Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gretchen píše:
UPC jsme meli jeste kdyz jsme bydleli v Praze a uz nikdy vice! Meli jsme s nimi jen problemy a cokoli resit bylo na dlouhe lokte a vysledek kolikrat zadny:-(
přesně tak - já už 3 měsíce čekám,až mi převedou služby na novou adresu a každý týden si vymýšlí něco jiného proč to ještě není a já platím a platím že… ![]()
Tak mi máme PODU. Jede to rychle, skvšlý i na stahování filmů. Měsíčně 545,– a jsme spokojeni. Bydlím v Brně.
Já mám UPC a zatím spokojenost, ale mámka měla O2 a ted přešla k T-Mobile. a má ten samý za 399 a naprostá spokojenost. O2 je zbytečně drahý. Za mn jedině ADSL, nebo kabel. Wi-Fi ne.tu má moje babi a to je katastrofa.
My máme O2 a věčně nějaký problémy jenže tu nic jiného tak rychlého není tka čekáme až nám sem zavedou optický kabel
ale za mě ani 02 nevol ![]()
Máme CZ NET a jsem spokojená
za 299 Kč… měli jsme O2, ale stálo to za nic, brácha je věčně naháněl, že to nejde (taky jsme za to platili dost peněz
)
Rodiče mají od O2, babička má od UPC. O2 je hlavně pro lidi na malých vesničkách a nebo na místech, kde jinak není internet, pokud bydlíte ve větších městech, tak je lepší ho mít jinde. V O2 jsem pracovala a oni se tím ani před náma netajili, že jsou orientovaný tak, aby měli pokrytí všude, tak jsou na místech, kde jsou ostatní nedostupní, ale jinak dobrý internet nemají. Já bych ve větších městech právě vsázela na UPC.
Tak teda nevím. Pokud ti nevadí občasné výpadky a nepotřebuješ extra výkonný internet, tak bych vsadila na nějakou domácí síť, třeba kterou máte po čtvrti a nebo ve městě. To strašně záleží, kde bydlíš.
Ono je taky důležité rozlišit druh připojení…když někdo napíše „měli jsme O2 a byla to malá rychlost a hrůza“ tak možná měl nějaké WiFi připojení a nemusel mít dobrý signál apod. Já mám O2 už 6 let, původně ADSL, před 2 roky jsem to změnila na kabel, je to dost drahý, měsíčně jsem platila a platím 800-900 Kč, ale za tu dobu se mi snad nestalo, že by to někdy nešlo. ťuk ťuk ťuk
A to jsem na netu pomalu od rána do večera, protože ho potřebuju na práci. WiFi od nějaké menší místní firmy jsou levnější, ale nezaručují stabilní příjem a já prostě potřebuju jistotu bezproblémového připojení.
UPC kabel jsme měli před lety v bývalé firmě a pořád s tím byly problémy. Častokrát se stávalo, že to nešlo, někdy i celý den, na help desk se nešlo dovolat…nevím, jestli se od té doby zlepšili…sice jsou levní, ale stížností na ně je myslím víc než dost.
My máme T - mobile wifi, a nemůžeme si stěžovat
V baráku super signál, jede rychle..stejně tak na zahradě ![]()
My máme Velbnet asi za nějakých 340 měsíčně a paráda!
Nemůžeme mít jedinou stížnost
. Zatímco tedy na UPC jo
.
Holky a jaky problemy konkretne mate s UPC?My mame od nich net patym rokem a nikdy nebyl jediny zadrhel.Jednou neslo,navigovali po telefonu,kdyz stale neslo,dojeli,poresili..taky koukam,kolik stiznosti na UPC je ![]()
Anik píše:
ahojki, já mám od Netboxu za 200 měsíčně. Mám tu nejnižší rychlost, čili třeba na stahování filmů to není, ale pro takovou běžnou potřebu OK.
ale nevím jestli není Netbox jen brněnská záležitost.
A.
To je jen pro brnaky.
Jinak ja mam upc uz hodne dlouhou dobu, drive karneval, mam od nich vse a tech semd let vsechno slape.Net mam jek pevne pripojeni tak wifi.
Providera internetu musis vybrat podle lokace, ne kazdy ma vsude pokryti.
Jinak UPC je v pohode do doby kdy chcete ukoncit kontrakt, kamaradka to udelala vse splatila a po 3 letech ji dosel platebni prikaz na 20 tisic, protoze pry nevratila modem. Listek z posty uz samozrejme nema. Pry byla o cernych taktikach UPC i reportaz v CT v Cerne ovce protoze tohle udelali vice lidem na facebooku je i ohledne toho zalozena skupina: https://www.facebook.com/home.php?…
já mám UPC a spokojená 3krat jsem se stěhovala a 3krat v pohodě předělání a všechno..mela jsem od O2 a děs ale to byl ten mobilní.. ![]()
ja na sveho uzasneho
zamestnavatele nenecham dopustit!:D100Mb za 1kc:D ![]()