Policejní měření rychlosti

Anonymní
23.8.20 21:37

Policejní měření rychlosti

Ahoj, dneska jsme s manželem potkali za námi jedoucího policejního superba. Měřil nám rychlost v obci, jeli jsme pomalu tudíž nás určitě nenaměřil. Pak nás předjel a za chvíli vyletělo ze zatáčky auto, které jelo naproti nám. :lol: proto se zde obracím s hloupým dotazem. Nemohli jsme se dohodnout, zda policejní auto může naměřit i auto v protisměru? :lol: manžel mi stále tvrdí že ano, ale mě se to moc nezdá, vzhledem k tomu, že i to policejní auto jede, kdyby stalo tak samozřejmě ano. Jak to tedy je? Může policejní auto za jízdy naměřit i auto jedoucí v protisměru? :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
23.8.20 21:49
@Anonymní píše:
Ahoj, dneska jsme s manželem potkali za námi jedoucího policejního superba. Měřil nám rychlost v obci, jeli jsme pomalu tudíž nás určitě nenaměřil. Pak nás předjel a za chvíli vyletělo ze zatáčky auto, které jelo naproti nám. :lol: proto se zde obracím s hloupým dotazem. Nemohli jsme se dohodnout, zda policejní auto může naměřit i auto v protisměru? :lol: manžel mi stále tvrdí že ano, ale mě se to moc nezdá, vzhledem k tomu, že i to policejní auto jede, kdyby stalo tak samozřejmě ano. Jak to tedy je? Může policejní auto za jízdy naměřit i auto jedoucí v protisměru? :nevim: :lol:

Takže ty si byla v tom autě co vyletělo ze zatáčky a máš bobky, že tě změřili, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
23.8.20 21:54

Zákony fyziky :P Od naměřené rychlosti odečte svou rychlost a má jeho… Jestli se to ale v praxi používá, to nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
23.8.20 21:59

Co já vím z různých videí policie tak.meri a ještě k. Tomu snimaji značky ze zadu i že předu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 22:00

@lachtanice86
Ne to ne. :lol: jen jsme se s manželem nedokázali dohodnout, zda to auto mohli. Změřit či ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.20 22:04

Jistě, že může. Měří zepředu, zezadu, za jízdy i když stojí. Záleží, co si na radaru nastaví.

• Citovat
  • Upravit
150
23.8.20 22:54

Ahoj, vím naprosto jistě, že neoznačené policejní auto (pokud je vybaveno dle poslední módy) dokáže měřit protijedoucí, souběžně jedoucí vozidla, vozidla projíždějící kolem když stojí a rovněž vozidla za sebou a u všech dělat pěkné barevné fotky :) je to blbé ale je to tak. To že se dívali na vlastní tachometr a porovnávali rychlost je dávno pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 23:04
@dajaZ píše:
Ahoj, vím naprosto jistě, že neoznačené policejní auto (pokud je vybaveno dle poslední módy) dokáže měřit protijedoucí, souběžně jedoucí vozidla, vozidla projíždějící kolem když stojí a rovněž vozidla za sebou a u všech dělat pěkné barevné fotky :) je to blbé ale je to tak. To že se dívali na vlastní tachometr a porovnávali rychlost je dávno pryč.

Vozidla za sebou ne, hlava radaru je v přední masce

• Citovat
  • Upravit
150
23.8.20 23:07
@Anonymní píše:
Vozidla za sebou ne, hlava radaru je v přední masce

už někde machrovali že i vzadu… i když tam to logicky k ničemu není, ale vzhledem k tomu, že mě živí kola jsem to zachytila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 23:09
@dajaZ píše:
už někde machrovali že i vzadu… i když tam to logicky k ničemu není, ale vzhledem k tomu, že mě živí kola jsem to zachytila :nevim:

Tak ono by to k něčemu i bylo, ale není kam tu hlavu dozadu dát. Zadní mají kameru se záznamem

• Citovat
  • Upravit
150
23.8.20 23:11
@Anonymní píše:
Tak ono by to k něčemu i bylo, ale není kam tu hlavu dozadu dát. Zadní mají kameru se záznamem

dobře, i tak to měří na můj vkus až moc směrů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 23:15
@dajaZ píše:
dobře, i tak to měří na můj vkus až moc směrů :lol:

Jo, umí to dost věcí, na ty kamery taky natočíš kde co :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek