Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pokud ti nevadí tyhle levnější kočárky ![]()
osobně doporučuju vidět osobně. já si takhle nějaký vybrala a pak ho viděla, málem se
z toho smradu gumy a levných plastů, miminko bych do toho krámu z Polska nedala ani náhodou, takže jsem si to hodně rychle rozmyslela. některé jsou na první pohled aušus. nakonec mám Jané Slalom Pro.
Snad se nebudeš zlobit za mou reakci, když zrovna tento kočárek nemám. Mám dorjan, vlastnosti i cena myslím podobné. Tvůj má o víc jak 5 cm kratší korbu, což by pro mě bylo málo, malá v ní jezdila asi do 10m a byla v ní spokojená. Narodila se na podzim, na čemž taky záleží při rozhodování. Sportovní kočárek je pro větší dítě (jak začne ťapat) dost špatně ovladatelný a těžký, já jsem kvůli tomu koupila teď menší a lehký sporťák z druhé ruky, je otevřenější, nižsí a malá z něj víc vidí a je v něm mnohem spokojenější. Na to si dej pozor. Je ale fakt, že pro malý dítě nebo do sněhu je ten první prima.
Na závěr autosedačka - pro druhé dítě bych už ji nechtěla - není testovaná (nevím jak ta „tvoje“).
@Anonymní píše:
Dobry den,už delši dobu se divam po kočarcich,ale nejsem shopna si nějaky vybrat
Shanim 3-kombinaci.Rada bych hezky,moderni kočarek,ktery je dobry do terenu ,ale i pro mimčo.Určitě nafukovaci kolečka s aretaci,sportivna nastavba otočna
Cena tak 10-15tis.
Mužete nějaky doporučit?
Předem děkuji.
ahoj, za mě určitě Maxi Cosi Mura, je sice trochu dražší- ta trojkombinace vyjde okolo 19tisíc, ale stojí za to. Korba je dostatečně velká, takže i když budeš mít dlouhána jako já, nemusíš si dělat starosti
Sporťák se dá dát jak čelem dopředu, tak čelem k tobě, což hodně sporťáků nemá. Kolečka má nafukovací otočná naprosto vhodná do terénu- brázdím s ním Šárku, kamenité cesty, žádný problém. No a autosedačka se řadí mezi jednu z nejbezpečnějších. Prostě naprostá spokojenost se vším ![]()
Firkon Verano Long. Máme podzimní dítě, takže při rozhodování hrála velkou roli velikost korby. Navíc máme dlouhána. Teď v zimě nemáme problém, aby se tam malá vešla i v kombinéze a ve fusaku (ten jsme kupovali taky na www. batolatko. cz). Kolečka jsou nafukovací, přední otočná s aretací. Korba, sporťák i autosedačka se dají nacvaknout po i proti směru jízdy. Často vyučíváme i korbičku na spaní na kratších návštěvách. Je lehký, snadno ovladatelný i v terénu (jezdíme i po lesních cestách). Rukojeť je výškově nastavitelná ve velkém rozsahu (manžel má přes dva metry a pohoda, nemusí se krčit). snadno se složí do auta. Mají mnoho barev a motivů na výběr. Vřele doporučujeme celá rodina.Za tu cenu toho bylo z příslušenství opravdu hodně. Nás vyšel na cca 10 tis včetně kombinovaného fusaku (do hluboké i sportovní verze). ![]()
Zdravím všechny! ![]()
Moc prosím o radu
Sháním kočárek, moje představa je trojkombinace. Termín mám v květnu, takže aby se tam mimčo vešlo nabalené v půlroce na zimu i s fusakem. Pak bych si přála přehazovací rukojeť pro a proti směru jízdy, polohovatelné nožičky a zádička, asi nějaký větší košík na nákup, jezdit budeme po městě i na vesnici a máme fabii auto, tak aby se dobře vešel do kufru.
Samozřejmě bezpečný ![]()
Poradíte prosím někdo? ![]()
Trh je tak veliký, že mi z toho jde hlava kolem, a nevím si rady, tak si nechám poradit ![]()
Měli jsme trojkombinaci Dor Jan Danny sport
Vešli jsme se tehdy do 12 táců. Nebyla na něj jediná reklamka ![]()
@Misicka85 Máme Maxi Cosi Mura 2012, je teda trochu dražší, cca 19tisíc, ale hodně kvalitní a hlavně korba je veliká. Fusak se do ní vejde v pohodě
Sporťák se dá pak dát po směru i proti směru jízdy a celou konstrukci složíš za chvilku a pohodlně. Do kufru Fabie se ti vejde
Nic proti levnějším kočárům, ale většinou to opravdu odnáší ta kvalita, materiál, kolečka atd… Já taky koukala na levnější, ale odradily mě malá kolečka vepředu a výrobci v Polsku…Každopádně doporučuju zajet někam do velkého obchodu s kočáry (např. Malvík v Hostivicích), kde si s kočárem pojezdíš, vyzkoušíš atd. Pak můžeš objednat přes net levněji ![]()
@Jančakecalka píše:
Měli jsme trojkombinaci Dor Jan Danny sportVešli jsme se tehdy do 12 táců. Nebyla na něj jediná reklamka
Ahoj taky uvažuju o Dor Janu, ale mám problém s barvama, nemám ráda ostrý barvy, navíc potřebuju neutrální, kvůli druhému dítku a hnědou nemám ráda, a v šedých barvách nic není, nebo mají dle fota látky takové kovové odlesky jak od kolotočů ![]()
Jakou barvu kočárku máš?
Koukala jsem i na Bebecar, ale ten je tak o 5 tis. dražší a zas nechci zbytečně vyhatovat peníze. Snad DorJan je z těch poláků kvalitnější ne?
@Chechia píše:
Ahoj taky uvažuju o Dor Janu, ale mám problém s barvama, nemám ráda ostrý barvy, navíc potřebuju neutrální, kvůli druhému dítku a hnědou nemám ráda, a v šedých barvách nic není, nebo mají dle fota látky takové kovové odlesky jak od kolotočů
Jakou barvu kočárku máš?
Koukala jsem i na Bebecar, ale ten je tak o 5 tis. dražší a zas nechci zbytečně vyhatovat peníze. Snad DorJan je z těch poláků kvalitnější ne?
Ahoj, v té době, co jsme ho měli mi-před 4 a půl lety se dcera narodila, tak jsme v papírech měli psáno, že je výrobce Rakouský, ale nevím, jak je to tedka.
Nevím, jaké jsou barvy tedka, ale v době, kdy jsme ho kupovali mi, jich moc na výběr nebylo, ale nejvíc se nám líbila cihlovooranžová, tak jsme jí koupili.
Jinak s ním nebyl jediný problém, žádná reklamka, nic. ![]()