Jaký koupit kočárek 3kombinaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
11.1.13 19:32

Pokud ti nevadí tyhle levnější kočárky :nevim:

osobně doporučuju vidět osobně. já si takhle nějaký vybrala a pak ho viděla, málem se :poblion: z toho smradu gumy a levných plastů, miminko bych do toho krámu z Polska nedala ani náhodou, takže jsem si to hodně rychle rozmyslela. některé jsou na první pohled aušus. nakonec mám Jané Slalom Pro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.1.13 19:33

Snad se nebudeš zlobit za mou reakci, když zrovna tento kočárek nemám. Mám dorjan, vlastnosti i cena myslím podobné. Tvůj má o víc jak 5 cm kratší korbu, což by pro mě bylo málo, malá v ní jezdila asi do 10m a byla v ní spokojená. Narodila se na podzim, na čemž taky záleží při rozhodování. Sportovní kočárek je pro větší dítě (jak začne ťapat) dost špatně ovladatelný a těžký, já jsem kvůli tomu koupila teď menší a lehký sporťák z druhé ruky, je otevřenější, nižsí a malá z něj víc vidí a je v něm mnohem spokojenější. Na to si dej pozor. Je ale fakt, že pro malý dítě nebo do sněhu je ten první prima.
Na závěr autosedačka - pro druhé dítě bych už ji nechtěla - není testovaná (nevím jak ta „tvoje“).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
11.1.13 19:57
@Anonymní píše:
Dobry den,už delši dobu se divam po kočarcich,ale nejsem shopna si nějaky vybrat :nevim:
Shanim 3-kombinaci.Rada bych hezky,moderni kočarek,ktery je dobry do terenu ,ale i pro mimčo.Určitě nafukovaci kolečka s aretaci,sportivna nastavba otočna :cert:
Cena tak 10-15tis.
Mužete nějaky doporučit?
Předem děkuji.

ahoj, za mě určitě Maxi Cosi Mura, je sice trochu dražší- ta trojkombinace vyjde okolo 19tisíc, ale stojí za to. Korba je dostatečně velká, takže i když budeš mít dlouhána jako já, nemusíš si dělat starosti :) Sporťák se dá dát jak čelem dopředu, tak čelem k tobě, což hodně sporťáků nemá. Kolečka má nafukovací otočná naprosto vhodná do terénu- brázdím s ním Šárku, kamenité cesty, žádný problém. No a autosedačka se řadí mezi jednu z nejbezpečnějších. Prostě naprostá spokojenost se vším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
11.1.13 20:32

Firkon Verano Long. Máme podzimní dítě, takže při rozhodování hrála velkou roli velikost korby. Navíc máme dlouhána. Teď v zimě nemáme problém, aby se tam malá vešla i v kombinéze a ve fusaku (ten jsme kupovali taky na www. batolatko. cz). Kolečka jsou nafukovací, přední otočná s aretací. Korba, sporťák i autosedačka se dají nacvaknout po i proti směru jízdy. Často vyučíváme i korbičku na spaní na kratších návštěvách. Je lehký, snadno ovladatelný i v terénu (jezdíme i po lesních cestách). Rukojeť je výškově nastavitelná ve velkém rozsahu (manžel má přes dva metry a pohoda, nemusí se krčit). snadno se složí do auta. Mají mnoho barev a motivů na výběr. Vřele doporučujeme celá rodina.Za tu cenu toho bylo z příslušenství opravdu hodně. Nás vyšel na cca 10 tis včetně kombinovaného fusaku (do hluboké i sportovní verze). :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
17.11.13 10:47

Zdravím všechny! :mavam:

Moc prosím o radu :think: Sháním kočárek, moje představa je trojkombinace. Termín mám v květnu, takže aby se tam mimčo vešlo nabalené v půlroce na zimu i s fusakem. Pak bych si přála přehazovací rukojeť pro a proti směru jízdy, polohovatelné nožičky a zádička, asi nějaký větší košík na nákup, jezdit budeme po městě i na vesnici a máme fabii auto, tak aby se dobře vešel do kufru.

Samozřejmě bezpečný :!
Poradíte prosím někdo? :nevim:

Trh je tak veliký, že mi z toho jde hlava kolem, a nevím si rady, tak si nechám poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
17.11.13 12:09

Měli jsme trojkombinaci Dor Jan Danny sport :palec: Vešli jsme se tehdy do 12 táců. Nebyla na něj jediná reklamka :palec:

• Citovat
  • Upravit
1048
17.11.13 19:33

@Misicka85 Máme Maxi Cosi Mura 2012, je teda trochu dražší, cca 19tisíc, ale hodně kvalitní a hlavně korba je veliká. Fusak se do ní vejde v pohodě :) Sporťák se dá pak dát po směru i proti směru jízdy a celou konstrukci složíš za chvilku a pohodlně. Do kufru Fabie se ti vejde :) Nic proti levnějším kočárům, ale většinou to opravdu odnáší ta kvalita, materiál, kolečka atd… Já taky koukala na levnější, ale odradily mě malá kolečka vepředu a výrobci v Polsku…Každopádně doporučuju zajet někam do velkého obchodu s kočáry (např. Malvík v Hostivicích), kde si s kočárem pojezdíš, vyzkoušíš atd. Pak můžeš objednat přes net levněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
10.12.13 14:04
@Jančakecalka píše:
Měli jsme trojkombinaci Dor Jan Danny sport :palec: Vešli jsme se tehdy do 12 táců. Nebyla na něj jediná reklamka :palec:

Ahoj taky uvažuju o Dor Janu, ale mám problém s barvama, nemám ráda ostrý barvy, navíc potřebuju neutrální, kvůli druhému dítku a hnědou nemám ráda, a v šedých barvách nic není, nebo mají dle fota látky takové kovové odlesky jak od kolotočů :-(
Jakou barvu kočárku máš?
Koukala jsem i na Bebecar, ale ten je tak o 5 tis. dražší a zas nechci zbytečně vyhatovat peníze. Snad DorJan je z těch poláků kvalitnější ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
13.12.13 11:08
@Chechia píše:
Ahoj taky uvažuju o Dor Janu, ale mám problém s barvama, nemám ráda ostrý barvy, navíc potřebuju neutrální, kvůli druhému dítku a hnědou nemám ráda, a v šedých barvách nic není, nebo mají dle fota látky takové kovové odlesky jak od kolotočů :-(
Jakou barvu kočárku máš?
Koukala jsem i na Bebecar, ale ten je tak o 5 tis. dražší a zas nechci zbytečně vyhatovat peníze. Snad DorJan je z těch poláků kvalitnější ne?

Ahoj, v té době, co jsme ho měli mi-před 4 a půl lety se dcera narodila, tak jsme v papírech měli psáno, že je výrobce Rakouský, ale nevím, jak je to tedka.
Nevím, jaké jsou barvy tedka, ale v době, kdy jsme ho kupovali mi, jich moc na výběr nebylo, ale nejvíc se nám líbila cihlovooranžová, tak jsme jí koupili.
Jinak s ním nebyl jediný problém, žádná reklamka, nic. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí