Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, dneska jsme s manželem potkali za námi jedoucího policejního superba. Měřil nám rychlost v obci, jeli jsme pomalu tudíž nás určitě nenaměřil. Pak nás předjel a za chvíli vyletělo ze zatáčky auto, které jelo naproti nám.proto se zde obracím s hloupým dotazem. Nemohli jsme se dohodnout, zda policejní auto může naměřit i auto v protisměru?
manžel mi stále tvrdí že ano, ale mě se to moc nezdá, vzhledem k tomu, že i to policejní auto jede, kdyby stalo tak samozřejmě ano. Jak to tedy je? Může policejní auto za jízdy naměřit i auto jedoucí v protisměru?
![]()
Takže ty si byla v tom autě co vyletělo ze zatáčky a máš bobky, že tě změřili, co? ![]()
Zákony fyziky
Od naměřené rychlosti odečte svou rychlost a má jeho… Jestli se to ale v praxi používá, to nevím
Co já vím z různých videí policie tak.meri a ještě k. Tomu snimaji značky ze zadu i že předu
@lachtanice86
Ne to ne.
jen jsme se s manželem nedokázali dohodnout, zda to auto mohli. Změřit či ne
Jistě, že může. Měří zepředu, zezadu, za jízdy i když stojí. Záleží, co si na radaru nastaví.
Ahoj, vím naprosto jistě, že neoznačené policejní auto (pokud je vybaveno dle poslední módy) dokáže měřit protijedoucí, souběžně jedoucí vozidla, vozidla projíždějící kolem když stojí a rovněž vozidla za sebou a u všech dělat pěkné barevné fotky
je to blbé ale je to tak. To že se dívali na vlastní tachometr a porovnávali rychlost je dávno pryč.
@dajaZ píše:
Ahoj, vím naprosto jistě, že neoznačené policejní auto (pokud je vybaveno dle poslední módy) dokáže měřit protijedoucí, souběžně jedoucí vozidla, vozidla projíždějící kolem když stojí a rovněž vozidla za sebou a u všech dělat pěkné barevné fotkyje to blbé ale je to tak. To že se dívali na vlastní tachometr a porovnávali rychlost je dávno pryč.
Vozidla za sebou ne, hlava radaru je v přední masce
@Anonymní píše:
Vozidla za sebou ne, hlava radaru je v přední masce
už někde machrovali že i vzadu… i když tam to logicky k ničemu není, ale vzhledem k tomu, že mě živí kola jsem to zachytila ![]()
@dajaZ píše:
už někde machrovali že i vzadu… i když tam to logicky k ničemu není, ale vzhledem k tomu, že mě živí kola jsem to zachytila
Tak ono by to k něčemu i bylo, ale není kam tu hlavu dozadu dát. Zadní mají kameru se záznamem
@Anonymní píše:
Tak ono by to k něčemu i bylo, ale není kam tu hlavu dozadu dát. Zadní mají kameru se záznamem
dobře, i tak to měří na můj vkus až moc směrů ![]()
@dajaZ píše:
dobře, i tak to měří na můj vkus až moc směrů
Jo, umí to dost věcí, na ty kamery taky natočíš kde co ![]()
Ahoj, dneska jsme s manželem potkali za námi jedoucího policejního superba. Měřil nám rychlost v obci, jeli jsme pomalu tudíž nás určitě nenaměřil. Pak nás předjel a za chvíli vyletělo ze zatáčky auto, které jelo naproti nám.
proto se zde obracím s hloupým dotazem. Nemohli jsme se dohodnout, zda policejní auto může naměřit i auto v protisměru?
manžel mi stále tvrdí že ano, ale mě se to moc nezdá, vzhledem k tomu, že i to policejní auto jede, kdyby stalo tak samozřejmě ano. Jak to tedy je? Může policejní auto za jízdy naměřit i auto jedoucí v protisměru?