Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré poledne,
tak jsem se dneska opět nervla na UPC - můžete mi poradit jiný internet než od této společnosti????děkuji
My máme Riomedia, máme balíček základních programů )plus manžel má sportovní) a internet 25/5 mega za nějakých 600,– Bez toh sportu by to bylo kolem 500,– … A je skvělej, celkem levnej ![]()
http://www.riomedia.cz/
Když už je tu tak propaguju, měla bych toho využít
![]()
http://www.riomedia.cz/soused
koukni po nejake mensi mistni siti, provozovateli, pristup k zakaznikovi je uplne o necem jinem
maji prehled, snazi se..
my to tak mame uz skoro 3 roky a spokojenost, UPC uz nikdy vic - a nejen kvuli netu…
My mame internet od T-Mobilu, bohuzel dost drahy (700 za nejakych 16Mbit, realne to ale bezi kolem 8-9Mbit), ovsem v nasi lokalite nic lepsiho neni:-/ Na druhou stranu jsme s nimi nikdy nemuseli nic resit, nainstalovat nam to prisli hned druhy den po objednani a od te doby to funguje bez problemu.
ahojki, já mám od Netboxu za 200 měsíčně. Mám tu nejnižší rychlost, čili třeba na stahování filmů to není, ale pro takovou běžnou potřebu OK.
ale nevím jestli není Netbox jen brněnská záležitost.
A.
My mame ADSL, teď nevím, jestli přes Volný nebo O2, zařizoval to brácha. Předtím jsme měli právě místního providera a bylo to hrozné - za stejné peníze čtvrtinová rychlost, věčně to nešlo, když to přestalo jít, tak to byla záležitost tak na týden a museli jsme to furt urgovat, nefungovala nám třeba IP TV, která v našem tarifu jít měla… Teď spokojenost ![]()
UPC jsme meli jeste kdyz jsme bydleli v Praze a uz nikdy vice! Meli jsme s nimi jen problemy a cokoli resit bylo na dlouhe lokte a vysledek kolikrat zadny:-(
Máme od místního dodavatele, manžel tam dokonce dělá technika. Předtím jsme měli O2 a taky spokojenost, akorát když člověk od nich něco potřebuje, je to na dlouhý lokte.
My jsme měli O2 a byli s tím hrozný problémy + k tomu moc peněz za malinkatou rychlost. UPC u nás na vesnici to ani nejde, k nám to ještě nezavedli, tak jsme to vyřešili od malého poskytovatele z města, přijeli nám to hned zapojit, zapůjčili modem a je to bez problémů. I servis je od nich skvělý… Jinak platíme necelou pětistovku za 10 Mbit.
tak my třeba mámeč UPC a maximální spokojenost. net běhá bez problémů a pokud se něco děje, tak velmi rychle zjednají nápravu. měli jsme ho i v předchozím bytě včetně kabelovky a nikdy problémy nebyly. zkoušeli jsme i O2, a místní sítě přes Wi-Fi a prostě UPC je jednička
rychlý, spolehlivý, stabilní… jsem docela překvapená, že je na ně tolik negativních ohlasů…
My máme taky místního menšího provozovatele, UPC má moje mamka, a má pořád nějaký problémy ![]()
Tak my máme taky od místního dodavatele,ještě do nedávna jsme měli od O2.Teď máme internet úplně zdarma,máme na střeše rozvaděč.Zrovna to vyšlo na náš barák ![]()