedu, není to nic, co by nešlo překonat - zacpu nos a kopnu tu malou skleničku, ale třeba ten Oslo mně je osobně příjemnější. Jinak vrásky jsem neměla, nemůžu posoudit a srovnání vlastně co se týče delšího užívání taky nemám. Hned od začátku mně vyhovuje Oslo, tak mám tenhle.
Moc děkuji, mrknu na to. Láká mě ta Plačková, protože má to i s příchutí, ale ještě mrknu na net ![]()
@heluska1992 koupila jste?🤔 😂 Taky právě uvažuji o nákupu u Plačkové tak mě zajímá nějaká recenze 🙂
@Hellenka13 jo mám od plackove a chuťove fajn. U vlasů a nehtů to jde dost poznat, pleť asi ještě chvíli potrvá
@heluska1992 omlouvám se, že znovu, ale zajímalo by mě teď po další době, zda je opravdu viditelný rozdíl hlavně mi jde o vlasy. Děkuji 🙏🏻 😊
@Hellenka13 píše:
@heluska1992 omlouvám se, že znovu, ale zajímalo by mě teď po další době, zda je opravdu viditelný rozdíl hlavně mi jde o vlasy. Děkuji 🙏🏻 😊
Ahoj holky tam co zkusily jste ten od Plačkové? Chci ho taky koupit
![]()
Mne ten od plackove zabral na vlasy a nehty, ale pleť je cca stejná.
Zdravím
kdyby měl někdo zájem, mam doma dvě netknutá balení ![]()
@Eli33 Ahoj, uvažuji nad Oslo skin lab. Jaká by byla cena za balení? 🙂